Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Microsoft Wireless Number Pad Black

Zobraziť katalóg
Microsoft Wireless Number Pad Black
4,6 18 hodnotení
Numerická klávesnica – numerický blok na doplnenie vašej kompaktnej klávesnice alebo notebooku, tenký a ergonomický dizajn, Bluetooth pripojenie
Kód:  MA075d2 Produktové číslo:  23O-00009 Stránky výrobcu

Microsoft Wireless Number Pad Black


Numerická klávesnica Microsoft Wireless Number Pad Black

Často pracujete s číslami a váš notebook nemá klasickú numerickú klávesnicu? Kúpte si úplne bezdrôtové riešenie priamo od Microsoftu v podobe Wireless Number Pad Black. Ide o numerický blok s absolútne jednoznačnými piktogramami. Potešia celkom minimálne rozmery a súčasne dlhá výdrž batérie na úrovni 24 mesiacov. 

Microsoft Wireless Number Pad Black

Kľúčové vlastnosti Microsoft Wireless Number Pad Black

  • Bezdrôtová numerická klávesnica
  • Pripojenie pomocou technológie Bluetooth 5.0
  • Možnosť spárovania s trojicou zariadení
  • Životnosť batérií približne 24 mesiacov
  • Dizajnové zladenie s produktovou rodinou Microsoft Surface


Rodina produktov Microsoft Surface

Rad počítačov a tabletov Microsoft Surface sa postupne veľmi dobre etabloval na našom trhu. Ide o kvalitné zariadenia dizajnované priamo Microsoftom. Zamerané sú na používateľov všetkých kategórií a veľmi dobre prezentujú najnovšie technológie v praxi. Napríklad ide o masívne nasadenie dotykového displeja, podporu stylusov, bezpečného prihlasovania s Windows Hello a mnoho ďalšieho. Jednoznačne ide o zariadenia, určené na mieru operačnému systému WIndows 10. A Microsoft vyrába aj celý rad príslušenstva nielen pre Surface, ale aj pre ostatné PC a notebooky.


Parametre a špecifikácia

Rozhraní
Bluetooth Hotovo!
Typ batérie
CR2032 Hotovo!
Určenie klávesnice
Numerická Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bluetooth Hotovo!
Typ batérie
CR2032 Hotovo!

Usporiadanie

Typ klávesov
Nízkoprofilové Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
8,18 cm (81,8 mm) Hotovo!
Výška
11,08 cm (110,8 mm) Hotovo!
Hĺbka
0,91 cm (9,1 mm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
78 g Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky Bluetooth klávesnice
» Všetky numerické klávesnice
» Všetky bluetooth klávesnice
» Všetky klávesnice k tabletu a mobilu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné k jednomu PC připojit dva Number pady? Bude je umět sw od MS rozeznat a zvlášť konfigurovat?

Dobrý den, je možné klávesnici spárovat s MacBookem Pro M1? Díky

Dobrý den, je součástí balení baterie?

Dobrý den. Num klávesnici se mi nedaří spárovat s PC (v PC : TP-LINK UB400 Bluetooth 4.0 Nano USB Adapter ). Přitom PC lze spárovat s tel (=funguje Adapter). Klávesnici lze spárovat s telefonem. Při přidání nového zařízení bluetooth ve windows však klávesnice není nalezena (jedná se o XP (ale nešlo ani v 7) - slouží jako řídící PC pro CNC stroj). Děkuji za radu.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak dobře drží klávesnice na stole? Má dobrou protiskluzovou úpravu? Jde mi o to, aby při svých cca. 80g neklouzala po stole. A lepit ji oboustrannou páskou se mi úplně nechce 😉

Dobrý den, je tato numerická klávesnice prosím kompatibilní s MacBooky s OS X, které numerické klávesy nemají? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, tato klávesnice sice lze spárovat s windows notebookem, ale psát na ni úž m nejde. Jediné co jede je zapnutí kalkulačky. Na Macbooku nemám problém numerickou klávesnici rozjet. Prosím radu :)

Lze klávesnici vypnout. Potřebuji jí na cesty.

Dobrý den, Lze klávesnici připojit i pomocí Bluetooth 4.0? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Microsoft Wireless Number Pad Black
Príslušenstvo pre Microsoft Wireless Number Pad Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Wireless Number Pad Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Wireless Number Pad Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Wireless Number Pad Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Wireless Number Pad fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií