Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Microsoft Windows Server Standard 2016 x64 EN, (OEM) - hlavná licencia

Zobraziť katalóg
Microsoft Windows Server Standard 2016 x64 EN, (OEM) - hlavná licencia
Operačný systém 64 bit, 2 CPU + 2 virtuálne stanice, DVD, bez licencie pre klientov
Kód:  WZ140g6 Produktové číslo:  P73-07113 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Windows Server Standard 2016 x64 EN, (OEM) - hlavná licencia Predaj skončil

Microsoft Windows Server Standard 2016 x64 EN, (OEM) - hlavná licencia

Windows Server čakal na svoje vylepšenia dlhé 4 roky. Preto je verzia 2016 zásadne prepracovaná, aby splnila dnešné aj budúce nároky spoločnosti na prevádzku sieťových služieb a cloudové napojenia. Všetky novinky boli navrhnuté najmä na účely vyššej bezpečnosti, stability a flexibilného plnenia každej požadovanej úlohy. Komplexné riešenie Windows Server 2016 vás vo svojom prostredí dovedie, kamkoľvek budete chcieť.

Výpis najdôležitejších noviniek

  • Pridané vrstvy zabezpečenia a možnosti nasadenia
  • Pri Hyper-V podporuje vnorené virtualizácie
  • Zálohovanie virtuálnych strojov pomocou snapshotov
  • Minimálne náročný Nano Server pre virtualizácie
  • Funkcia softvérového reštartu pre rýchlejší priebeh
  • Windows Containers nesie všetko pre aplikáciu v kontajneri
  • Internet Information Services s protokolom HTTP/2

Viac bezpečnosti

Vo svete, kde na vás čakajú najrôznejšie riziká, potrebujete viac vrstiev zabezpečenia, aby ste zabránili prieniku a odcudzeniu kriticky dôležitých dát. Spoľahnite sa na nové úrovne ochrany integrované do systému. Riešenie Credential Guard a Remote Credential Guard ochráni aj diaľkovo odosielané prihlasovacie údaje administrátora a možno rozdeliť právomoci jednotlivých správcovských účtov, aby nikdy nehrozilo kompletné odkrytie systémových funkcií. Je však nutné počítať so všetkým, a tak sú pridané pokročilé nástroje auditu, vďaka ktorým možno identifikovať podozrivé správanie v jadre aj procesoch.

Viac v jednom

Rozdeľte štruktúru služieb do virtuálnych počítačov. Tie prispejú k ochrane celku a zabezpečeniu samostatnosti každej časti. Aj samotné virtuálne počítače sa však šifrujú nástrojom BitLocker. Znížte využitie zdrojov pomocou odľahčenej inštalácie systému Nano Server. Toto minimalistické prostredie vie zabezpečiť potrebné role s úplne minimálnymi nárokmi na systémové prostriedky. Aktualizovaný modul Nano Server pre vytváranie bitových kópií Nano Serveru teraz vie oddelenie funkcie fyzického hostiteľa a hostovaného virtuálneho počítača. Podporuje aj rôzne verzie Windows Servera. Alebo zlepšite ochranu aplikácií založených na kontajneroch pomocou kontajnerov Hyper-V.

Rieši praktické problémy prevádzky

Vytvárajte vždy dostupné a škálovateľné riešenia za zlomok ceny. S možnosťou softvérovo definovaného úložiska zvýšite efektivitu datacentra. Prepojíte fyzickú a virtuálnu infraštruktúru softvérovými technológiami, čím znížite náklady na správu, pretože z jedného hardvéru vyťažíte maximum. Centrálne spravujte všetko, monitorujte výkon a riaďte prístup úloh k prostriedkom úložiska.

Novo členená edícia

Operačný systém Windows Server 2016 sa dodáva v 3 rozdielnych edíciách, aby naplnil potreby bez naťahovania rozpočtu. Základná je edícia Essentials určená primárne pre malé spoločnosti a ich siete s maximálne 25 používateľmi. Standard verzia Windows Server 2016 je dobrý základ pre všetky podnikové siete. Oproti nižšej verzii je v cene aj licencia na prevádzku 2 virtuálnych systémov. Vrcholová Windows Server 2016 Datacenter obstojí aj vo veľkých korporáciách a spoločnostiach, ktoré to myslia s virtualizáciou vážne. V cene sú licencie pre prevádzku neobmedzených virtuálnych strojov.

 

Parametre a špecifikácia

Produkt
MS Windows Server Hotovo!
Počet zariadení
2 Hotovo!
Zemepisné obmedzenie aktivácie
Iba v EÚ Hotovo!
Jazyková verzia
EN Hotovo!

Základné parametre

Produkt
MS Windows Server Hotovo!

Licencia

Počet zariadení
2 Hotovo!
Zemepisné obmedzenie aktivácie
Iba v EÚ Hotovo!

Jazyková verzia

Jazyková verzia
EN Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:
» Všetky operačné systémy Microsoft Windows Server

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Ci sa da naistalovat tento operacny system do virtualnej masiny (KVM) ktora bezi na linuxovom serveri (HP ProLiant DL120 Gen9)?

Diskusia a poradňa k Microsoft Windows Server Standard 2016 x64 EN, (OEM) - hlavná licencia
Príslušenstvo pre Microsoft Windows Server Standard 2016 x64 EN, (OEM) - hlavná licencia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Windows Server Standard 2016 x64 EN, (OEM) - hlavní licence.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií