MIELE K 14820 SD ed/cs

Zobraziť katalóg
MIELE K 14820 SD ed/cs
Chladnička bez mrazničky – 185cm, A+, objem: 384l, DynaCool optimálna cirkulácia a rozptýlenie studeného vzduchu, SoftClose, VarioBord, ComfortClean, superchladenie, filter Active AirClean a indikácia výmeny, vnútorné LED osvetlenie, TouchControl, farba nerez
Kód:  Mie060 Produktové číslo:  K14820SDed/cs Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIELE K 14820 SD ed/cs Predaj skončil

MIELE K 14820 SD ed/cs

Voľne stojaca monoklimatická chladnička Miele K 14820 SD ed/cs poskytuje veľký objem a maximálny komfort uskladnenia potravín. Aj napriek svojej veľkosti patrí vďaka svojej nízkej spotrebe do úspornej energetickej triedy A+, je teda zárukou minimálnych prevádzkových nákladov a navyše budete šetriť životné prostredie. Spotrebič je dodávaný v elegantnom antikorovom vyhotovení. Veľmi nízka hlučnosť nepresahujúca hodnotu 39 dB zaručuje, že chladnička vás nebude rušiť pri iných činnostiach, napr. ak máte spojenú kuchyňu s obývacou izbou.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderné vyhotovenie – obľúbená nehrdzavejúca oceľ
  • LED osvetlenie
  • Tlmené zatváranie dverí
  • VarioBord – elegantné servírovacie priehradky
  • ComfortClean – čistenie bez námahy
  • Superchladenie – optimálna teplota a vlhkosť
  • Príslušenstvo – priehradka na vajíčka a dóza na maslo

Najlepšie podmienky na skladovanie potravín

Technológia DynaCool má na starosti perfektné skladovanie potravín, ale aj vín. Okrem teploty udržuje aj optimálnu vlhkosť vzduchu. Zásluhou tejto jedinečnej technológie môže vzduch rovnomerne cirkulovať a vďaka integrovanému ventilátoru optimálne rozdeľuje teplotu a vlhkosť.

Chladiaca časť je rozdelená pomocou sklenených políc a dvojice veľkých transparentných boxov na ovocie či zeleninu. Určite oceníte jednoduchú obsluhu a čistenie. Dverový priestor poskytuje dostatok priestoru na vysoké fľaše či priehradky na drobné potraviny. Tieto priehradky ComfortClean v dvierkach môžete ľahko a bez námahy umyť v umývačke riadu (až 55 °C).

Štýlová atmosféra

Moderné LED osvetlenie vnútorného priestoru nevyžaduje údržbu a zaisťuje optimálne svetelné podmienky, aby ste mali dokonalý prehľad v celom priestore. Okrem toho sú LED mimoriadne úsporné a životnosť je oveľa dlhšia ako v prípade klasických žiaroviek.

Ochrana pred prenosom vôní

Štýlovo a prakticky riešená rukoväť EasyOpen z masívneho kovu sľubuje komfortné a jednoduché otváranie chladničky. Inovatívny systém SoftClose doviera dvere pod uhlom 30° automaticky. Mraziaci výkon je 14 kg/24 hod. Odolnosť zmrazených potravín pri výpadku prúdu je 24 hodín.

Filter Miele Acive AirClean je inovatívnou kombináciou účinných látok – aktívneho uhlia a prírodného chitosanu, ktoré nenechajú v chladiacom priestore takmer žiadne pachy. Filter môžete ľahko a rýchlo integrovať a jeho použitie je okamžité.

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie
Chladničky Hotovo!
Umiestnenie
Voľne stojace Hotovo!
Farebné vyhotovenie
Nehrdzavejúca oceľ CleanSteel Hotovo!
Voľne stojace prístroje – šírka
185 cm Hotovo!
Voľne stojace prístroje – výška
60 cm Hotovo!

Chladničky Miele

Vyhotovenie
Chladničky Hotovo!
Umiestnenie
Voľne stojace Hotovo!
Farebné vyhotovenie
Nehrdzavejúca oceľ CleanSteel Hotovo!
Voľne stojace prístroje – šírka
185 cm Hotovo!
Voľne stojace prístroje – výška
60 cm Hotovo!
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIELE K 14820 SD ed/cs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE K 14820 SD ed/cs.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií