Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MIELE G 6825 SCi XXL nerez/clst

Zobraziť katalóg
MIELE G 6825 SCi XXL nerez/clst
Vstavaná umývačka riadu – vstavaná, 14 súprav riadu, A+++, trieda sušenia A, 3D+ príborová zásuvka, Perfect Glasscare, ComfortClose, AutoOpen, FlexiTimer s funkciou EcoStart, QuickPowerWash, pripojenie na teplú vodu, Waterproof systém, detská poistka, zásobník soli v dvierkach, WiFiConnect, hlučnosť 41dB, 11 programov, odložený štart, spotreba vody 9.9l v programe ECO a 6.5l v programe Automatika, spotreba el. energie 670Wh v programe ECO a 490Wh v programe ECO s pripojením na teplú vodu, V׊×H 84.5×59.8×57cm
Kód:  Mie375 Produktové číslo:  21682557CZ Stránky výrobcu

MIELE G 6825 SCi XXL nerez/clst

Dajte zbohom horám špinavého riadu a zverte ho do rúk profesionálom zo spoločnosti Miele. Vstavaná umývačka riadu G 6825 SCi XXL je vyrobená v energetickej triede A+++ -20%, teda je ešte viac úspornejšie než klasická trieda A+++. Pojme až 14 súprav riadu a na výber budete mať z 11 umývacích programov. Určite tiež oceníte príborovú zásuvku 3D+ pre maximálny komfort umývania príborov, veľmi nízku spotrebu vody okolo 6,5 litra a automatické otvorenie dvierok na konci umývacieho programu po sušení. 

Kľúčové vlastnosti vstavanej umývačky MIELE G 6825 SCi XXL

  • Plne vstavaná umývačka riadu
  • Najlepšia energetická účinnosť A+++
  • Možnosť pripojenia na teplú vodu
  • Oplachovanie čistou vodou, spotreba od 6,5 litra vody
  • Zatváranie dvierok ComfortClose
  • Automatické otvorenie dvierok umývačky na konci umývacieho programu  
  • Výškovo nastaviteľný horný kôš
  • Jednoduchá komunikácia s prístrojom pomocou WiFi Conn@ ct
  • Naozaj tichá prevádzka, hlučnosť iba 41 dB
  • Funkcia polovičná náplň
  • Časovač FlexiTimer s funkciou EcoStart
  • Patentovaná príborová zásuvka 3D+

Špičková výbava umývačky Miele G 6825 SCi XXL

Nové košové usporiadanie umývačky Miele je dokonale premyslené a ponúka jedinečné riešenia. Každý riad si nájde svoje miesto pre optimálne umytie. Prítomnosť horného koša je doplnená o možnosť nastavenia do viacerých polôh. Príborová zásuvka 3D+ má aj rad výhod. Stredný diel je polohovateľný a je vybavený sklopným hrebeňovým radom, čím vzniká miesto pre veľké príbory. Nečistota je odstránená bezozvyšku a príbory sú perfektne vysušené. Všetko možno hygienicky a pohodlne vybrať. Nemusíte mať strach ani o svoj chúlostivý riad, akým sú napríklad poháre, pre ktoré je vyhradený špeciálny držiak s integrovanými silikónovými vankúšikmi FlexCare.

Komfort a široká ponuka programov

Tlmené a šetrné zatváranie dvierok má na starosti technológia ComfortClose. Pomocou funkcie EcoStart môžete ekologicky využívať rôzne denné tarify. Bez problému si nastavíte až tri rôzne tarify a stanovíte najneskoršiu dobu ukončenia. Umývačka už si potom sama zvolí cenovo najvýhodnejší časový interval. O perfektné osvetlenie vnútornej časti sa stará štvorica LED diód, takže budete mať perfektný prehľad o riade.

Širokú škálu programov, ako napríklad úsporný ECO, Hygiena pre dojčenský riad či Intenzívny, dopĺňa nový umývací program QuickPowerWash a jemu prispôsobené tablety značky Miele. Touto kombináciou sa dosiahnu najlepšie možné výsledky umývania aj sušenia a to už za 58 minút! 

Programy

ECO
Automatika
Intenzívny 75 °C
Štandardné 55 °C
Jemný
QuickPowerWash
Hygiena
Solárny úsporný
Extra tichý 38 dB
Bez horného koša 65 °C
Čistenie prístroja

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Funkcie umývačky

Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!

Umývačky Miele

Vyhotovenie
Plne zabudované umývačky riadu Hotovo!
Výklenok
Šírka 60 cm a výška od 85 cm: XXL umývačka riadu Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIELE G 6825 SCi XXL nerez/clst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE G 6825 SCi XXL nerez/clst.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií