AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Midea M7 Pro

Zobraziť katalóg
Midea M7 Pro
3,0 2 hodnotení
Robotický vysávač s mopom – na všetky druhy podláh, na suché čistenie, mokré čistenie, HEPA filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, prispôsobenie povrchu podlahy a funkcia odloženého upratovania, ovládanie mobilnou aplikáciou, objem nádoby na prach 0,25 l, 2 bočné kefy, prekoná prekážky do výšky 2 cm, laserová navigácia, BLDC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 120 min, doba nabíjania 4 h, hlučnosť 69 dB, rozmery 9,7 × 35 × 35 cm (V׊×H), hmotnosť 4 kg, nabíjací adaptér a napájací kábel súčasťou balenia, čierna farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MIDRV306 Produktové číslo:  100001382722 Stránky výrobcu

Midea M7 Pro

Robotický vysávač MIDEA sa postará o vysávanie, zatiaľ čo vy sa môžete venovať iným veciam. Bez problémov sa vysporiada s najrôznejšími povrchmi. Vaše podlahy budú dokonale čisté vďaka funkcii utieranie, mokré čistenie a suché čistenie. Neprináša iba moderné funkcie, ale aj úchvatný dizajn. Inteligentný robotický vysávač je vybavený funkciou automatického dobíjania, preto je schopný sám sa dobiť. Vysávač disponuje možnosťou prepojenia s inteligentným mobilným zariadením, vďaka tomu ho môžete zapnúť na diaľku či nastaviť vysávanie. Vo výbave nechýba laserová navigácia. Vďaka laserovej navigácii dokáže presne mapovať miestnosť, čo mu umožňuje naplánovať efektívnu trasu upratovania. A vzhľadom na to, že nie je tento typ navigácie ovplyvnený zmenami osvetlenia, bude automatický vysávač pracovať rovnako efektívne v rôznych svetelných podmienkach.

Robotický vysávač Midea M7 Pro Spodná strana
Robotický vysávač Midea M7 Pro Vlastnosti/technológia

Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Midea M7 Pro

  • Robotický vysávač MIDEA je optimálny na všetky typy povrchov
  • Typ upratovania: utieranie, mokré čistenie a suché čistenie
  • Vo výbave nechýba laserová navigácia
  • Je vybavený Li-Ion batériou s kapacitou 5200 mAh a napätím 14,4 V
  • Plné dobitie batérie trvá zhruba 4 h a na jedno nabitie je schopný upratovať až 120 min
  • Objem nádobky na prach je 0,25 l
  • Je možné vysávať iba určité priestory
  • Ovládanie vysaváča: mobilná aplikácia
  • Vďaka senzorom sa nemusíte obávať pádu zo schodov alebo narážania do nábytku
  • Pri nabehnutí na koberec sa zvýši výkon sacieho mechanizmu
  • Špičkový filtračný systém má pridaný HEPA filter
  • Možnosť nastaviť odložené upratovanie
  • Prekonáva prekážky a prahy do výšky 2 cm
  • Na dôkladnú údržbu sú k dispozícii 2 bočné rotujúce kefky

Venujte sa vlastnej činnosti, zatiaľ čo robotický vysávač MIDEA bude upratovať za vás

Tento robotický vysávač s mopom sa vyznačuje schopnosťou vysávať aj utierať, teda zaistí kompletnú čistotu podláh vo vašej domácnosti a ušetrí vám množstvo času. Kefky sú neodmysliteľnou súčasťou suchého čistenia a prispievajú k efektívnemu upratovaniu. Pri mokrom čistení je voda s roztokom aplikovaná priamo na podlahu na ľahšie uvoľnenie nečistôt. Potom ju vysávač odsaje späť do pripravenej nádržky. Mokrá metóda čistenia je vhodná pre tvrdé a hladké povrchy, ako sú dlaždice a linoleum. Pri utieraní sa využívajú mokré handričky a čistiace roztoky. Je vhodné predovšetkým na podlahy, ktoré by mohli byť náchylné na poškodenie pri styku s vodou. Väčšinou sa s týmto stretávame pri drevených podlahách.

Robotický vysávač Midea M7 Pro Screen

Robot vysávač s vhodným vybavením je kľúčový na pohodlné upratovanie

Robot vysávač MIDEA je kombináciou vysokej kvality a efektívneho odstraňovania nežiaduceho prachu. Disponuje Li-Ion batériou. Umožňuje upratovať nepretržite na jedno nabitie až 120 min. Pokiaľ je batéria blízko vybitia, robotický vysávač MIDEA spontánne zamieri k nabíjaciemu dokovaciemu stanovisku. Bezstarostne sa môžete oddávať odpočinku, robot vysávač zvláda svoju úlohu bez vášho zásahu. Úplné nabitie batérie trvá zhruba 4 h. Vysávač možno jednoducho ovládať pomocou mobilnej aplikácie, kde si zvolíte oblasť aj časový harmonogram upratovania. Dôkladné upratovanie zaručia 2 bočné rotujúce kefky.

Robotický vysávač MIDEA zaujme svojimi funkciami

Robotický vysávač MIDEA prináša funkcie na komfortnejšie používanie. Vďaka funkcii inteligentného mapovania je možné mapu priestoru uložiť do pamäte, potom si používateľ môže zapnúť upratovanie len vybraných miestností. Pri detekcii koberca automaticky zvýši sací výkon.

Robotický vysávač Midea M7 Pro Vlastnosti/technológia

Automatický vysávač sa postará aj o bezpečnosť pri upratovaní

Automatický vysávač MIDEA je zárukou spoľahlivosti, pri práci poskytne bezchybný výkon. Aby bolo upratovanie domácnosti maximálne bezpečné, je vysávač na spodnej strane vybavený bezpečnostnými senzormi, ktoré zamedzujú narážaniu do nábytku a súčasne zaisťujú ochranu pred pádom zo schodov. Pridanou hodnotou je možnosť nastaviť si odložený režim upratovania. S istotou sa vyhýba všetkým prekážkam a pevné kolieska mu umožňujú prekonávať prahy a prechodové lišty až do výšky 2 cm.

Spoľahnite sa na kvalitu a výkon robotického vysávača MIDEA

Rozmery robotického vysávača MIDEA sú 9,7 × 35 × 35 cm (v × š × h). Má hmotnost 4 kg.

Kvalitný filtračný systém je základ

Špičkový filtračný systém obsahuje HEPA filter. HEPA filter je skvelou voľbou pre tých, ktorí trpia alergiami alebo astmou, pretože dokáže účinne odstrániť alergény, ako sú prach, peľ a roztoče. Pomáha zlepšiť kvalitu vzduchu v domácnosti.

Nabíjacia výbava:

nabíjací adaptér a napájací kábel

Kefy:

bočná

Ďalšie príslušenstvo:

nádobka na vodu a utierka

Typ motora:

BLDC

Hlučnosť:

69 dB

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Spôsob navigácie
Laserová Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
2 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia odloženého upratovania Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Laserová Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
2 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia odloženého upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér, Napájací kábel Hotovo!
Kefy
Bočná Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Nádobka na vodu, Utierka Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
69 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
9,7 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaký je rozdíl PRO verze oproti základní verzi M7? Za co se připlácí 1000 Kč?

Diskusia a poradňa k Midea M7 Pro
Príslušenstvo pre Midea M7 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Midea M7 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Midea M7 Pro.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií