Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

MIELE WCI 330 Pwash 2.0 XL

Zobraziť katalóg
MIELE WCI 330 Pwash 2.0 XL
Práčka s predným plnením – A+++, 9kg, 1600 ot./min, hlučnosť 46/72dB, Watercontrol systém, V׊×H 85×59.6×63.6cm, spotreba vody 54l, spotreba energie 740Wh, voštinový bubon, zásobník na pracie prostriedky AutoClean, SingleWash, CapDosing, PowerWash 2.0, funkcia Predžehlenie, funkcia Škvrny, Eko informácie
Kód:  Mie358 Produktové číslo:  11CI3301CZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIELE WCI 330 Pwash 2.0 XL Predaj skončil

MIELE WCI 330 Pwash 2.0 XL


Moderná automatická práčka Miele WCI 330 Pwash 2.0 XL

V dnešnej dobe si chceme dopriať luxus kvalitných a spoľahlivých spotrebičov. Medzi také spotrebiče patrí aj práčka Miele WCI 330, ktorá ponúka rad užitočných funkcií a 21 pracích programov pre všetky vaše potreby. Práčka je spredu plnená a vojde sa do nej až 9 kg bielizne, čo by malo pre bežnú domácnosť bohato stačiť. Miele WCI 330 Pwash 2.0 XL poteší tiež úspornou energetickou triedou A+++ a tichou prevádzkou, vďaka ktorej vás nebude rušiť a budiť zo spánku, keď naplánujete prací cyklus na noc. Nižšia hlasitosť bude vhodná aj v prípade, že práčku umiestnite napríklad do kuchyne. Práčka WCI 330 je vhodná pre vežové i Side-by-Side usporiadanie so sušičkou. Záleží len od vás, či vám spotrebiče budú viac vyhovovať položené na sebe, alebo postavené vedľa seba. Dvierka sú pri tomto modeli práčky zavesené vpravo.


Priamo revolučná úspora energie

Práčka Miele WCI 330 perie vďaka funkcii PowerWash 2.0 až o 40 % šetrnejšie, než sa vyžaduje od energetickej triedy A+++. Prací cyklus je vysoko energeticky úsporný aj pri malej náplni. Tajomstvo tkvie v inovatívnej technológii prania Spin & Spray, ktorá zvládne pracovať s mimoriadne nízkou hladinou vody. Vďaka tomu sa ušetrí energia na ohrievanie vody. Skvelý čistiaci výkon samozrejme zostáva zachovaný, rovnako ako excelentný výsledok plákania.


Špeciálne kapsule pre ľahké dávkovanie

Miele prichádza s jednoduchým riešením správneho dávkovania pre rôzne programy. Vyrába preddávkovacie kapsule, ktoré stačí vložiť do priehradky na aviváž. Potom sa už obsah dávkuje úplne automaticky v optimálnom okamihu. Môžete vyberať zo 6 pracích prostriedkov (Šport, Perie, WoolCare, SilkCare, Outdoor, Impregnácia), 3 aviváží (Aqua, Nature, Cocoon) a prípadne vyskúšať aj Booster zosilňovač proti odolným nečistotám. Výhodou je tiež samočistiaca funkcia zásobníka na pracie prostriedky AutoClean.


Patentovaný voštinový bubon

Práčka Miele WCI 330 zaobchádza s bielizňou maximálne šetrne vďaka bubnu s voštinovou štruktúrou. Medzi stenou bubna a textíliami sa tvorí jemný vodný film, po ktorom bielizeň ľahko kĺže. Prieduchy sú zmenšené a na okrajoch zaleštené, čím vaše oblečenie chránia pred žmolkami a vyťahanými niťami. Bubon môžete naplniť 1 až 9 kilogramami bielizne. Pracia vaňa je vyrobená z kvalitného antikoru. Pri odstreďovaní možno zvoliť počet otáčok od 400 do 1 600 za minútu. Práčke  WCI 330 nechýba ani funkcia „bez odstreďovania“ a „koniec plákania“. Pre minimálne pokrčenú bielizeň a čo najľahšie žehlenie využijete funkciu Predžehlenie.


Naplánujte štart, ako vám najviac vyhovuje

Naprogramujte spustenie programu až 24 hodín dopredu pomocou predvoľby štartu. Môžete si ľubovoľne určiť, kedy presne má prací cyklus práčky Miele WCI 330 začať. S touto možnosťou môžete napríklad využívať výhodnú tarifu nočného prúdu alebo nastaviť koniec programu na dobu, keď sa vrátite z práce. Na prehľadnom čiernom displeji s bielym písmom zistíte, za aký dlhý čas skončí aktuálne spustený program.



Bezpečnosť na prvom mieste

Napúšťanie vody do práčky WCI 330 kontroluje systém Watercontrol (WCS) pomocou senzora hladiny vody. Pokiaľ nie je hladina vody v normále, prítok sa automaticky zastaví. V prípade úniku vody vnútri prístroja sa prietokový ventil v prístroji uzavrie a voda odčerpá. Unikajúcu vodu rozpozná tiež plavák umiestnený v pracej vani. Pre vysokú bezpečnosť nesmie chýbať ani detská poistka.

Dlhá záruka ochrany proti poškodeniu vodou

Na systém ochrany proti poškodeniu vodou sa vzťahuje 20-ročná záruka Miele, vďaka ktorej dostanete preplatené prípadné materiálne škody vzniknuté poruchou systému. Ak by teda systém ochrany proti poškodeniu vodou zlyhal, ste zaručene poistení. Samozrejme sa predpokladá, že práčka WCI 330 bola odborne inštalovaná.


Výkonný motor s vysokou odolnosťou

Práčku Miele WCI 330 poháňa silný ProfiEco motor, ktorý je navyše mimoriadne úsporný a tichý. Vyniká nízkou spotrebou energie a neopotrebuje sa ani po dlhodobom používaní. Zaručuje tak účinné a pohodlné pranie počas mnohých rokov.


EcoFeedback pre podrobný prehľad o spotrebe

Funkcia Eko informácie vám poskytne praktickú spätnú väzbu o aktuálnej spotrebe vody a elektrickej energie. Vďaka nej získate absolútnu kontrolu nad vašimi nákladmi. Skôr ako spustíte vybraný program, môžete si na displeji zobraziť prognózu, aká bude spotreba pre tento konkrétny program. Po dokončení programu sa vám zobrazia presné údaje o spotrebe, ktoré sa môžu líšiť podľa množstva vypratej bielizne.


Dokonale čistá bielizeň v rekordnom čase

S funkciou QuickPowerWash môžete mať vypraté za menej ako 1 hodinu. Práčka Miele WCI 330 vám ponúkne vysoký čistiaci výkon za prekvapivo krátku dobu. Ušetríte tak veľa cenného času.

Poradí si s akoukoľvek škvrnou

Práčka Miele WCI 330 dokáže odstrániť až 23 typov škvŕn a až 3 typy škvŕn súčasne v priebehu jedného pracieho cyklu. Stačí, keď vyberiete príslušnú možnosť programu. Program potom automaticky s touto konkrétnou nečistotou zatočí. Navyše môžete využiť integrovaného poradcu pre odstraňovanie škvŕn, ktorý vám poradí správny postup podľa typu škvrny.


Nepostrádateľná množstevná automatika

Všetky práčky značky Miele, vrátane WCI 330, disponujú pokročilou hmotnostnou automatikou. Táto technológia analyzuje, koľko bielizne ste do bubna vložili a podľa toho použije len toľko vody a elektrickej energie, koľko je skutočne potrebné. V praxi to znamená, že na menšiu dávku práčka spotrebuje menej vody a energie. Zároveň sa môžete spoľahnúť na vždy bezchybný výsledok prania a plákania.


Odolná emailovaná čelná stena

Dokonalý, ničím neporušený vzhľad je pri domácich spotrebičoch veľmi žiaduci, preto Miele prednú stenu práčky WCI 330 vylepšil emailovaním. Vysoko kvalitný smalt je odolný proti poškriabaniu, korózii a dokonca proti pôsobeniu kyselín a lúhov. Iste oceníte jednoduché čistenie a tiež stálosť farby, ktorá sa ani po dlhšej dobe nemení.


Otestovaná extra dlhá životnosť

Miele kontroluje kvalitu všetkých svojich prístrojov prísnymi záťažovými testami. Pri tomto testovaní musia práčky prať 10 000 hodín. Počas tejto doby vystriedajú asi 5 000 rôznych programov. Pre porovnanie s bežným používaním to tvorí asi 5 programov týždenne s priemernou dĺžkou cyklu 2 hodiny. Testy zodpovedajú dobe viac ako 20 rokov.


Práčka WCI 330 hovorí niekoľkými jazykmi

Aby ste perfektne rozumeli všetkým informáciám, vyberte si v nastavení jazyk, ktorý je vám najbližší. Prístroj Miele potom bude zobrazovať všetky pokyny a indikácie vo vami zvolenom jazyku. K jazykovému nastaveniu sa ľahko dostanete cez symbol vlajočky.


21 špeciálnych pracích programov pre tie najlepšie výsledky

Každá textília vyžaduje trošku odlišné podmienky, aby bola vypratá šetrne a zároveň dôkladne. Miele zahrnul do výbavy práčky WCI 330 dvadsaťjeden programov pre rôzne tkaniny a účely. V ponuke nájdete programy: QuickPowerWash, Automatika plus, Bavlna, Ľahko ošetrujúce, Jemná bielizeň, Košele, Hodváb (ručné pranie), Vlna (ručné pranie), Expres 20, Tmavé/Jeans, Outdoor, Impregnácia, Športová bielizeň, Páperové prikrývky, Vankúše, Perie, Záclony, Nové textílie, Plákanie/Škrobenie, Odčerpávanie/Odstreďovanie, Čistenie prístroja.


Práčka Miele WCI 330 – Automatika Plus

Automatika Plus

Program pre zmiešanú bielizeň, pri ktorom môžete bez obáv skombinovať bavlnenú a ľahko ošetrujúcu bielizeň do jednej náplne.

Práčka Miele WCI 330 – košele

Košele

Uľahčite si žehlenie – s týmto programom predídete záhybom, ktoré sa veľmi rady tvoria na košeliach a blúzkach.

Práčka Miele WCI 330 – hodváb

Hodváb

Program pre mimoriadne šetrné pranie textílií bez obsahu vlny. Vhodný pre oblečenie, ktoré je určené na ručné pranie.


Práčka Miele WCI 330 – vlna

Vlna

Šetrné ošetrenie chúlostivých vlnených tkanín bez zrážania a plstnatenia.

Práčka Miele WCI 330 – Expres 20

Expres 20

Program, ktorý osvieži menšie množstvo mierne znečistenej bielizne v rekordnom čase. V priebehu chvíľky máte bielizeň opäť k dispozícii.

Práčka Miele WCI 330 – outdoor

Outdoor

Venuje prvotriednu starostlivosť funkčným outdoorovým odevom, aby ste sa na ne mohli spoľahnúť v každom počasí.


Práčka Miele WCI 330 – impregnácia

Impregnácia

Pre dokonalý efekt program pracuje s termickou fixáciou a zabezpečí optimálne odvádzanie vody.

Práčka Miele WCI 330 – športové oblečenie

Športové oblečenie

Program pre milovníkov fitness – športové oblečenie rýchlo pripraví na ďalšie použitie.

Práčka Miele WCI 330 – páperové prikrývky

Páperové prikrývky

Šetrne vyperie a optimálne odstredí posteľné prikrývky. Po vypraní sú periny vzdušné a ľahké.

Práčka Miele WCI 330 – vankúše

Vankúše

Program vhodný aj pre veľké vankúše so syntetickou náplňou. Vankúše budú nádherne svieže a ako nové.

Práčka Miele WCI 330 – perie

Perie

Pri páperových textíliách, napríklad bundách alebo vankúšoch, sa musí postupovať opatrne, aby si zachovali svoj tvar a zostali voľné. Pre nich je ideálny program Perie.

Práčka Miele WCI 330 – záclony

Záclony

Program pre oslnivo čisté záclony pracuje v dvoch fázach. Pri automatickom predpraní sa uvoľní prach a nečistoty a potom už nasleduje samotné intenzívne pranie.

Práčka Miele WCI 330 – nové textílie

Nové textílie

Novým kúskom v šatníku chceme venovať extra starostlivosť, preto nechýba program, ktorý nové oblečenie jemne vyčistí a zachová jeho tvar i farbu.

Práčka Miele WCI 330 – Jeans

Jeans

Nežiaduce blednutie džínsov je minulosť – so špeciálnym programom si vaše obľúbené kúsky zachovajú farbu bez nepekných šmúh a vyblednutých záhybov.


Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
94 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
94 kg Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
63,6 cm Hotovo!
Šírka
59,6 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!

Miele Práčky

Vyhotovenie
Práčka s predným plnením Hotovo!
Maximálny počet otáčok
1600 ot./min Hotovo!
Množstvo náplne
9 kg Hotovo!
Programy prania
Vlna, Hodváb, Športové oblečenie, Outdoor, Perím plnená textília, Perové prikrývky Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky práčky Miele
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIELE WCI 330 Pwash 2.0 XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE WCI 330 Pwash 2.0 XL.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií