MIELE H 2860 B Grafitovo sivá

Zobraziť katalóg
MIELE H 2860 B Grafitovo sivá
Vstavaná rúra farba: sivá, čistenie rúry: katalytické, funkcia rýchleho predhriatia, gril, horný ohrev, rozmrazovanie, spodný ohrev, ventilátor a statické pečenie, 3-vrstvové sklo dvierok, časovač, detská poistka, displej, dotykové ovládanie, elektronická regulácia teploty, studené dvere rúry, termostat, tlmené zatváranie dvierok, veľkoplošný gril a vnútorné osvetlenie, s teleskopickým výsuvom, energetická trieda A+, objem 76l, V׊×H: 59.6×59.5×56.8cm
Kód:  MIETR009 Produktové číslo:  22286034D Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIELE H 2860 B Grafitovo sivá

Vstavaná rúra MIELE H 2860 B Grafitovo sivá Vlastnosti/technológia

Hľadáte rúru na pečenie do novej kuchyne? Vstavaná rúra Miele ponúkne objem 76 l litrov a množstvo praktických funkcií. Jej klasický dizajn je univerzálny, takže krásne zapadne do väčšiny kuchýň. Základom zabudovanej rúry je horné a dolné výhrevné teleso, aby dochádzalo k rovnomernému prepečeniu pokrmu. Pridaný ventilátor zaisťuje rýchlejšie pečenie vďaka rozvodu teplého vzduchu. Jednoduchšiu manipuláciu s plechmi zaisťujú výsuvné rošty. Elektrickú rúru pripojíte do elektriny pomocou sieťového kábla, ten je obsiahnutý v balení. Energetická trieda A+ označuje malú spotrebu elektrickej energie. Príkon vstavanej rúry MIELE H 2860 B Grafitovo sivá predstavuje 3500 W. Vďaka katalytickému čisteniu dôjde k rozpáleniu rúry na 250 °C. Táto teplota spáli nečistoty, ktoré potom len zotriete.

Základné vlastnosti vstavanej rúry MIELE H 2860 B Grafitovo sivá

  • Vstavaná rúra Miele je praktický a moderný kúsok do vašej kuchyne
  • O rovnomerný rozvod tepla sa stará ventilátor
  • Elektrická rúra na pečenie disponuje horným aj dolným výhrevným telesom
  • Vďaka teleskopickým roštom je manipulácia s plechmi jednoduchá
  • Zabezpečenie detskou poistkou zaistí, že deti neotvoria dvere rúry
  • Energetická trieda A+ označuje úsporný chod zabudovanej rúry
  • Rozmery vstavanej rúry Miele budú 59,6 × 59,5 × 56,8 cm

Výbava a funkcie vstavanej rúry MIELE H 2860 B Grafitovo sivá

Okrem základnej výbavy bola vstavaná rúra Miele obohatená o ďalšie užitočné funkcie a vychytávky. Tlmené zatváranie dvierok zabráni veľkej rane a poškodeniu spotrebiča pri rýchlom zavretí. Na zvýšenie bezpečnosti je vybavená detskou poistkou. Pre bezpečnosť zostávajú dvere zvonka studené aj pri maximálnej teplote pečenia. Aby ste jedlo nespálili, elektrická rúra zabudovaná disponuje funkciou časovača, ktorý ju automaticky vypne. Budete ju môcť ovládať cez plne dotykovú plochu bez klasických tlačidiel. Pri elektrickej rúre MIELE H 2860 B Grafitovo sivá nehrozí žiadny únik tepla, dvierka totiž majú 3-vrstvové sklo. Pokiaľ chcete pripraviť jedlo zo zmrazených potravín, môžete použiť funkciu rozmrazovania. Rúra na pečenie je tiež vybavená funkciou grilu, takže budete môcť grilovať aj doma.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,6 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,8 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Sivá Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Elektronická regulácia teploty, Studené dvere rúry, Termostat, Tlmené zatváranie dvierok, Veľkoplošný gril, Vnútorné osvetlenie Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
76 l Hotovo!

Rúry na pečenie Miele

Rozmery výklenku výška × šírka
60 × 60 cm Hotovo!
Dizajn
VitroLine Hotovo!
Farebné vyhotovenie
Grafitovo sivá Hotovo!
Displej
EasyControl Hotovo!
Komfort pri obsluhe
SoftOpen & SoftClose, Výsuvné pojazdy FlexiClip Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIELE H 2860 B Grafitovo sivá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE H 2860 B Grafitově šedá.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií