Miele TKB 550 WP

Zobraziť katalóg
Miele TKB 550 WP
Sušička prádla s tepelným čerpadlom radu ChromeEdition, A ++, 8kg, systém sušenia PerfectDry, FragranceDos, program Expres, Jemné prádlo, voštinový bubon, LED osvetlenie bubna, časová predvoľba 24hod., VxŠxH 85x59.6x63.6cm
Kód:  Mie080 Produktové číslo:  TKB550WP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Miele TKB 550 WP

Vybavte vašu domácnosť moderným a maximálne spoľahlivým spotrebičom, ktorý vám ušetrí čas i prácu so sušením aj čiastočným žehlením bielizne. Moderná a vysoko výkonná sušička s tepelným čerpadlom radu ChromeEdition od popredného výrobcu Miele poskytne prádlu profesionálnu starostlivosť, a preto sa stane nepostrádateľným spotrebičom. Vybavená je radom inovatívnych technológií, ktoré zaistia na stupeň presné sušenie a dodajú prádlu sviežu vôňu. Špičkový spotrebič vás nadchne nielen praktickými funkciami, ale aj elegantným a čistým dizajnom v lotosovo bielom prevedení.

kľúčové vlastnosti

  • Inovatívny systém Perfect Dry pre na stupeň presné sušenie všetkých materiálov
  • Technológia FragranceDos zaistí vašej bielizni sviežu a zmyselnú vôňu
  • Rovnomerné a maximálne šetrné sušenie bez záhybov vďaka voštinovému bubna Miele
  • Integrovaný odvod kondenzátu - už nič nemusíte vylievať
  • Dokonalé LED osvetlenie bubna
  • Funkcie odloženého štartu pre komfortné plánovanie sušenie dopredu
  • Ukazovateľ zvyškového času na veľkom displeji

Dômyselné funkcie a technológie, ktoré vám uľahčia sušenie

Kondenzačná sušička sa radí k energeticky úsporné triede A ++, vďaka čomu je ekologicky aj ekonomicky šetrným riešením do každej domácnosti. Vďaka inovatívnemu filtračnému systému a bezúdržbovému výmenníka tepla zostane spotreba elektrickej energie na veľmi nízkej úrovni. Jednou z predností je aj veľmi jednoduché a komfortné ovládanie pomocou praktického otočného voliča. O všetkých nastavených funkciách, režimoch aj zostávajúcom čase do konca cyklu vás prehledne informuje veľký predný displej. Naraz môžete usušiť až 8 kilogramov bielizne, čo poteší aj väčšie domácnosť. Výhodou je aj unikátny LED osvetlenie bubna, vďaka ktorému získate dokonalý prehled.

Široká škála automatických režimov

Vybrať si môžete z radu dômyselne navrhnutých programov. Medzi najzaujímavejšie patria napríklad špeciálne režimy pre konečnú úpravu vlny aj hodvábu. Poteší vás aj extra rýchly program expres, režim pre šetrné sušenie džínsového materiálu aa využiť možno tiež funkciu prevzdušnenie teplým vzduchom. Dokonalého efektu vyhladenie vlhkého aj suchej bielizne dosiahnete vďaka režimu šetrného vyhladzovania. Nastaviť je možné tiež šetrné sušenie jemnej bielizne. Aktivovaním funkcie odloženého štartu si sušenie navyše môžete pohodlne naplánovať dopredu až o 24 hodín.

Profesionálna starostlivosť o vašu bielizeň

Inteligentná technológia Perfect Dry automaticky rozpozná úroveň tvrdosti vašej vody a automaticky upraví dĺžku procesu, aby vaše prádlo bolo vždy perfektne suché.Získajte nádherne svieže a voňavé prádlo vďaka úžasnému systému FragranceDos. Vďaka špeciálnym flakónům s vôňami Miele bude vaša bielizeň po sušení nádherne a prirodzene voňať po dobu až 4 týždňov. Špeciálne voštinový bubon zaistí rovnomerné a šetrné sušenie. Systém automatickej zmeny smeru otáčania navyše efektívne zabraňuje zamotávaniu bielizne a tvorenie nežiadúcich záhybov. 

Doplňujúce vlastnosti:

programy:
bavlna
ľahko ošetrovateľné
jemné prádlo
Konečná úprava vlny
Konečná úprava hodvábu
expres
jeans
teplý vzduch
šetrné vyhladzovanie

  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Spotreba energie
1,94 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
235 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,94 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
235 kWh/annum Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
Hotovo!
Šírka
59,6 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Hmotnosť
62 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Miele TKB 550 WP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE TKB 550 WP.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií