Midas M32R LIVE

Zobraziť katalóg
Midas M32R LIVE
5 1 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Mixážny pult - digitálny, 40 kanálov, vstupy: 17× XLR, 6× 6.3mm Jack, 2× RCA, výstupy: 8× XLR, 8× 6.3mm Jack, 2× RCA, parametrický ekvalizér, integrovaný kompresor, low-cut, mute tlačidlo, pan/bal, phantomové napájanie +48V, vstup pre USB flash disk, ťahové potenciometre
2 669 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MIS32c Produktové číslo:  M32R LIVE
Midas M32R LIVE 2 669 € Momentálne nedostupné

Midas M32R LIVE

Digitálny mixpult Midas M32R LIVE poskytuje vysokú zvukovú kvalitu a vysoký výpočtový výkon a balí ich do ľahko prenosného, rackového vyhotovenia. V jeho šasi získate 16 kanálových faderov a jeden hlavný fader. A s ôsmimi DCA a šiestimi skupinami mute ľahko obslúžite aj väčšiu show z kompaktného mixu. Intuitívne rozloženie vám poskytuje okamžitý prístup k vašim najpotrebnejším funkciám, ako je smerovanie kanálov, EQ, dynamike a ďalším…

Kľúčové prvky mixpultu Midas M32R LIVE

  • Bohatý, živý zvuk zo 16 predzosilňovačov Midas
  • Neuveriteľne pevné a pritom ľahké šasi vďaka karbónovej, hliníkovej a oceľovej konštrukcii
  • Precízna signálová cesta s digitálnou konverziou 48 kHz
  • Najlepšie motorizované fadery vo svojej triede s viac ako 1 miliónom životných cyklov
  • Mixpult Midas M32R LIVE obsahuje 5" farebný LCD displej
  • 32×32 USB audio rozhranie
  • Bezdrôtové diaľkové ovládanie pomocou aplikácie

Predzosilňovače Midas so špičkovým zvukom

Predzosilňovače Midas sú jedny z najlepšie znejúcich na trhu. Konzola M32R LIVE používa rovnaké predzosilňovače, aké sa nachádzajú v štandardných konzolách XL4 a Heritage 3000, ktoré používajú špičkoví umelci, ako sú Bon Jovi, AC/DC, Metallica, Foo Fighters, Sir Paul McCartney a nespočetné množstvo ďalších. Zvuk je bohatý, živý a otvorený, s extrémne nízkym šumom. Predzosilňovače sú veľmi odolné voči preťaženiu a pri intenzívnom použití sú harmonicky bohaté.

Elegantný, intuitívny dizajn mixážneho pultu Midas M32R LIVE inšpirovaný Bentley

Na vytvorení úplne nového tvaru pre M32 a M32R LIVE spolupracoval Midas s technickým dizajnérom Bentley Motors Rajeshom Kuttym. Výsledkom je pôsobivá kombinácia štýlu a funkčnosti. Usporiadanie mixážneho pultu M32R LIVE poskytuje rýchly prístup k najpoužívanejším ovládacím prvkom mixu s intuitívnymi cestami k hlbším funkciám a parametrom. Mixpult M32R LIVE je navyše neuveriteľne ľahký, ak vezmete do úvahy jeho robustnú kvalitu vyhotovenia. To je spôsobené kombináciou ocele, hliníka a komponentov z uhlíkových vlákien, ktoré vytvárajú pôsobivo pevný rám a zároveň minimalizujú hmotnosť.

Špeciálne navrhnuté motorizované fadery pre konzistentný výkon a dlhú životnosť

Úplne nové fadery sa môžu pochváliť extra rovnými vodiacimi tyčami z ušľachtilej ocele s hladkým, lešteným povrchom. Rozdiel ucítite, keď sa dotknú vašich prstov. Najlepšie zo všetkého je, že tieto fadery sú dimenzované až na 1 000 000 cyklov – to je trojnásobok životnosti faderov iných popredných výrobcov.

Virtuálny FX rack s viac ako 50 vstavanými efektovými procesormi

Pre M32R LIVE vyvinul Midas 16 nových efektových procesorov, ale nechýbajú ani priame emulácie klasických audio procesorov – kompresory Urei 1176, Teletronix LA-2A a Fairchild 670, ekvalizéry EQP-1A a EQ5 Pultec a ďalšie. Celkom máte k dispozícii viac ako 50 procesorov, ktoré nahrádzajú množstvo drahého a chúlostivého externého vybavenia.

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
40 × Hotovo!
Ekvalizér
40 × Hotovo!
Integrovaný kompresor
32 × Hotovo!

Vlastnosti kanála

Ekvalizér
40 × Hotovo!
Integrovaný kompresor
32 × Hotovo!
Low-Cut
40 × Hotovo!
Mute
40 × Hotovo!
Pan/bal
40 × Hotovo!

Vstupy

Jack 6,3 mm
6 × Hotovo!
RCA
2 × Hotovo!
XLR
17 × Hotovo!

Výstupy

Jack 6,3 mm
8 × Hotovo!
RCA
2 × Hotovo!
XLR
8 × Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, myslím že označení tohoto mixážního pultu, který je i na obrázku, se neshoduje s běžnou cenou na českém trhu. Cena 87 990,- by odpovídala plné verzi tohoto modelu - Midas M32. Ovšem, model M32R LIVE se běžně pohybuje tak do 50 000,-.

Diskusia a poradňa k Midas M32R LIVE
Príslušenstvo pre Midas M32R LIVE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Midas M32R LIVE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Midas M32R LIVE.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií