PET AD homeoffice

Microsoft Xbox 360 Live 12 Month Gold Membership Card

Zobraziť katalóg
Microsoft Xbox 360 Live 12 Month Gold Membership Card
4,8 94 hodnotení
Dobíjacia karta kupón na predplatné služby Xbox Live Gold, 12 mesiacov, možno použiť pre Xbox 360 aj Xbox One
Kód:  MX0291 Produktové číslo:  52M-00544 Stránky výrobcu
Microsoft Xbox 360 Live 12 Month Gold Membership Card Predaj skončil

Microsoft Xbox 360 Live 12 Month Gold Membership Card

Čo je služba Xbox LIVE?

Xbox 360 vie viac, ako len prehrávať hry ako obyčajné konzoly. Pripojte vašu konzolu na internet a otvorí sa vám úplne nové centrum zábavy a možností ďalšieho obsahu. Vďaka zabudovanému WiFi je pripojenie na internet veľmi jednoduché, ale postačí vám aj klasický ethernetový kábel. Vytvorte si tzv. konto Microsoft a vstúpte do unikátneho sveta plného zábavy, hier a nekonečného multimediálneho obsahu. Viac na xbox.cz.

Zlaté členstvo Xbox LIVE vám ponúka

  • Každých 14 dní 1 hru zadarmo na stiahnutie z Xbox Live vďaka ponuke Games with Gold - až 104 hier za rok zadarmo!
  • Sťahovanie ukážok najnovších hier zadarmo - vyskúšajte si hry ešte predtým, ako si ich kúpite.
  • Hranie hier online - vyzvite niekoho zo svojich priateľov alebo kohokoľvek z viac ako 48 miliónov hráčov na športové stretnutia alebo na pretekársky okruh.
  • Pohodlné nakupovanie hier a herných dodatkov priamo vo vašej konzole.
  • Jedinečné zľavy a špeciálne ponuky hier a herných dodatkov.
  • Ovládanie konzoly cez váš šikovný telefón, tablet alebo počítač vďaka aplikácii SmartGlass. (Aplikácia je dostupná pre systémy Windows, iOS a Android.) Zároveň si môžete vytvoriť sekundárnu obrazovku konzoly na zariadeniach platformy Windows.
  • Streamovanie z vášho PC - prepojte váš počítač alebo tablet s Windows 8 a 8.1 a streamujte filmy, hudbu alebo obrázky priamo do vašej konzoly (stačí mať obe zariadenia na rovnakej Wifi sieti) - žiadne káble ani USB disky.
  • Cloudové úložisko vašich hier - umožnuje prístup k hrám a vášmu profilu z akejkoľvek konzoly Xbox.
  • Jedinečné aplikácie, ktoré urobia z vašej konzoly centrum zábavy a z vašej televízie smart TV - surfovanie na internete, cloud, športové stretnutia a video obsahy.
  • Práca s postavičkou predstavujúcou vašu postavu v hrách tzv. Avatary.

Dostupné aplikácie v službe Xbox Live

  • Youtube - Sledujte širokú ponuku originálnych videí zo služby YouTube.
  • Internet Explorer - Prehliadanie Internetu na televíznej obrazovke pomocou programu Internet Explorer pre Xbox. Aplikácia Xbox SmartGlass spustená v telefóne alebo tablete navyše rozšíri toto ovládanie o ďalšie funkcie.
  • Onedrive - OneDrive je priestor na ukladanie súborov, ku ktorým potom môžete získať prístup prakticky z akéhokoľvek zariadenia. S aplikáciou OneDrive pre Xbox môžete na televízore ľahko prezerať fotografie a sledovať videá. Tiež môžete prehrávať prezentácie a prezerať fotografie a videá, ktoré s vami niekto zdieľa.
  • Eurosport player - Umožňuje sledovanie prenosov a relácií jednej z najväčších športových staníc v HD kvalite.
  • NHL GameCenter - Najlepší spôsob, ako môžete využívať službu NHL GameCenter Live. Umožňuje sledovať živé prenosy, záznamy a zostrihy v rozlíšení HD toho najlepšieho z NHL.
  • NBA gametime - Už vám neunikne ani jeden kôš. Vďaka aplikácii NBA Game Time pre službu Xbox 360 môžete sledovať svojich obľúbených hráčov aj tímy NBA.
  • Deezer - Počúvajte viac ako 30 miliónov pesničiek, prepojte váš účet a zoznamy skladieb z iných zariadení a púšťajte ich priamo z vašej konzoly, už žiadne extra prehrávače.
  • Red Bull TV - Filmy, relácie, videoklipy a programy tejto stanice plné extrémnych športov sú pre zlatých členov zadarmo.
  • A mnoho ďalších jedinečných aplikácií nájdete na xbox.cz

Účet Microsoft na Xbox Live

Účet Microsoft predstavuje konto, ktorým sa môžete prihlasovať do všetkých zariadení spoločnosti Microsoft, či už ide o váš počítač alebo tablet s Windows 8, mobilný telefón Windows, službu Skype alebo konzolu Xbox 360. Pokiaľ účet ešte nemáte, môžete si ho vytvoriť v akomkoľvek z vyššie spomínaných zariadení alebo na webových stránkach. Pre prihlásenie do účtu môžete použiť akúkoľvek emailovú adresu.

Aktivácia zlatého členstva na Xbox Live

  • K službe Xbox Live sa môžete pripojiť buď vo vašej konzole, alebo na stránkach www.xbox.cz
  • Zakúpte zlaté členstvo Xbox Live
  • Na webe: Prejdite na webovú stránku www.xbox.cz /Prihláste sa s vaším účtom Microsoft/sekcia Xbox Live/Použiť kód/Vyplatiť a zadajte kód, ktorý získate pri nákupe.
  • V konzole Xbox 360: Prihláste sa s vaším účtom Microsoft/v hlavnom menu prejdite do sekcie Settings/Redeem code/zadajte kód, ktorý získate pri nákupe.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
Xbox 360

Platnosť zlatej karty:
12 mesiacov

Uplatnite tento kód na svojom účte Microsoft pre Českú republiku. Stačí sa k nemu prihlásiť a zadať vaše 25-znakové číslo. Nový účet si môžete vytvoriť na webe https://login.live.com . Musíte byť starší ako 13 rokov. NEPLATIA ŽIADNE OBMEDZENIA Z HĽADISKA UKONČENIA PLATNOSTI A sa neúčtujú žiadne SERVISNÉ POPLATKY. Je požadované pripojenie na internet (môžu byť účtované poplatky za pripojenie) a účet Microsoft. Určitý obsah je dostupný len po uhradení predplatného. Spoločnosť Microsoft nezodpovedá za prípadnú stratu, odcudzenie, poškodenie ani neoprávnené použitie kódov. Použitie kódov podlieha pravidlám, dojednaním a obmedzením špecifickým pre konkrétnu krajinu, ktoré sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia. Ich znenie nájdete na webe www.microsoft.com/sk-SK/giftcard . Neplatí v krajinách, kde je používanie kódov zakázané alebo obmedzené zákonom.

Parametre a špecifikácia

Doba členstva
12 mesiacov Hotovo!

Členská karta

Doba členstva
12 mesiacov Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Je možné koupit jen jedno členství Live a sdílet ho pro dva účty na jedné konzoli Xbox 360. Máme dvě děti a neradi bychom kupovali dvě členství Live. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, ztratila jsem doklad, kde byl aktivační kód ke zlaté kartě x box live 12. Jak ho prosím získám? Díky

Dobrý den, prosím o informaci, jakým způsobem dojde k aktivaci. Pokud koupím předem jako dárek, nezačne členství běžet dřív než to bude použito? Přijde tato karta fyzicky, nebo jen kód? Děkuji.

dobry den sem si zakoupil zlate členstvi i s konzoli a nejd emi zadat kod piše mi to chybu že mam akci opakovat pozdeji.

dobrý den, rád bych se zeptal jestli když mám xbox live gold na X ONE mohu ho používat i na X 360 na tom samém učtě? předem děkuji za odpověď

Dobrý den, stále nemám žádnou odpověď od Vás, můžete mě prosím informovat ? ... dotaz CCT1697521 Už je to osm dnů, co nemám odpověď od Vás ... Vždy jste mi odpovídali obratem a toto považuji za základ dobré komunikace, tak netuším, co se nyní děje. Děkuji, Martin Guráš

Diskusia a poradňa k Microsoft Xbox 360 Live 12 Month Gold Membership Card
Príslušenstvo pre Microsoft Xbox 360 Live 12 Month Gold Membership Card
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Xbox Live 12 Month Gold Membership Card.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií