Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MIELE H2860-2 B PizzaPlus OBSW

Zobraziť katalóg
MIELE H2860-2 B PizzaPlus OBSW
Vstavaná rúra farba: čierna, čistenie rúry: katalytické, funkcia rýchleho predhriatia, gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev, stupeň na pizzu, ventilátor a statické pečenie, 3-vrstvové sklo dvierok, časovač, displej, elektronická regulácia teploty, studené dvere rúry, termostat, tlmené zatváranie dvierok, veľkoplošný gril a vnútorné osvetlenie, s teleskopickým výsuvom, energetická trieda A+, objem 76l, V׊×H: 59.6×59.5×56.8cm
Kód:  MIETR022 Produktové číslo:  22286224D Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIELE H2860-2 B PizzaPlus OBSW

Vstavaná rúra MIELE H2860-2 B PizzaPlus OBSW Vlastnosti/technológia

Radi by ste svoju kuchyňu vybavili moderným spotrebičom? Elektrická rúra Miele má objem 76 l litrov a hojne užitočných využití. Klasický štýl zaručuje univerzálnosť vzhľadu, takže krásne zapadne do akejkoľvek kuchyne. Samozrejmosťou tejto zabudovanej rúry je horné aj dolné výhrevné teleso, pokrmy tak budú rovnomerne prepečené. K dispozícii je aj ventilátor urýchľujúci pečenie rozvodom teplého vzduchu. Pravý húroci ohrev umožňuje používať pri pečení viac vrstiev plechov bez toho, aby dochádzalo k miešaniu vôní. Jednoduchšiu manipuláciu s plechmi umožňujú teleskopické rošty. Elektrickú rúru pripojíte do elektriny pomocou sieťového kábla, ten je súčasťou balenia. Energetická trieda A+ garantuje nízku spotrebu elektrickej energie. Príkon vstavanej rúry MIELE H2860-2 B PizzaPlus OBSW sa zastavil na 3500 W. Vďaka katalytickému čisteniu dochádza pri zahriatí na cca 250 °C k rozkladu nečistôt, ktoré potom stačí iba zotrieť.

Rozhodujúce funkcie vstavanej rúry MIELE H2860-2 B PizzaPlus OBSW

  • Vstavaná rúra Miele sa stane praktickou dizajnovou vložkou kuchyne
  • Ventilátor zabezpečuje rovnomerný rozvod tepla
  • Elektrická rúra na pečenie má vo výbave horné a dolné pečiace teleso
  • Pre každého, kto potrebuje piecť vo viacerých pekáčoch súčasne, je tu pravý horúci ohrev
  • Výsuvné rošty zjednodušujú prácu s plechmi
  • Označenie A+ predstavuje úsporný chod elektrickej rúry vstavanej
  • Rozmery elektrickej rúry Miele 59,6 × 59,5 × 56,8 cm

Výbava a funkcie elektrickej rúry MIELE H2860-2 B PizzaPlus OBSW

Okrem základnej výbavy bola vstavaná rúra Miele doplnená ďalšími užitočnými funkciami a vychytávkami. Rúre na pečenie nechýba vo výbave tlmené zatváranie dvierok, ktoré zamedzí nepríjemnej rane alebo poškodeniu spotrebiča. Aby nemohlo dôjsť k popáleniu, dvierka zostávajú vždy zvonka chladné. Vďaka časovaču už jedlo nikdy nespálite. V prípade vstavanej rúry MIELE H2860-2 B PizzaPlus OBSW nehrozí žiadny únik tepla, je totiž chránená 3-vrstvovým sklom dvierok. Funkcia rozmrazovania umožňuje použiť aj zamrazené potraviny. Funkcia grilu vám umožní grilovať, aj keď práve nebude priaznivá chvíľa na rozpálenie grilu v záhrade.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Nemecko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 500 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,6 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,8 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Displej, Elektronická regulácia teploty, Studené dvere rúry, Termostat, Tlmené zatváranie dvierok, Veľkoplošný gril, Vnútorné osvetlenie Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
76 l Hotovo!

Rúry na pečenie Miele

Rozmery výklenku výška × šírka
60 × 60 cm Hotovo!
Dizajn
VitroLine Hotovo!
Farebné vyhotovenie
Obsidian čierna Hotovo!
Displej
EasyControl Hotovo!
Komfort pri obsluhe
Výsuvné pojazdy FlexiClip Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIELE H2860-2 B PizzaPlus OBSW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE H 2860-2 B PizzaPlus OBSW.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií