Miele CM 6350 čierna

Zobraziť katalóg
Miele CM 6350 čierna
Automatický kávovar – na kávové zrná alebo mletú kávu, 7 programov, nastavenie stupňa a množstva mletej kávy, nastavenie množstva vody a mlieka, teplota vody, mliečna pena, predsparenie, funkcia kávovej kanvice, vyhrievaná odkladacia plocha na šálky, BrilliantLight, izolačná antikorová nádoba na mlieko, rozmer 25.1×35.9×42.7
Kód:  MIEES012 Produktové číslo:  29635020A Stránky výrobcu

Miele CM 6350 čierna

Profesionálna príprava kávy jediným dotykom

Pomocou špičkového kávovaru Miele CM 6350 v elegantnom čiernom dizajne pripravíte stlačením jediného tlačidla šálku vynikajúceho espressa a rad ďalších mliečnych kávových špecialít. Tento automatický kávovar je vybavený Cappuccinatorom pre perfektnú mliečnu penu a funkciou Aromatic System pre intenzívnu kávovú arómu.


Kľúčové vlastnosti kávovaru Miele CM 6350 čierny

  • Voľne stojaci kávovar s mlynčekom na kávu
  • Funkcia One Touch for Two pripraví dva mliečne nápoje naraz
  • Čistiace programy
  • Nastavenie stupňa aj množstvo namletej kávy
  • Nastavenie množstva a teploty vody
  • Cappuccinatore na výrobu horúceho mlieka alebo mliečnej peny
  • Nastavenie množstva mlieka a mliečnej peny
  • Funkcie pre prípravu kanvičky kávy alebo čaju (až 8 šálok)
  • Energeticky úsporný Eco mód
  • Osvetlenie BrilliantLight
  • Vyhrievanie odkladacej plochy

Funkcia OneTouch

Nová funkcia OneTouch for Two

Všetky kávovary s mlynčekom na kávu sú vybavené novou funkciou OneTouch for Two, ktorá umožní súčasnú prípravu dvoch chutných kávových špecialít jedným stlačením tlačidla. Príslušný program je spustený úplne automaticky a vďaka kratšej dobe prípravy zostane viac času na pôžitok v dvojici.

Komora na mletú kávu

Komora na mletú kávu

Okrem zásobníka na zrnkovú kávu je kávovar Miele CM 6350 vybavený dodatočnou komorou na mletú kávu. V nej môžete mať zásobu iného druhu mletej kávy, takže príprava dvoch odlišných druhov kávy bude otázkou okamihu.

Príprava do kanvičky

Funkcie pre prípravu kanvičky kávy

Prišla väčšia návšteva? Žiadny problém. Stlačením tlačidla kávovar Miele CM 6350 pripraví až 8 šálok kávy do pripravenej kávovej kanvice. Vďaka tomu ušetríte čas na prípravu nápoja a môžete sa viac venovať svojim hosťom.

Nahrievanie šálok

Vyhrievaná odkladacia plocha na šálky

Vďaka integrovanej vyhrievanej podložke budete mať vždy po ruke predhriatu šálku. Len správne temperovaná káva ponúka optimálny pôžitok. Až potom sa môže aróma rozvinúť a vznikne úžasný efekt crema.

Individuálne nastavenie

Individuálne nastavenie

V závislosti od druhu kávy a na intenzite chuti môžete individuálne nastaviť parametre jej prípravy. K dispozícii je stupeň pomletia, pomleté množstvo, teplota sparenia a množstvo vody. Z každého druhu kávy a akéhokoľvek stupňa praženia získate perfektnú arómu pre vašu kávovú špecialitu.

AromaticSystem

AromaticSystem

Dynamická sparovacia komora kávovarov Miele sa pri napúšťaní vody rozpína. Vďaka tomu sa zmieša pomletá káva a voda mimoriadne intenzívne a aróma kávy sa môže ešte lepšie rozvinúť. Tešte sa na skvelú vôňu kávy s citeľne intenzívnejším pôžitkom.

Penič mlieka

Cappuccinatore

Systém Cappuccinatore v okamihu pripraví horúce mlieko alebo perfektnú mliečnu penu pre kávové špeciality. Počas niekoľkých sekúnd zahreje alebo napení mlieko priamo v šálke alebo pohári. Následne ho možno pohodlne umyť v umývačke.

Osvetlenie BrilliantLight

Osvetlenie BrilliantLight

Decentné LED osvetlenie dodá každej šálke svoju atmosféru a vnesie príjemnú náladu do vašej kuchyne. Perfektným doplnením vyváženého dizajnu všetkých kávovarov je osvetlenie BrilliantLight, ďalší vizuálne dizajnový prvok, ktorý pôžitok z kávy ešte viac podčiarkne.

Funkcia prepláchnutia

Automatická funkcia prepláchnutia

Komfortné čistiace programy dosahujú v spojení s automatickou funkciou preplachovania najlepšie výsledky v oblasti obsluhy a hygieny. Nečistoty sú odstránené skôr, než stačia vzniknúť. To vám zaručí dlhú životnosť a podstatnou mierou prispeje k udržaniu hodnoty vášho kávovaru.

Vyberateľná sparovacia jednotka

Vyberateľná sparovacia jednotka

Sparovacia jednotka je "srdcom" automatickej prípravy kávy. Môžete ju z prístroja ľahko vybrať a vyčistiť. To zaistí bezchybnú hygienickú čistotu sparovacej jednotky, trvale vysokú kvalitu kávy a dlhú životnosť prístroja.

Eco mód

ECO mód

K maximálnemu zníženiu spotreby energie sa kávovar v režime Eco zahrieva až tesne pred prípravou prvého nápoja. Režim Eco je voliteľná doplnková funkcia a podľa želania ho môžete nastaviť alebo vypnúť pomocou základného nastavenia.

Vysoká kvalita

Kvalita – testované na životnosť 20 rokov

V záujme splnenia najvyšších požiadaviek na kvalitu kontroluje Miele svoje prístroje počas vývoja v tvrdých dlhodobých testoch. Nielen vďaka tejto starostlivosti dosahujeme v Miele vynikajúcu kvalitu a dlhú životnosť našich produktov.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 500 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,8 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Príprava dvoch šálok naraz Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Príprava nápoja
Nahrievanie šálok Hotovo!
Mliečne riešenie
Mliečny systém Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
42,7 cm Hotovo!
Šírka
25,1 cm Hotovo!
Výška
35,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,9 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Miele kávovary

Umiestnenie
Voľne stojací Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Kávové špeciality
Káva, Veľká káva, Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, Caffè Latte, Horúca voda, Horúce mlieko, Mliečna pena Hotovo!
Komfort pri údržbe
Komfortné čistiace programy, Funkcia automatického prepláchnutia, Automatické prepláchnutie rozvodov mlieka vodou, Vyberateľné rozvody mlieka, Vyberateľná sparovacia jednotka Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Miele CM 6350 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Miele CM 6350 černá.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií