Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MIDEA DMFI4501X

Zobraziť katalóg
MIDEA DMFI4501X
4,8 4 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu plne integrovaná, energetická trieda A++, počet súprav riadu: 10, počet súprav riadu (program ECO): , hlučnosť 49 dB, emisie hluku: , zásuvka na príbory, odložený štart, nastaviteľné koše, displej, program na ochranu skla, quick powerwash, systém waterproof, timecontrol a zvukový signál ukončenia umývania, výška 81.5 cm, šírka 44.8 cm, hĺbka 55 cm
Kód:  MIDMYVU001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIDEA DMFI4501X

MIDEA DMFI4501X

VSTAVANÁ UMÝVAČKA

Hľadáte spoľahlivú, energeticky úspornú a skvele vybavenú umývačku riadu? Predstavujeme vám vstavaný spotrebič Midea DMFI4501X so šírkou 45 cm, ktorá pojme 10 súprav riadu a je vybavená mnohými inteligentnými funkciami. S touto umývačkou si môžete byť istí, že váš riad bude vždy dokonale čistý.

MIDEA DMFI4501X
MIDEA DMFI4501X

ENERGETICKÁ TRIEDA A++

MIDEA DMFI4501X

rýchle umývanie

MIDEA DMFI4501X

70 °C PROGRAM

MIDEA DMFI4501X

POLOVIČNÁ NÁPLŇ

Umývačka riadu Midea DMFI4501X ponúkne výber zo 6 programov

Umývačka riadu Midea DMFI4501X ponúka celkom 6 programov - Normálny, Intenzívny, Eco, 90-minútový, Rapid a Oplach. Bez problémov tak umyjete mierne aj veľmi špinavý riad. Umývačke riadu Midea nechýba ani režim polovičnej náplne, ktorý prispôsobí množstvo vody aj energie potrebnej na umývací cyklus, vďaka čomu šetrí ešte viac váš rodinný rozpočet. Samozrejmosťou je funkcia odloženého štartu v rozmedzí 1 – 24 hodín.

MIDEA DMFI4501X
MIDEA DMFI4501X

Umývačka, ktorá zatočí aj s baktériami

Umývačka Midea DMFI4501X disponuje Rapid programom, ktorý trvá iba 30 minút. Bleskurýchlo tak budete mať čistý riad pre hostí na prebiehajúcej párty alebo rodinnej oslave. So silne znečisteným riadom si potom poradí intenzívny 70 °C program, ktorý vďaka vysokej teplote umývania zničí 99,99 % všetkých batérií.

Jednoduchá obsluha vstavanej umývačky Midea DMFI4501X

Integrovaný ovládací panel s informačným displejom je prehľadný a intuitívny, bez problémov tak nastavíte požadovaný program. Svetelná indikácia vás potom upozorní na nedostatok soli alebo leštidla v umývačke riadu Midea DMFI4501X.

MIDEA DMFI4501X

Kľúčové vlastnosti vstavanej umývačky riadu MIDEA DMFI4501X

  • Šírka 45 cm
  • Pre 10 súprav riadu
  • Šuplík na príbory Infinity
  • 6 programov
  • Integrovaný ovládací panel s displejom
  • Energetická trieda A++
  • Tichý chod - 49 dB
  • Odložený štart až o 24 hodín
  • 30-minútový program

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pokazil sa ohrev, ako mam vybavit reklamaciu?

Dobrý den, u zánovních spotřebičů neposkytujete službu dovoz+instalace? Díky

Dobrý den,je tento model s nožkami do volné díry,nebo do uzavřené skříňky? Děkuji.

Dobrý den, snažím se najít návod na tuto myčku, ale nikde jsem ho neobjevil. Můžete poslat nějaký odkaz nebo sem dám dokument?

Dobrý den, zaujala mě tato myčka nádobí. Mám kuchyňskou linku zn. IKEA. Bude tam tento spotřebič sedět? Aktuální myčka se pokazila, tak potřebujeme výměnu. Děkuji. J.M.

Dobrý den, měl bych následující dotazy: - lze dohledat bližší informace, jak byl produkt testován na energetický štítek, při kterém programu dosáhl těchto hodnot? - jde používat all-in-one tableta? - je zde nějaký světelný signál na podlahu, že myčka je v běhu? - je zde přítomna funkce proti přetečení? Děkuji

Dobrý deň, poprosím vás ako mám postupovať pri reklamácii, nakoľko som nenašiel servisne stredisko na Slovensku?

Dobrý den, v manuálu jsem našla přidělání hadice s vodou přes tzv. bezpečnostní přívodní hadici, je tato hadice součástí balení, nebo je součástí pouze běžná přívodní hadice? děkuji

kde nájdem návod na použitie

DOBRÝ DEN, MŮŽETE MI POSLAT VÍCE INFORMACÍ O TOMTO VÝROBKU, CO JE TO ZA ZNAČKA, KDE SE VYRÁBÍ, JE V OSTRAVĚ ZÁRUČNÍ SERVIS, KOLIK BY STAL DOVOZ V OSTRAVĚ A ODVAŽITE STARÉ SPOTŘEBIČE? DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ,

Diskusia a poradňa k MIDEA DMFI4501X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIDEA DMFI4501X.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií