MIELE G 5210 SCi Active Plus OS

Zobraziť katalóg
MIELE G 5210 SCi Active Plus OS
Vstavaná umývačka riadu – štandardná (60 cm), vstavaná a s panelom, energetická trieda C, umyje až 14 súprav riadu na jeden cyklus (program ECO), emisie hluku C, zásuvka na príbory, odložený štart, automatické otváranie dverí, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše, displej, vodný senzor, AquaStop, senzor naplnenia, detská poistka, comfort, program na ochranu skla, pripojenie teplej vody, rýchle umývanie, systém Waterproof a polovičná náplň, rozmery 80,5 × 59,8 × 57 cm (V׊×H), vyrobené v Českej republike
Kód:  MIEWM18 Produktové číslo:  21521054OE1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIELE G 5210 SCi Active Plus OS

S umývačkou už nebudete mať plnú linku špinavého riadu. Štandardná umývačka riadu Miele dosahuje 60 cm na šírku a bude vhodná predovšetkým pre veľkú rodinu, kde sa denne varí. Je určená na vstavanie do kuchynskej linky, a preto bude celkový dizajn vašej kuchyne zachovaný. Môžete využiť nenápadnosť vstavanej umývačky tým, že na ňu necháte prirobiť dvierka v rovnakom dizajne, aký má vaša kuchyňa. Ovládací panel je umiestnený na čelnej strane dvierok, a tak môžete jednoducho ovládať aj zatvorenú umývačku. Umývačka riadu MIELE G 5210 SCi Active Plus OS spadá do energetickej triedy C. Je zárukou nízkej spotreby energie a zachová vysokú kvalitu umývania. Jej ekologický program má spotrebu elektrickej energie 74 kWh. Pohodlne do nej uložíte až 14 jedálenských sád riadu na jedno umývanie. Úsporný program na umývanie zmiešaného riadu a príborov trvá 238 min. Vďaka umývačke spotrebujete oveľa menej vody, ako je to v prípade ručného umývania riadu pod tečúcou vodou. ECO program dokáže znížiť spotrebu vody až na 8,9 l. Rozmery umývačky riadu Miele sú 80,5 × 59,8 × 57 cm (V × Š × H).

Umývačka riadu MIELE G 5210 SCi Active Plus OS Screen
Umývačka riadu MIELE G 5210 SCi Active Plus OS Vlastnosti/technológia

Zásadné prednosti umývačky riadu MIELE G 5210 SCi Active Plus OS

  • Súčasťou umývačky je príborová zásuvka
  • Využite funkciu odloženého štartu
  • Po ukončení umývacieho programu sa automaticky otvoria dvierka
  • Koše možno nastaviť do určitej polohy podľa výšky práve umývaného riadu
  • Súčasťou umývačky je dobre čitateľný displej
  • Zabudovaný vodný senzor si sám nadávkuje umývací prostriedok, tlak, teplotu vody a počet oplachov
  • Pridaná funkcia aqua stop vás nenechá na lopatkách v prípade úniku vody z hadice
  • Umývačka riadu štandardných rozmerov sa dokáže postarať o všetok špinavý riad
  • Na paneli uvidíte informácie aj počas umývania
  • Množstvo spotrebovanej vody upravuje praktický senzor naplnenia
  • Umývačka je vybavená detskou poistkou
  • K dispozícii je aj program na ochranu skla pri umývaní krehkého riadu
  • Umývačku možno napojiť na teplú vodu pre úsporu energie
  • K dispozícii je aj program rýchleho umývania
  • Pre nenaplnenú umývačku je prichystaný program na polovičnú náplň

Umývačka riadu Miele má vo výbave množstvo praktických funkcií

Umývačka riadu MIELE G 5210 SCi Active Plus OS disponuje príborovou zásuvkou, ktorú môžete použiť aj na menšie kuchynské náčinie, ako sú šálky na espresso či varešky. Iste sa vám bude hodiť funkcia odloženého štartu, pretože si vďaka nej nastavíte spustenie umývačky v dobe, ktorá sa vám bude najviac hodiť. Tak budete mať riad čistý a suchý presne vo chvíli, kedy ho budete potrebovať. Po ukončení umývacieho programu sa dvierka samé otvoria a riad doschne prirodzenou cirkuláciou vzduchu. Koše ľahko nastavíte do polohy podľa výšky umývaného riadu. Umývačke nechýba ani praktický displej, ktorý vás bude informovať o prebiehajúcej činnosti. Umývačka riadu má k dispozícii funkciu vodného senzora, ktorá dávkuje čistiaci prostriedok, nastaví tlak, teplotu vody aj počet oplachov na základe tvrdosti, teploty a znečistenia vody. Znižuje sa tak spotreba vody, energie aj umývacích prostriedkov. Pridaná funkcia aqua stop vás nenechá na lopatkách a v prípade úniku vody z hadice vypne umývačku, odčerpá vodu a zatvorí prívodný ventil. Nemusíte mať teda strach z nečakaných nehôd, keď necháte umývačku pustenú napríklad cez noc. Vstavaný senzor naplnenia upravuje spotrebu vody. Určuje potrebné množstvo vody podľa naplnenosti umývačky a na základe toho doplní čistú vodu počas umývacieho programu. Môžete sa tak spoľahnúť, že váš riad bude vždy dokonale umytý.

Umývačka riadu MIELE G 5210 SCi Active Plus OS Technický nákres
Umývačka riadu MIELE G 5210 SCi Active Plus OS Energetický štítok

Umývačka riadu Miele s nadupanou výbavou

Umývačka riadu disponuje programom na ochranu skla pri umývaní krehkého riadu. Poháre budú žiariť čistotou a leskom bez nechcených zaschnutých kvapiek. Tento program sklo chráni a predĺži jeho životnosť. Energiu možno ušetriť vďaka možnosti napojenia umývačky na teplú vodu, vďaka tomu vám klesnú náklady na jej prevádzku. Rýchly program vám bude vhodný napríklad pri oslavách, pri ktorých budete riad opäť potrebovať. Ak nechcete čakať na naplnenie celej umývačky, môžete zvoliť program na polovičnú náplň. Rodičom malých detí urobí radosť predovšetkým detská poistka, ktorou uzamknú ovládací panel a nestane sa, že umývačka bude náhodne zapnutá či prepnutá na iný program. K jej prednostiam patrí aj to, že sa deti nedostanú k čistiacim prostriedkom. Umývačka riadu Miele sa postará o dokonalú čistotu riadu bez vašej námahy. Ušetrený čas môžete venovať svojim koníčkom.

V každej rodine sa zíde moderná smart umývačka

Prepojením umývačky riadu Miele s mobilným telefónom získate prístup k jej inteligentným funkciám. Aplikácia vám oznámi všetky informácie o stave či poruchách umývačky. Samotná umývačka riadu objaví chyby a informuje o tom spotrebiteľa. Smart diagnosis funkcia umožňuje umývačke rozpoznať poruchu a navrhne jej riešenie. Vám tak ušetrí čas volaním technika, ktorý by poruchu prišiel odstrániť. Inteligentná umývačka riadu MIELE G 5210 SCi Active Plus OS je nepostrádateľným domácim pomocníkom.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
C Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
74 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
14 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,97 h (238 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
8,9 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
C Hotovo!

Funkcie umývačky

Programy umývania
Rýchly, Polovičná náplň, Na ochranu skla Hotovo!
Všeobecné funkcie umývačky
Automatické otváranie dverí Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
80,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
59,8 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!

Umývačky Miele

Vyhotovenie
Vstavané umývačky riadu Hotovo!
Výklenok
Šírka 60 cm a výška od 81 cm Hotovo!
Košové usporiadanie
Comfort Hotovo!
Vyrobené v
Českej republike Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIELE G 5210 SCi Active Plus OS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE G 5210 SCi Active Plus OS.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií