MIDI syntetizátor microKorg s 37 klávesami

Zobraziť katalóg
MIDI syntetizátor microKorg s 37 klávesami
- MIDI syntetizátor microKorg s klávesami, dvouoscilátorová HW syntéza, 37 kláves, osmipásmový vokodér, audio vstupy
Kód:  HD176 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIDI syntetizátor microKorg s 37 klávesami Predaj skončil

MIDI syntetizátor microKorg s 37 klávesami

Skvelo vybavený MIDI syntetizátor s 37 klávesami určený nielen pre profesionálov.Obsahuje dva veľmi kvalitné oscilátory s nespočetným možnosťami nastavenia.Prvý z oscilátorov obsahuje celkom 71 vlnových tvarov.Sú medzi nimi klasickej vlny ako pila, pulz, sinus i šum, ale aj netradičné novinky typu Vox wave alebo cross wave alebo rozsiahlu kolekciu jeho imitativních zvukov.Zvukov, ako sú zvončeky, elektrické piána, gitary, basgitary a mnoho ďalších, ktoré by inak na analógovom syntezátoru bolo len ťažko možné vytvárať.Pomocou druhého oscilátora potom možno na tieto zvuky aplikovať okružnú alebo sync modulácie a vytvárať tak komplexné hlasy, ktoré sú pravým znakom pokročilého syntezátoru.

Ďalším zaujímavým prvkom, je osmipásmový vokodér, ktorý má celý rad pokročilých možností.Je možné napríklad zachytávat a "zmraziť" zaznamenaný hlas a potom ich prehrávať pomocou klaviatury, meniť ich frekvenciu, takže môže znieť ako mužský, ženský, detský a podobne.Pripravený je aj 16 vokodérových programov.Koliesko pitch bend, modulačné koliesko a päť ďalších ovládacích gombíkov umožňujú pohodlné a efektívne riadenie rôznych parametrov zvuku v reálnom čase ako napríklad medznej frekvencie fitru, náběh, uvoľnenia a ďalšie dôležité parametre.V režime Edit potom môžete prednastavené zvuky ľubovoľne upravovať alebo si vytvárať vlastné zvuky.

K dispozícii sú dva jacky pre externé audio vstupy, takže môžete cez microKORG a jeho efekty a filtre pouštět iný hudobný nástroj, CD prehrávač atďa spracovať tak rôzne zvuky veľmi jednoducho a efektívne.

Parametre a špecifikácie:
MIDI syntetizátor
2 x hardwarový oscilátor
71 vlnových tvarov
64 DWGS vĺn
8-mi pásmový vokodér
128 prednastavených zvukových programov
Flexibilný arpegiátor
Možnosť napájania cez USB

Rozhranie:
2 x audio in (6,3 mm jack)
USB 1.1
MIDI IN
MIDI OUT

Ovládacie prvky:
Klaviatura s 37 klávesmi
Koliesko pitch bend
Modulačné koliesko
5 realtime gombíkov







Poznámka:

Tento výrobok nieje samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIDI syntetizátor microKorg s 37 klávesami. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIDI syntetizátor microKorg s 37 klávesami. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIDI syntetizátor microKorg s 37 klávesami. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIDI syntetizátor microKorg s 37 klávesami.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií