Miele TDB 130 WP Classic

Zobraziť katalóg
Miele TDB 130 WP Classic
Sušička prádla s tepelným čerpadlom, A ++, 7kg, voštinový bubon, FragranceDos, systém sušenia PerfectDry, technológie EcoDry, integrovaný odvod kondenzátu, displej, LED osvetlenie bubna, reverzačná chod bubna, ochrana proti pokrčeniu, odložený štart, hlučnosť 66 dB, rozmer 59.6x85x63.6cm
Kód:  Mie303 Produktové číslo:  12DB1302CZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Miele TDB 130 WP Classic

Vlhké miestnosti sú raj pre plesne a iné mikroorganizmy. Na balkónoch či záhradách sa, ak vynecháme špinavé šnúry, akurát práši a vaša bielizeň je všetkým na očiach. Investície do efektívne a zároveň výkonné sušičky s tepelným čerpadlom sa jednoducho oplatí! Výnimočný výrobca Miele je zárukou kvality a dlhej životnosti. Sušička pojme veľa oblečenia, rýchlo a zároveň šetrne vysuší mokré prádlo všetkého typu, a to navyše aj s ohledom na váš rodinný rozpočet a životné prostredie!

Tepelné čerpadlo funguje na báze kondenzácie tzv. chladiva, ktoré odstraňuje vlhkosť pri nižších teplotách, než konkurenčné výrobky. Integrovaný odvod skondenzovanej vody je samozrejmosťou. Samostatne stojaci sušička disponuje radom pôsobivých programov, vďaka ktorým si každý príde na svoje. Inovatívna technológia podčiarkujú vynikajúce výsledky sušenia.

kľúčové vlastnosti

  • Bočná stena odolná voči poškriabaniu, chemickým látkam a korózii
  • LED osvetlenie bubna či obrátený chod bubna
  • Ochrana proti pokrčeniu a program zuručující prevzdušnenie bielizne
  • Celý rad špecifických programov sušenia
  • Tichá a úsporná kondenzačná sušička s tepleným čerpadlom
  • Bezúdržbový výmenník tepla a ľahko dostupný filter nečistôt

Vyskúšate a nebudete chcieť inú

Flakónik FragranceDos prepožičiava svojmu prádlu počas sušenia svoju obľúbenú vôňu. Perfect Dry aneb meranie zostatkovej vlhkosti bielizne šetrí čas i energiu. Používa totiž inteligentný senzor, ktorý zohledňuje zvyškovú vlhkosť a tvrdosť vody, vďaka čomu bude sušička vždy vedieť, kedy je bielizeň usušené. Sušička Miele má oproti konkurencii veľkú výhodu, a to predovšetkým vysoko účinný filter nečistôt. Ten je aj ľahko dostupný, takže ho vyčistíte cubidup a zachováte tak vysoký prietok vzduchu, nízku energetickú náročnosť a podporíte perfektné výsledky sušenia. Spoločne s bezúdržbovým výmenníkom vzduchu dostávame kvalitný spotrebič s dlhou životnosťou.

K dispozícii je celý rad špecifických programov

Ako sme už spomenuli, na výber je z mnohých programu sušenia. Program "Jemné prádlo" zabezpečí, aby syntetické prádlo zostalo v pôvodnej kráse a rovnakom tvaru aj po niekoľkých cykloch sušenia. Ďalej u spotrebiča nájdeme programy určené pre džínsy, košele či športové (outdoorové) bielizeň. Impregnované bielizeň so zvýšenou odolnosťou proti vode má tiež svoj špecifický program. Dokonca aj citlivé vlnené textílie budú ošetrené s maximálnou starostlivosťou. Ak vás tlačí čas, zaiste siahnete po extra rýchlom programu "Expres". Programy ako "ochrana proti pokrčeniu" či "prevzdušnenie" sú určené pre ešte väčšiu starostlivosť.

  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Spotreba energie
1,73 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
211 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,73 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
211 kWh/annum Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
Hotovo!
Šírka
59,6 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Hmotnosť
57,5 kg Hotovo!

Funkcie

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dorbý den, chtěl bych se zeptat jaký je rozdím mezi touto sušičkou TDB 130 WP Classic a typem TMB 140 WP. Z textu a specifikací mi to není zcela jasné. Děkuji za odpověď Jiří

Diskusia a poradňa k Miele TDB 130 WP Classic
Príslušenstvo pre Miele TDB 130 WP Classic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE TDB 130 WP Classic.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií