MIELE TDB 230 WP Active

Zobraziť katalóg
MIELE TDB 230 WP Active
5 1 hodnotení
Sušička prádla – A++, kapacita 7kg, hlučnosť 66dB, 11 programov, objem bubna 120l, odložený štart, senzorové sušenie, osvetlenie bubna, súprava na odvod kondenzátu v balení, V׊×H 85×59.6×63.6cm, Perfect Dry, FragranceDos, voštinový bubon, 7-segmentový displej, časová predvoľba až 24h
Kód:  Mie323 Produktové číslo:  12DB2302CZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIELE TDB 230 WP Active

Úsporná sušička s inteligentnými funkciami

Sušička Miele TDB 230 WP sa postará o rýchle a úsporné sušenie bielizne s vynikajúcimi výsledkami. Do veľkého bubna pohodlne naskladáte až 7 kg bielizne. Samotné sušenie prebieha pri príjemnej prevádzkovej hlasitosti 66 dB. Vďaka kvalitnému tepelnému čerpadlu bude sušenie o poznanie rýchlejšie a účinnejšie. Sušička patrí do energetickej triedy A++, čo znamená, že počas používania spotrebuje extrémne málo elektriny.


Kľúčové vlastnosti sušičky MIELE TDB 230 WP

  • Voľne stojacia, kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom od spoločnosti Miele
  • Nízka spotreba energie (A++)
  • Jednoduchá obsluha jedným stlačením tlačidla DirectSensor
  • Emailovaná čelná stena odolná proti poškriabaniu, kyselinám a proti korózii
  • Veľká kapacita bubna až 7 kg
  • Bezúdržbový výmenník tepla
  • LED osvetlenie bubna na dokonalý prehľad
  • Patentovaný voštinový bubon
  • Skvelé výsledky sušenia vďaka inteligentnému systému otáčania bubna a technológii Perfect Dry
  • Hlučnosť 66 dB

Voštinový bubon pre maximálnu šetrnosť k bielizni

V priehlbinách voštín vzniká vzduchový vankúš, na ktorom bielizeň počas otáčania bubna vždy opäť jemne pristane. Bielizni sa tak dostáva šetrná starostlivosť, je menej mechanicky namáhaná a po sušení vykazuje menšiu tvorbu záhybov. Vďaka voštinovej štruktúre bubna klenutej smerom von je bielizeň oproti bežným bubnom transportovaná viac hore, vďaka čomu sa nachádza dlhšiu dobu v prúde teplého vzduchu, a tým je súčasne vylepšená výmena vlhkého vzduchu.


Technológia EcoDry

Jedinečná kombinácia filtračného systému a bezúdržbového výmenníka tepla udržiava spotrebu elektrickej energie a trvanie programu na stále rovnako nízkej úrovni. Sušičky Miele s tepelným čerpadlom pracujú so systémom EcoDry trvalo hospodárne – počas celej doby životnosti prístroja.


Najvyššia trieda účinnosti kondenzácie

Dôležité kritérium kvality pre sušičku bielizne je tesnosť. Čím menej vlhkého teplého vzduchu z prístroja uniká, tým vyšší je účinok kondenzácie. Okrem toho je vysoká strata vlhkosti v malých priestoroch mimoriadne nepríjemná: kondenzát na stenách môže vyvolať vznik nebezpečných plesní. Sušičky Miele dosahujú najlepšie tesnosti, a tým aj najvyššie triedy efektivity kondenzácie.


Presné sušenie so systémom Perfect Dry

Systém Perfect Dry zaručuje dokonale suchú bielizeň, aj ak máte príliš tvrdú vodu. Pri sušení to nebýva až tak samozrejmé, pretože obsah vápenatých látok vo vode ovplyvňuje meranie zostatkovej vlhkosti bielizne, a tým aj celý výsledok sušenia. Perfect Dry rozpozná aktuálny obsah vápenatých usadenín vo vode a prispôsobí tomu proces sušenia. Nemusíte sa tak obávať, že by vaša bielizeň zostala vlhká, alebo bola naopak presušená.


Voňavá bielizeň vďaka FragranceDos

Máloktorá vôňa sa vyrovná tej z čerstvo vypranej a vysušenej bielizne. Tá však väčšinou nevydrží príliš dlho. Aj na to má Miele riešenie. Flakóny s vôňou Miele zahalia bielizeň počas sušenia do vašej obľúbenej vône. Vaša bielizeň tak bude nielen príjemne hebká, ale tiež krásne prevoňaná. Vybrať si môžete z 5 rôznych variantov vôní.


Jednoduché ovládanie DirectSensor

Ovládanie sušičky TDB 230 WP je vďaka veľkému písmu obzvlášť prehľadné. Dotykové tlačidlá na priamu voľbu zaručujú jednoduché a rýchle nastavenie požadovaného programu. Na digitálnom displeji sa zobrazia všetky zvolené funkcie a zostávajúci čas do ukončenia programu sušenia, takže budete mať vždy dokonalý prehľad.


Špeciálne programy prania Outdoor a Impregnácia

Špeciálny program Outdoor je prispôsobený potrebám outdoorových textílií a zabezpečí ich šetrné sušenie bez straty funkčnosti. Zakončením celého procesu je termická fixácia v programe Impregnácia, ktorá zaistí optimálnu funkciu odvádzania vody.


Integrovaný odvod kondenzátu

Všetky sušičky Miele majú integrovaný odvod kondenzátu s navinutou hadičkou. Tým je možné kondenzovanú vodu komfortne odčerpať priamo do umývadla alebo do sifónu a ušetriť si vyprázdňovanie nádobky na kondenzát.


Emailovaná čelná stena

Ako jediný výrobca domácich spotrebičov emailuje Miele čelnú stenu všetkých práčok, sušičiek aj práčok so sušičkou. Vysoko kvalitný smalt je odolný proti poškriabaniu, korózii, pôsobeniu kyselín a lúhov, ľahko sa čistí a je farebne stály.


Vynikajúca kvalita a dlhá životnosť

Sušičky Miele sú testované na životnosť 20 rokov. Základom kvality Miele sú vysoké požiadavky na použité materiály a spracovanie. Dôraz je kladený najmä na filtračný systém, ktorý zaručuje trvalo nízku spotrebu energie a krátku dobu sušenia. Najlepší kondenzačný účinok zaisťuje obzvlášť tesná konštrukcia prístroja a použité tesnenie. Iba takto môžu prístroje obstáť v prísnych záťažových testoch Miele.


Programy:

  • Bavlna
  • Ľahko ošetrovateľné
  • Jemná bielizeň
  • Košele
  • Konečná úprava vlny
  • Expres
  • Jeans
  • Outdoor
  • Impregnácia
  • Teplý vzduch
  • Predžehlenie

  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Spotreba energie
1,73 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
211 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,73 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
211 kWh/annum Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
63,6 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Hmotnosť
58 kg Hotovo!

Miele Sušičky

Systém sušenia
Kondenzačný s tepelným čerpadlom Hotovo!
Vyhotovenie
Voľne stojace, Možnosť vežového usporiadania, Posuvné vyhotovenie Hotovo!
Množstvo náplne
7 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych sušičku Miele TDB230WP Active zakoupit spolu s pračkou Miele Classic WDB 030 WCS. Vzhledem k úspoře místa ale potřebuji sušičku postavit na pračku, je to možné? Děkuji

Dobry den, chtela jsem se zeptat, zda-li ma tato susicka nemecke popisky, jak je uvedeno na obrazku?

Diskusia a poradňa k MIELE TDB 230 WP Active
Príslušenstvo pre MIELE TDB 230 WP Active Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE TDB 230 WP Active.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií