MIDI klávesy Korg microKONTROL, USB/ MIDI, 37 kláves, integrovaná zvuková karta

Zobraziť katalóg
MIDI klávesy Korg microKONTROL, USB/ MIDI, 37 kláves, integrovaná zvuková karta
- MIDI klávesy Korg microKONTROL, USB/ MIDI, 37 kláves, integrovaná zvuková karta
Kód:  HD182 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIDI klávesy Korg microKONTROL, USB/ MIDI, 37 kláves, integrovaná zvuková karta Predaj skončil

MIDI klávesy Korg microKONTROL, USB/ MIDI, 37 kláves, integrovaná zvuková karta

Unikátna kombinácia MIDI kontroleru a kláves určená nielen pre začínajúcich hudobníkov.Disponuje 37 klávesami s možnosťou nastavenia dynamiky úhozu, 16-ti trigger pady, 8-mi jazdcami a 8-mi potenciometre.Tie je možné nastaviť na prenos ľubovoľných MIDI control change dát, takže môžu riadiť hlasitosť, pán alebo čokoľvek ďalšieho.Pohybom kontroleru sa vygeneruje MIDI správa toho typu, ktorý je k nemu práve priradený.Každý potenciometer aj jazdec má tiež svoj vlastný LCD displej, ktorý indikuje typ parametra a prenášanú hodnotu.Displej je podsvietenie oranžovým alebo zelene, podľa toho, či zobrazuje dáta z potenciometru alebo z jazdca.

S trigger pady možno expresívny prehrávať bicie frázy, prenášať správy typu control change, či pracovať s priamo s DAW softvérom.Každý z padov možné nezávisle nastaviť tak, aby prenášal buď správu typu note message alebo control change.

K dispozícii sú tiež hneď dva audio vstupy, ktorými môžete cez filtre a efekty prohánět ďalšie nástroje, CDčka alebo akýkoľvek audio signál.Pripojenie k počítaču je realizované prostredníctvom vysokorýchlostného rozhrania USB 2.0, vďaka ktorému je možné využiť kontroler ako MIDI prevodovým pre zariadenia, ktoré nedisponujú USB rozhraním.

Parametre a špecifikácie:

Klaviatura:
37 kláves s možnosťou nastavenia dynamiky
Tlačidlá Octave Shift up / down
16 trigger padov
8 jazdcov
8 potenciometrov
5 tlačidiel

Konektory:
Zdierka footswitch
MIDI OUT / IN
USB
DC IN

Napájanie:
DC 9 V, AC sieťový adaptér (nie je súčasťou balenia), batérie
Poznámka:

Tento výrobok nieje samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIDI klávesy Korg microKONTROL, USB/ MIDI, 37 kláves, integrovaná zvuková karta. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIDI klávesy Korg microKONTROL, USB/ MIDI, 37 kláves, integrovaná zvuková karta. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIDI klávesy Korg microKONTROL, USB/ MIDI, 37 kláves, integrovaná zvuková karta. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIDI klávesy Korg microKONTROL, USB/ MIDI, 37 kláves, integrovaná zvuková karta.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií