MIELE G4932 SCi ED Series 120

Zobraziť katalóg
MIELE G4932 SCi ED Series 120
Vstavaná umývačka riadu s panelom, energetická trieda A+++, 14 súprav riadu, hlučnosť 45 dB, príborový kôš, odložený štart, aqua stop, nastaviteľné koše, displej, senzor naplnenia, detská poistka, perfect glasscare, pripojenie teplej vody a systém waterproof, výška 81 cm, šírka 60 cm, hĺbka 57 cm, vyrobené v Českej republike
Kód:  MIEWM03 Produktové číslo:  21493257OE1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIELE G4932 SCi ED Series 120

Chceli by ste sa venovať aj niečomu inému než neustálemu ručnému umývaniu riadu a ocenili by ste ušetrenie cenných minút aj spotreby vody? Táto vstavaná umývačka riadu MIELE G4932 SCi ED Series 120 zvládne v priebehu jedného umývacieho cyklu umyť až 14 súprav riadu a vy sa môžete sústrediť na svoje záľuby. Vďaka tomuto spotrebiču nie je potrebné mať strach z vysokých finančných nákladov, keďže sa radí do energetickej triedy A+++. Zvláda pracovať veľmi potichu, jej hlučnosť predstavuje maximálne 45 dB, takže vám nenaruší váš pokoj. Antikoro farba umývačky MIELE G4932 SCi ED Series 120 bude ideálna do vašej kuchyne. Koše na riad si môžete upraviť podľa vlastností riadu. Aquastop má funkciu ochrany pred vytopením a to tým spôsobom, že v prípade akejkoľvek poruchy obmedzí prístup k vode. Ak máte doma malé ratolesti, bude vám vyhovovať možnosť zablokovať tlačidlá, aby im nešlo umývačku ovládať.

  • Vstavaná umývačka riadu Miele, ktorá vie umyť všetok špinavý riad
  • Prislúcha k energetickej triede A+++
  • Hlučnosť pri práci nepresahuje 45 dB
  • Farba spotrebiča: antikoro
  • Umývačka na riad funguje s týmito programami: príborový kôš, odložený štart, Aqua stop, nastaviteľné koše, displej, senzor naplnenia, detská poistka, Perfect GlassCare, pripojenie teplej vody a systém Waterproof
  • Umývačka sa vám postará až o 14 súprav riadu
  • Ročná spotreba energie je 237 kWh/annum
  • Ročná spotreba vody: 2716 l
  • Trieda účinnosti sušenia: A
  • Rozmery: 81 × 60 × 57 cm

Aké funkcie ponúkne vstavaná umývačka riadu Miele?

U tejto umývačky sa vám bude určite hodiť funkcia odloženého štartu, vďaka ktorej sa zapne, keď budete chcieť. Systém Waterproof vám ubráni umývačku pred možným poškodením vodou. Aby ste mali vyššiu úsporu energie, môžete pripojiť umývačku aj na teplú vodu. Počet kusov riadu opatruje senzor naplnenia a podľa toho usmerní spotrebu vody. Aby ste do umývačky mohli vložiť aj príbory, disponuje tiež príborovým košom. V tejto umývačke si môžete dovoliť umyť poháre, lebo má možnosť špeciálnej funkcie Perfect GlassCare. Displej poskytuje kompletný prehľad o všetkých procesoch a ich zvolenie vám nebude spôsobovať starosti.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Funkcie umývačky

Programy umývania
Na ochranu skla Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
81 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIELE G4932 SCi ED Series 120 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE G 4932 SCi ED Series 120.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií