MIELE TMB 140 WP

Zobraziť katalóg
MIELE TMB 140 WP
Sušička prádla – A++, kapacita 7kg, hlučnosť 66dB, objem bubna 120l, odložený štart, senzorové sušenie, osvetlenie bubna, súprava na odvod kondenzátu v balení, V׊×H 85×59.6×63.6cm, systém sušenia PerfectDry, FragranceDos, program Expres, Impregnácia, Outdoor, voštinový bubon
Kód:  Mie079 Produktové číslo:  12MB1402CZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIELE TMB 140 WP

Hľadáte moderný a maximálne spoľahlivý spotrebič, ktorý by vám ušetril čas aj prácu so sušením aj čiastočným žehlením bielizne? Moderná a vysoko výkonná sušička s tepelným čerpadlom rady WhiteEdition od popredného výrobcu Miele poskytne vašej bielizni profesionálnu starostlivosť, a preto sa stane nepostrádateľným spotrebičom vo vašej domácnosti. Vybavená je množstvom inovatívnych technológií, ktoré zaistia na stupeň presné sušenie a dodajú prádlu sviežu vôňu. Špičkový spotrebič vás nadchne nielen praktickými funkciami, ale aj elegantným a čistým dizajnom v lotosovo bielom vyhotovení.

Kľúčové vlastnosti

  • Inovatívny systém Perfect Dry pre na stupeň presné sušenie všetkých materiálov
  • Technológia FragranceDos zaistí vašej bielizni sviežu a zmyselnú vôňu
  • Rovnomerné a maximálne šetrné sušenie bez záhybov vďaka voštinovému bubnu Miele
  • Integrovaný odvod kondenzátu - už nič nemusíte vylievať
  • Dokonalé LED osvetlenie bubna
  • Funkcia odloženého štartu pre komfortné plánovanie sušenia dopredu
  • Ukazovateľ zvyškového času na veľkom displeji

Dômyselné funkcie a technológie, ktoré vám uľahčia sušenie

Kondenzačná sušička sa radí k energeticky úspornej triede A++, vďaka čomu je ekologicky aj ekonomicky šetrným riešením do každej domácnosti. Vďaka inovatívnemu filtračnému systému a bezúdržbovému výmenníku tepla zostane spotreba elektrickej energie na veľmi nízkej úrovni. Jednou z predností je aj veľmi jednoduché a komfortné ovládanie pomocou praktického otočného voliča. O všetkých nastavených funkciách, režimoch aj zostávajúcom čase do konca cyklu vás prehľadne informuje veľký predný displej. Naraz môžete usušiť až 7 kilogramov bielizne, čo poteší aj väčšie domácnosť. Výhodou je aj unikátne LED osvetlenie bubna, vďaka ktorému získate dokonalý prehľad.

Široká škála automatických režimov

Vybrať si môžete z množstva dômyselne navrhnutých programov. Medzi najzaujímavejšie patria napríklad špeciálny režim pre konečnú úpravu vlny, vďaka ktorému sušička nezanecháva záhyby aj na tých najjemnejších textíliách. Poteší vás aj praktická funkcia impregnácia, režim pre šetrné sušenie džínsového materiálu, a využiť môžete tiež funkciu prevzdušnenie teplým vzduchom. Dokonalého efektu vyhladenia vlhkej aj suchej bielizne dosiahnete vďaka režimu šetrného vyhladzovania. Nastaviť je možné tiež šetrné sušenie outdoorových odevov. Aktivovaním funkcie odloženého štartu si sušenie navyše môžete pohodlne naplánovať dopredu až o 24 hodín.

Profesionálna starostlivosť o vašu bielizeň

Inteligentná technológia Perfect Dry automaticky rozpozná úroveň tvrdosti vašej vody a automaticky upraví dĺžku procesu, aby vaša bielizeň bola vždy perfektne suchá. Získajte nádherne svieže a voňavé prádlo vďaka úžasnému systému FragranceDos. Vďaka špeciálnym flakónom s vôňami Miele bude vaša bielizeň po sušení nádherne a prirodzene voňať po dobu až 4 týždňov. Špeciálny voštinový bubon zaistí rovnomerné a šetrné sušenie. Systém automatickej zmeny smeru otáčania navyše efektívne zabraňuje zamotávaniu bielizne a tvoreniu nežiadúcich záhybov.

Doplňujúce vlastnosti:

Programy:

Bavlna
Ľahko ošetrovateľné
Jemné prádlo
Konečná úprava vlny
Jeans
Outdoor
Impregnácia
Teplý vzduch
Šetrné vyhladzovanie

  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Spotreba energie
1,73 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
211 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,73 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
211 kWh/annum Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
63,6 cm Hotovo!
Šírka
59,6 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Hmotnosť
62 kg Hotovo!

Funkcie

Miele Sušičky

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIELE TMB 140 WP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE TMB 140 WP.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií