Miele Blizzard CX1 Red PowerLine

Zobraziť katalóg
Miele Blizzard CX1 Red PowerLine
5 1 hodnotení
Bezvreckový vysávač – 890W, rad Blizzard, filter Lifetime, teleskopická trubica, parkovací systém na jednej strane, regulácia výkonu otočným tlačidlom, šetrné pojazdné kolieska, akčný rádius 10m, sací štetec, hubica na vysávanie škár, hubica na čalúnený nábytok, hubica SBD 660-3 EcoTeQ Plus
Kód:  MIECX121 Produktové číslo:  41KRF330SEE Stránky výrobcu
Miele Blizzard CX1 Red PowerLine Predaj skončil

Miele Blizzard CX1 Red PowerLine


Vyprázdnite nádobu na prach jedným stlačením

Vyprázdnenie vysávača Miele Blizzard CX1 Red PowerLine prebieha mimoriadne hygienickým spôsobom bez nežiaduceho kontaktu s prachom. Pomocou vyberateľnej rukoväti vytiahnete nádobu na prach a stlačíte jedno tlačidlo. Všetok prach vypadne priamo dole do odpadkového koša.

Pohodlne ovládateľný v každej situácii

Vysávač Miele Blizzard CX1 Red PowerLine disponuje štyrmi pojazdnými kolieskami, ktoré sú otočné o 360°. Vďaka tomu je u tohto vysávača Miele zaistená vysoká stabilita a ľahká pohyblivosť vo všetkých smeroch.


Dokonalé výsledky vysávania

Technológia Vortex umožňuje prúdenie vzduchu enormnou rýchlosťou viac ako 100 km/h. Kombinácia prepracovanej podlahovej hubice a optimálneho prúdenia vzduchu zaistí prvotriedny výkon čistenia. Vďaka tomu je docielená vynikajúca separácia hrubého a jemného prachu.

Ochrana proti prehrievaniu

V prípade, že dôjde k upchatiu vzduchovej cesty vysatím nejakých veľkých častí, vysávač Miele sa postará o automatické bezpečnostné vypnutie motora. Len čo je porucha odstránená a motor vychladnutý, vysávač je opäť pripravený na použitie.


Pôsobí ako bleskozvod

Všetky vysávače od spoločnosti Miele majú v rukoväti zabudovanú kovovú niť, vďaka ktorej je zabezpečené zamedzenie vzniku statického výboja medzi vysávačom a používateľom.

Pohodlná manipulácia

Podlahovú hubicu možno veľmi jednoducho umiestniť do držiaka, ktorý je umiestnený na boku vysávača. Sacia trubica je tak bezpečne a pohotovo vždy pripravená v pracovnej polohe.


Ochrana elektrickej siete

Vysávač Miele Blizzard CX1 Red PowerLine dosahuje požadovaný výkon pozvoľna. Nemusíte sa tak obávať, že by došlo vo vašej elektrickej sieti k preťaženiu.

Dosiahnete kamkoľvek

Vďaka teleskopickej trubici Comfort v exkluzívnom dizajne Miele pohodlne dosiahnete do ťažko prístupných miest. Väčší priemer zaistí väčší objem, čo prispieva k vynikajúcim výsledkom čistenia.

 

Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
10 m Hotovo!
Akčný rádius
10 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!
Hubica
Na čalúnenie, Podlahová, Štrbinová Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
10 m Hotovo!
Akčný rádius
10 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Podlahová, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
890 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
77 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
31 cm Hotovo!
Hĺbka
51,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,45 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Miele vysávače

Vyhotovenie vysávača
Podlahový bez vrecka Hotovo!
Podlahová krytina
Rôzne podlahové krytiny Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Miele Blizzard CX1 Red PowerLine Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Miele Blizzard CX1 Red PowerLine.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií