MIELE G4982 SCVi ED Series 120

Zobraziť katalóg
MIELE G4982 SCVi ED Series 120
Vstavaná umývačka riadu plne integrovaná, energetická trieda A+++, 14 súprav riadu, hlučnosť 45 dB, displej, nastaviteľné koše, odložený štart, aqua stop, perfect glasscare, príborový kôš, pripojenie teplej vody, senzor naplnenia a systém waterproof, výška 81 cm, šírka 60 cm, hĺbka 57 cm, vyrobené v Českej republike
Kód:  MIEWM07 Produktové číslo:  21498262OE1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIELE G4982 SCVi ED Series 120

Neradi sa zamestnávate ručným umývaním riadu a nedali by ste dopustiť na ušetrenie cenných minút a vody? Ponúkaná vstavaná umývačka riadu MIELE G4982 SCVi ED Series 120 dokáže umyť 14 súprav ušpineného riadu a vy si môžete bez starosti užívať iné aktivity. Vďaka tomuto modelu umývačky si nemusíte robiť veľkú hlavu z markantných finančných nákladov, keďže sa radí do energetickej triedy A+++. Dokáže umývať veľmi potichu, jej hlučnosť predstavuje maximálne 45 dB, takže vám nenaruší váš pokoj. Ak chcete dokonalý štýl svojej kuchyne a viditeľné ovládacie panely by k nemu neladili, potom bude integrovaná umývačka skvelou voľbou. Antikoro farba umývačky MIELE G4982 SCVi ED Series 120 výnimočne zapadne do vašej kuchyne. Poskytuje tiež možnosť nastaviť si koše podľa používaného riadu. Aquastop nedovolí, aby došlo k vytopeniu a to tak, že ihneď pri podozrení na poruchu stopne prístup k vode.

  • Vstavaná umývačka riadu Miele spoľahlivo umyje všetok špina výriad
  • Náleží k energetickej triede A+++
  • Hlučnosť pri práci nie je vyššia než 45 dB
  • Plne integrovaná umývačka nenaruší vzhľad vašej kuchyne, pretože nemá viditeľné ovládacie panely
  • Farba spotrebiča: antikoro
  • Táto umývačka sa chváli programami: príborový kôš, odložený štart, Aqua stop, nastaviteľné koše, displej, senzor naplnenia, Perfect GlassCare, pripojenie teplej vody a systém Waterproof
  • Umývačka sa postará o 14 súprav riadu
  • Ročná spotreba energie predstavuje 237 kWh/annum
  • Ročná spotreba vody dosahuje zhruba 2716 l
  • Trieda účinnosti sušenia: A
  • Rozmery: 81 × 60 × 57 cm

Ktoré funkcie ponúkne vstavaná umývačka riadu Miele?

U tejto umývačky sa vám bude určite hodiť funkcia odloženého štartu, vďaka ktorej si môžete nastaviť čas spustenia umývania riadu. Systém Waterproof vám ubráni umývačku pred možným poškodením vodou. Do tejto umývačky možno pripojiť teplú vodu. Senzor naplnenia má za úlohu strážiť množstvo riadu v umývačke a podľa toho nastaví potrebné množstvo vody. Aby sa vám umývačka postarala aj o umytie príborov, nachádza sa tu aj príborový kôš. V tejto umývačke môžete bez obáv umývať poháre, keďže poskytuje šetrný program Perfect GlassCare. Displej vám umožní mať prehľad o všetkých procesoch a nebude ich zvolenie predstavovať problém.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Funkcie umývačky

Programy umývania
Na ochranu skla Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
81 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIELE G4982 SCVi ED Series 120 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE G 4982 SCVi ED Series 120.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií