Miele Scout RX2 Home Vision

Zobraziť katalóg
Miele Scout RX2 Home Vision
4,0 1 hodnotení
Robotický vysávač na všetky druhy podláh, automatické dobíjanie, senzor proti pádu zo schodov a senzor proti nárazu, objem nádoby 0.4 l, počet bočných štetcov: 2, BLDC motor, typ ovládania: na tele, spôsob čistenia: kefy a programy, čas nabíjania 3 h, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 120 min, airclean plus filter, hlučnosť 64 dB, mobilná aplikácia, bočná kefa, časový rozvrh upratovania, ovládanie smartfónom a ovládanie cez WiFi, čierna farba
Kód:  MIEVR004 Produktové číslo:  41LQL030EU Stránky výrobcu

Miele Scout RX2 Home Vision


Miele Scout RX2 Home Vision

 Systematické čistenie vďaka 3D Smart Navigation 

  Scout RX2 sa orientuje prostredníctvom svojich dvoch predných kamier a zachytáva priestor z rôznych uhlov pohľadu. Systém stereokamery umožní robotickému vysávaču Scout RX2 vnímať priestory a predmety v trojrozmernej podobe a vypočítať vzdialenosť od možných prekážok. Nábytok a predmety sú tak chránené pred zrážkami. Ani zložité priestorové usporiadanie nie je vďaka 3D Smart Navigation pre robotický vysávač žiadny problém.. 

Miele Scout RX2 Home Vision

 Quattro Cleaning Power 

 Za svoj silný čistiaci výkon vďačí Scout RX2 novému systému Quattro Cleaning Power, ktorý sa skladá zo štyroch prvkov. Výkyvné bočné kefy čistia ako rohy, tak i okrajové plochy a spoľahlivo zametajú nečistoty pod prístroj. Hrubé nečistoty zachytáva predný otvor s kefovým valcom. Zostávajúce jemné nečistoty sa zachytávajú zadným sacím otvorom. Vďaka silnému motoru končia nečistoty bezpečne v nádobe na prach umiestnenej v prístroji.  

Miele Scout RX2 Home Vision

 Technológia rozpoznania nábytku 

 Sedem optických senzorov na čelnej strane vysávača Scout rozpozná nábytok a ďalšie prekážky v jazdnej dráhe robotického vysávača. K týmto objektom sa vysávač približuje opatrne tak, aby vyčistil podlahu tesne pred nimi. Kolíziám sa spoľahlivo zabráni. Ďalšie 3 senzory na spodnej strane vysávača včas identifikujú schody a zabránia jeho pádu. 


Miele Scout RX2 Home Vision

 Pohodlné ovládanie cez WiFi 

 Pomocou aplikácie možno Scout RX2 pohodlne ovládať odkiaľkoľvek cez inteligentný telefón alebo tablet. K dispozícii sú rôzne pohodlné funkcie. Napríklad možno cez časovač každý deň naprogramovať iný čas spustenia vysávača. Cez zobrazenie mapy možno proces čistenia kedykoľvek skontrolovať. 

Miele Scout RX2 Home Vision

 Funkcia Home Vision 

 Vďaka dvom čelným kamerám možno odkiaľkoľvek kedykoľvek zistiť, či je doma všetko v poriadku a či Scout pracuje, ako má. Pritom možno sledovať upratovanie v reálnom čase z perspektívy prístroja. Tak môžete mať neustále prehľad o tom, kde sa práve Scout nachádza. Pomocou tlačidiel so šípkami ho možno dokonca pohodlne navigovať. Živý prenos obrazu z kamery prebieha samozrejme zakódovane. 

Miele Scout RX2 Home Vision

 Home Mapping 

 Scout RX2 systematicky prechádza miestnosťami a pritom si vytvára virtuálnu mapu vyčisteného priestoru. Cez aplikáciu možno na mape ihneď vidieť, na ktorom mieste sa robotický vysávač nachádza a kde už má upratané. 

Miele Scout RX2 Home Vision

 Časovač 

 Pomocou časovača môžete na vysávači Scout RX2 naprogramovať dobu vysávania. Môžete ho tak nechať pracovať, keď napríklad nebudete doma. Vysávač Scout začne s upratovaním spoľahlivo v stanovenej dobe. Možno nastaviť až 7 rôznych časovačov, takže si môžete nastaviť iný čas vysávania počas týždňa a tiež cez víkend. 

Miele Scout RX2 Home Vision

 Programy čistenia

 Scout RX2 má k dispozícii 4 režimy čistenia: automatickú prevádzku v režime Auto, režim Spot na cielené čistenie menších plôch, Turbo na rýchle čistenie a režim Silent s tichou prevádzkou.

Miele Scout RX2 Home Vision

 Dlhá výdrž akumulátora 

  Vďaka výkonnému akumulátoru vydrží Scout RX2 pracovať až 60 minút s jediným nabitím akumulátora. Ak by však výkon akumulátora nestačil, zájde Scout do dobíjacej stanice a znova sa nabije. Potom pokračuje automaticky v čistení tam, kde predtým prestal. 


Miele Scout RX2 Home Vision

 Čistota pre váš dobrý pocit 

  Nádobku na prach možno ľahko a pohodlne vytiahnuť po otvorení krytu pomocou žltej rukoväte. Filter AirClean Plus zabezpečí, že vysatý prach zostane tam, kde má byť: v nádobke na prach. Efektívna filtrácia zabezpečí mimoriadne čistý vzduch v miestnosti. 


Parametre a špecifikácia

Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!
Typ ovládania
Na tele, Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi, Miele@home Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Na tele, Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi, Miele@home Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Kefy
Bočná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
AirClean plus filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
64 dB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
64 dB Hotovo!

Miele vysávače

Vyhotovenie vysávača
Robotický Hotovo!
Modelové označenie
Scout Hotovo!
Podlahová krytina
Rôzne podlahové krytiny Hotovo!
Hygienické požiadavky
Pre každodenné požiadavky Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
8,5 cm Hotovo!
Šírka
35,4 cm Hotovo!
Hĺbka
35,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,2 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je určen i na koberce? V popisu píšete "na všechny typy podlah", ale následně ve výčtu píšete "na lino, dřevěnou a plovoucí podlahu. Děkuji.

jak reaguje na kabely a místa kam by neměl jezdit, když nemá světelnou zed

Dobry den. Poradi si vysavac s kocicimi chlupy? Dekuji.

Dobry den. Vysavač jsem koupil, reklamoval a mám druhý Vysává vyborně, ale přidaná hodnota- aplikace, propojení přes gsm, kamera prostě nejde. Vyzkoušel jsem snad všechy ruzné postupy, několik gsm. Jednou se dostanu pouze k bodu 2, nasledně k bodu 7 instalace, a stejně se spotřebiče nevidí. Existuje prosím podrobnější postup propojení? Nikde na webu nic bohužel neobjevil. Děkuji. RJ

Dobrý den jaķá je hlučnost vysavače

Diskusia a poradňa k Miele Scout RX2 Home Vision
Príslušenstvo pre Miele Scout RX2 Home Vision Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Miele Scout RX2 Home Vision.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií