Miele Dynamic U1 Allergy PowerLine

Zobraziť katalóg
Miele Dynamic U1 Allergy PowerLine
Tyčový vysávač – 890W, rad Dynamic, spínač pre elektrokefu na rukoväti, kontrolka tepelnej ochrany, vrecko HyClean U, HEPA Airclean, hliníková teleskopická trubica, komfortná rukoväť, podlahová kefa ComfortTwister, regulácia výkonu otočným voličom, akčný rádius 14m, hubica na vysávanie škár, hubica na čalúnený nábytok, sací štetec
Kód:  MIEDY121 Produktové číslo:  41HCF330CE Stránky výrobcu
Miele Dynamic U1 Allergy PowerLine Predaj skončil

Miele Dynamic U1 Allergy PowerLine


Jedinečný otočný kĺb

Vysávač Miele Dynamic U1 Allergy PowerLine využíva jedinečný otočný kĺb ComfortTwister. Vďaka nemu je navýšené pohodlie pri ovládaní vysávača a uľahčené je tiež vysávanie medzi najrôznejšími prekážkami, ako sú napríklad stoličky.

Precízne vysávanie kobercov

Vysávač Miele Dynamic U1 Allergy PowerLine bol vyvinutý exkluzívne na vysávanie kobercových plôch. Jeho integrovaný kefový valec čistí vlákna a potom ich opäť šetrne narovnáva.


Automatické nastavenie výšky

Kefový valec integrovanej elektrickej kefy „Power Plus” je pružne uložený, vďaka tomu sa automaticky prispôsobí výške koberca. Na ľahký nájazd na okraje kobercov je elektrická kefa vybavená nášľapným prepínačom.

Filtračný systém AirClean

Efektivita vysávača Miele Dynamic U1 Allergy PowerLine spočíva v niekoľkostupňovom filtračnom systéme. Základom je originálne vrecko Miele HyClean U, ktoré dopĺňajú motorový filter a vzduchový filter HEPA 13 AirClean.


Pohodlné prenášanie

Vysávač Miele Dynamic U1 Allergy PowerLine je vybavený obzvlášť pohodlným ergonomickým držadlom na ľahké prenášanie – ideálne na prácu vo viacerých poschodiach.

Bohaté príslušenstvo

Vysávač Miele Dynamic U1 Allergy PowerLine je dodávaný s kvalitným trojdielnym príslušenstvom: hubicou na čalúnený nábytok, sacím štetcom a extra dlhou hubicou na vysávanie škár.

 

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
10,5 m Hotovo!
Akčný rádius
14 m Hotovo!
Typ napájania
Aku Hotovo!
Typ vysávača
Tyčový Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
10,5 m Hotovo!
Akčný rádius
14 m Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Aku Hotovo!

Typ vysávača

Typ vysávača
Tyčový Hotovo!

Filtre

Typ filtra
AirClean filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Miele vysávače

Vyhotovenie vysávača
Podlahový s vreckom Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Miele Dynamic U1 Allergy PowerLine Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Miele Dynamic U1 Allergy PowerLine.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií