MIELE G 5430 SC SL Active

Zobraziť katalóg
MIELE G 5430 SC SL Active
5 2 hodnotení
Umývačka riadu – energetická trieda F, umyje až 9 súprav riadu na jeden cyklus (program ECO), odložený štart, vodný senzor a senzor naplnenia, rozmery 84,5 × 44,8 × 60 cm (V׊×H), vyrobené v Českej republike
Kód:  MIEWM12 Produktové číslo:  11479840 Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIELE G 5430 SC SL Active

S umývačkou riadu budete mať oveľa viac času na seba a svoju rodinu. Umývačka riadu Miele vám zaistí dokonale čistý a lesklý riad. Úzka umývačka riadu Miele meria na šírku iba 45 cm, teda sa bude hodiť skôr do menších kuchýň a pre maximálne trojčlennú domácnosť. Okrem toho nie je potrebné veľa riadu na naplnenie. Možno ju postaviť kamkoľvek, kde sa nachádza prípojka vody, odpadu a elektrickej energie. Voľne stojacia umývačka môže byť umiestnená aj mimo kuchynskej linky. Ovládací panel je umiestnený na čelnej strane dvierok, čo prispieva k ľahkému ovládaniu zatvorenej umývačky. Umývačka MIELE G 5430 SC SL Active je v energetickej triede F. Zaručí vám nízku spotrebu energie a zachová vysokú kvalitu umývania. Jej ekologický program je nastavený na spotrebu elektrickej energie 78 kWh. Pohodlne do nej uložíte až 9 jedálenských sád riadu na jeden umývací cyklus. Úsporný program na umývanie zmiešaného riadu a príborov trvá 3,95 h. S umývačkou spotrebujete oveľa menej vody ako pri ručnom umývaní riadu. Spotrebu vody v programe ECO vie znížiť až na 8 l. Možno vám príde vhod možnosť zloženia horného krytu umývačky, vďaka čomu ju ľahšie umiestnite pod kuchynskú linku. Rozmery umývačky riadu Miele majú 84,5 × 44,8 × 60 cm (v × š × h).

Umývačka riadu MIELE G 5430 SC SL Active ...
Umývačka riadu MIELE G 5430 SC SL Active ...

Kľúčové vlastnosti umývačky riadu MIELE G 5430 SC SL Active

  • Umývačka riadu Miele sa dokáže postarať o všetok špinavý riad
  • Umývačka obsahuje príborovú zásuvku
  • Riad môžete umyť neskôr vďaka funkcii odloženého štartu
  • Koše možno nastaviť do určitej polohy v závislosti od výšky umývaného riadu
  • Súčasťou umývačky je aj praktický displej
  • Zabudovaný vodný senzor určí množstvo umývacieho prostriedku, tlak, teplotu vody a počet oplachov
  • V prípade úniku vody z hadice sa môžete spoľahnúť na integrovanú funkciu aqua stop
  • Úzka umývačka sa postará o všetok špinavý riad
  • Panel umožňuje ovládanie so zatvorenými dvierkami
  • Senzor naplnenia sa postará o úpravu množstva spotrebovanej vody
  • Detská poistka je súčasťou umývačky
  • Na krehký riad využijete program na ochranu skla
  • Aby ste ušetrili energiu, môžete umývačku napojiť na teplú vodu
  • Samozrejmosťou je program rýchleho umývania
  • Nenaplnenú umývačku môžete umývať s programom na polovičnú náplň

Umývačka riadu Miele disponuje hneď niekoľkými praktickými funkciami

Umývačka riadu MIELE G 5430 SC SL Active disponuje zásuvkou na príbory, ktorú môžete použiť aj na uloženie menších kuchynských pomôcok, napríklad varešiek či šálok na espresso. Určite oceníte funkciu odloženého štartu, pretože si vďaka nej nastavíte spustenie umývačky v dobe, ktorá vám najviac vyhovuje. Tak bude váš riad suchý a čistý vo chvíli, keď ho budete chcieť použiť. Koše možno nastaviť podľa výšky umývaného riadu. K dispozícii je aj praktický a čitateľný displej, ktorý vám prinesie prehľad o práve prebiehajúcom programe. Umývačka riadu disponuje výhodnou funkciou vodného senzora, ktorá si sama dávkuje čistiaci prostriedok, tlak, teplotu vody aj počet oplachov na základe tvrdosti, teploty a znečistenia vody. Tak účelne minimalizuje spotrebu vody, energie aj umývacích prostriedkov. Pokiaľ začne unikať voda z hadice, môžete sa spoľahnúť na zabudovanú funkciu aqua stop, ktorá dokáže vypnúť umývačku riadu, odčerpať vodu a zavrieť prívodný ventil. Preto sa nemusíte obávať nepríjemných nehôd, keď bude umývačka zapnutá cez noc. O množstvo spotrebovanej vody sa postará vstavaný senzor naplnenia. Podľa počtu riadu v umývačke určí potrebné množstvo vody a v prípade potreby napustí počas umývacieho cyklu čistú vodu. Vy tak máte istotu, že váš riad bude vždy dokonale umytý.

Prácu vám zjednodušia jej funkcie

Pre krehký riad je tu program na ochranu skla. Poháre budú čisté a lesklé bez nechcených kvapiek. Tento program predlžuje ich životnosť. Energiu možno ušetriť pripojením umývačky k teplej vode, čo vám značne zníži náklady na jej prevádzku. Program na rýchle umývanie využijete napríklad pri oslavách, keď budete potrebovať riad opäť rýchlo použiť. Ak potrebujete zapnúť poloprázdnu umývačku, vyberte si program pre polovičnú náplň. Umývačka riadu Miele sa postará o čistý riad, a vy tak budete mať viac času na seba a svoju rodinu.

So smart umývačkou bude spokojná každá domácnosť

Prepojením umývačky riadu Miele s mobilným telefónom budete mať prístup k jej inteligentným funkciám. Pri výskyte akéhokoľvek problému si v aplikácii jednoducho vyhľadáte informácie o stave vašej umývačky. Umývačka sama dokáže detegovať chybu a upozorniť spotrebiteľa. Smart diagnosis funkcia umožňuje umývačke rozpoznať poruchu a navrhne jej riešenie. Preto nebude nutné volať technika, ktorý by vám prišiel poruchu odstrániť. Inteligentná umývačka riadu MIELE G 5430 SC SL Active je nepostrádateľným pomocníkom každej domácnosti.

Maximálna bezpečnosť a komfort

Na integrovanú funkciu aqua stop sa môžete spoľahnúť v prípade úniku vody z hadice, dokáže totiž vypnúť umývačku riadu a zavrieť prívodný ventil. Preto sa nemusíte obávať nečakaných havárií, keď pustíte umývačku a nie ste doma. Rodičia malých detí určite ocenia detskú poistku, ktorá zablokuje ovládací panel a predídu tak nechcenému zapnutiu či prepnutiu programu. Medzi jej výhody patrí aj to, že sa deti nedostanú k zásobníku s čistiacimi prostriedkami. Senzor naplnenia upraví množstvo spotrebovanej vody. Podľa naplnenia umývačky riadom vyhodnotí potrebné množstvo a v prípade potreby napustí čistú vodu počas umývacieho cyklu. Vy sa môžete spoľahnúť, že riad budete mať krásne umytý.

Energetické hodnoty umývačky

Umývačka MIELE G 5430 SC SL Active má energetickú triedu F. Je zárukou nízkej spotreby energie pri zachovaní vysokej kvality umývania. Spotreba elektrickej energie pri spustení jej ekologického programu je 78 kWh. Uložíte do nej až 9 jedálenských súprav na jedno umytie. Úsporný program na umývanie zmiešaného riadu a príborov trvá 3,95 h. Umývačka má oveľa menšiu spotrebu vody, než keby ste riad umývali pod tečúcou vodou. Program ECO zvládne znížiť spotrebu vody až na 8 l. Iste oceníte odnímateľný horný kryt umývačky, a tak sa bez problému zmestí pod kuchynskú linku. Rozmery umývačky riadu Miele dosahujú 84,5 × 44,8 × 60 cm (v × š × h).

Umývačka riadu MIELE G 5430 SC SL Active Energetický štítok

Údaje uvádzané na energetickom štítku umývačiek riadu:

  • V záhlaví je uvedený výrobca a model umývačky riadu
  • Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo)
  • kWh/annum: ročná spotreba energie, zodpovedá 100 cyklom v programe ECO
  • Počet súprav: kapacita štandardných súprav riadu v programe eco
  • Litre: spotreba vody v programe ECO v litroch na cyklus
  • Čas: trvanie programu ECO v h/min
  • dB: úroveň hluku šíreného vzduchom vyjadrená v dB(A) a trieda emisií hluku šíreného vzduchom

__________________________________________________________________

Kapacita umývačky sa udáva v počte štandardných sád riadu = jeden plytký tanier, jeden hlboký tanier, jeden dezertný tanierik, jeden hrnček, jeden pohár a jeden kompletný príbor. Prípustné odchýlky pri overovaní sú nasledovné: ročná spotreba energie, vody a trvania programu môžu byť o 10 % vyššia, trieda účinnosti sušenia o 19 % vyššia, hladina hluku musí byť rovnaká alebo niž

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
F Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
78 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
9 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,95 h (237 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
8 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
C Hotovo!

Funkcie umývačky

Programy umývania
Rýchly, Polovičná náplň, Na ochranu skla Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Odnímateľný vrchný kryt, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
84,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
44,8 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!

Umývačky Miele

Vyhotovenie
Voľne stojace umývačky riadu Hotovo!
Výklenok
Šírka 45 cm a výška od 81 cm Hotovo!
Košové usporiadanie
Comfort Hotovo!
Komfortné prvky
Časová předvolba až 24h, Systém Waterproof, Ochrana proti poškodeniu vodou Hotovo!
Vyrobené v
Českej republike Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIELE G 5430 SC SL Active Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE G 5430 SC SL Active.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií