MIELE H2860-2 B PizzaPlus EDST

Zobraziť katalóg
MIELE H2860-2 B PizzaPlus EDST
Vstavaná rúra farba: nehrdzavejúca oceľ, čistenie rúry: katalytické, funkcia rýchleho predhriatia, gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev, stupeň na pizzu, ventilátor a statické pečenie, 3-vrstvové sklo dvierok, časovač, displej, elektronická regulácia teploty, studené dvere rúry, termostat, tlmené zatváranie dvierok, veľkoplošný gril a vnútorné osvetlenie, s teleskopickým výsuvom, energetická trieda A+, objem 76l, V׊×H: 59.6×59.5×56.9cm
Kód:  MIETR021 Produktové číslo:  22286244D Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIELE H2860-2 B PizzaPlus EDST

Hľadáte rúru na pečenie do novej kuchyne? Vstavaná rúra Miele poskytne objem 76 l litrov a hojne žiadaných funkcií. Jej klasický vzhľad je univerzálny, ten krásne zapadne do väčšiny kuchýň. Samozrejmosťou tejto zabudovanej rúry je horné aj dolné výhrevné teleso, pokrmy tak budú rovnomerne prepečené. Pridaný ventilátor rozvádza teplý vzduch po celej rúre, a tak urýchľuje pečenie. Pravý horúci ohrev vám umožní používať pri pečení viac plechov bez toho, aby dochádzalo k miešaniu vôní. Jednoduchšiu manipuláciu s plechmi pri pečení zaisťujú teleskopické rošty. Elektrickú rúru zapojíte do elektrickej siete za pomoci sieťového kábla, ktorý je obsiahnutý v balení. Energetická trieda A+ značí nízku spotrebu elektrickej energie. Príkon vstavanej rúry MIELE H2860-2 B PizzaPlus EDST predstavuje 3500 W. Katalytické čistenie uľahčí údržbu, kedže dôjde k spáleniu zvyškov na popol.

Zásadné prednosti vstavanej rúry MIELE H2860-2 B PizzaPlus EDST

  • Vstavaná rúra Miele bude praktickou a neodmysliteľnou súčasťou vašej kuchyne
  • Ventilátor zaručuje rovnomerný rozvod tepla
  • Elektrická rúra zabudovaná má vo výbave horné a dolné pečiace teleso
  • Potrebujete piecť viac jedál naraz? Pravý horúci ohrev to umožní
  • Výsuvné rošty uľahčujú manipuláciu s plechmi
  • Energetická trieda A+ označuje úsporný chod rúry vstavanej
  • Rozmery elektrickej rúry vstavanej Miele 59,6 × 59,5 × 56,9 cm

Výbava a funkcie rúry MIELE H2860-2 B PizzaPlus EDST

K štandardnej výbave bola vstavaná rúra Miele doplnená ďalšími užitočnými funkciami a vychytávkami. Rúre na pečenie nechýba vo výbave tlmené zatváranie dvierok, ktoré zamedzí nepríjemnej rane alebo poškodeniu spotrebiča. Aj pri maximálnej teplote zostanú dvere zvonka studené. Vďaka časovaču už jedlo nikdy nespálite. V prípade elektrickej rúry vstavanej MIELE H2860-2 B PizzaPlus EDST vám nehrozí únik tepla, dvierka totiž majú 3-vrstvové sklo. Keď budete pripravovať jedlo zo zmrazených potravín, dozaista oceníte funkciu rozmrazovania. Mäso aj iné jedlá z grilu si teraz budete môcť pripraviť aj v rúre, a to vďaka funkcii grilu.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Nemecko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 500 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,6 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,9 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Displej, Elektronická regulácia teploty, Studené dvere rúry, Termostat, Tlmené zatváranie dvierok, Veľkoplošný gril, Vnútorné osvetlenie Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
76 l Hotovo!

Rúry na pečenie Miele

Rozmery výklenku výška × šírka
60 × 60 cm Hotovo!
Dizajn
PureLine Hotovo!
Farebné vyhotovenie
Nehrdzavejúca oceľ/CleanSteel Hotovo!
Displej
EasyControl Hotovo!
Komfort pri obsluhe
Výsuvné pojazdy FlexiClip Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIELE H2860-2 B PizzaPlus EDST Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE H 2860-2 B PizzaPlus EDST.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií