Miele WKF 131 WCS

Zobraziť katalóg
Miele WKF 131 WCS
Práčka s predným plnením – A+++/A/A, 8kg, 1600ot./min., Hlučnosť 47/72dB, V׊×H 85×59.6×63.6cm, systém PowerWash 2.0, Cap Dosing, program Expres 20, funkcia Škvrny, voštinový bubon SoftSteam, funkcia predžehlenia, časová predvoľba, indikácia zostávajúceho času, Popisky otočného voliče jsou pouze v češtině.
Kód:  Mie073 Produktové číslo:  11KF1311CZ Stránky výrobcu

Miele WKF 131 WCS

vypnuté
Pračka Miele WKF 130 WCS předem plněná ChromeEdition

CapDosing (dávkovanie pracích prostriedkov)

S práčkou Miele WKF 131 WCS si nemusíte lámať hlavu nad tým, aký prací prostriedok sa hodí na ktorú textíliu. Stačí, keď si vyberiete jednu z preddávkovaných kapsúl Miele, ktorú vložíte do priehradky na aviváž a prístroj sa automaticky postará o dávkovanie obsahu v správnu chvíľu. K dispozícii máte 6 špeciálnych pracích prostriedkov (Šport, Perie, Outdoor, WoolCare, SilkCare, Impregnácia), 3 aviváže (Aqua, Nature, Cocoon) a Booster, slúžiace ako zosilňovač proti odolným nečistotám. Pranie už nemôže byť jednoduchšie.

vypnuté
Pračka Miele WKF 130 WCS předem plněná ChromeEdition

Ľahšie žehlenie (termovoštinový bubon)

Trápi vás zdĺhavé a nezáživné žehlenie? Už nemusí. Zvoľte možnosť predžehlenia alebo vyhladenia parou. Akonáhle dôjde k ukončeniu odstreďovania, bubon sa zahreje, čím sa bielizeň zjemní, vyhladí a ľahko ju vyberiete. Žehlenie vám potom zaberie oveľa menej času.

vypnuté
Pračka Miele WKF 130 WCS předem plněná ChromeEdition

Manažér programu

S funkciou manažér programu si nastavíte proces prania presne podľa seba. Na výber máte z programov: Intenzívny (lepší prací účinok), Eco (maximálna úspora energie), Extra šetrný (šetrná starostlivosť o bielizeň), Extra tichý (minimálna hlučnosť), AllergoWash (pre citlivú pokožku).

vypnuté
Pračka Miele WKF 130 WCS předem plněná ChromeEdition

PowerWash 2.0

Táto revolučná úsporná technológia zaručuje až o 40 % nižšiu spotrebu energií, ako je požadované pre energetickú triedu A+++, a to dokonca aj s malou náplňou. Vďačí tomu inovatívnemu systému Spin&Spray, ktorý umožňuje pranie s mimoriadne nízkou hladinou vody, vďaka čomu šetrí energiu potrebnú k ohrevu.   

vypnuté
Pračka Miele WKF 130 WCS předem plněná ChromeEdition

Naozaj rýchle pranie

S funkciou QuickPowerWash dosiahnete maximálnu čistotu za menej ako 1 hodinu vďaka vysokému praciemu výkonu.

vypnuté
Pračka Miele WKF 130 WCS předem plněná ChromeEdition

Jedinečná kvalita

Prístroje Miele prechádzajú mnohými prísnymi záťažovými testami. Spĺňajú tak všetky požiadavky na kvalitu. Ak práčky Miele zvládnu pracovať 10 000 prevádzkových hodín (čo zodpovedá 20 rokom), nepochybne obstoja aj v bežnej prevádzke vašej domácnosti.

vypnuté
Pračka Miele WKF 130 WCS předem plněná ChromeEdition

Bezpečnosť vďaka ďalšiemu senzoru

Hladinu a prítok vody kontroluje systém nazvaný Watercontrol (WCS). Ten automaticky zastaví prítok, pokiaľ hladina vody nedosiahne normálneho stavu. V prípade úniku vody dôjde k uzavretiu ventilu a odčerpaniu vody, plavák v pracej vani navyše rozpozná, či dochádza k úniku.

vypnuté
Pračka Miele WKF 130 WCS předem plněná ChromeEdition

Robustná konštrukcia s dlhou životnosťou

Stabilitu pracej vane zaisťujú tlmiče a štyri pružiny z liatiny. Pracia vaňa vyniká aj svojou robustnosťou a je navyše veľmi hygienická. Všetky tieto vlastnosti sú výsledkom dlhoročného výskumu a precízneho spracovania značky Miele. Na vysoko kvalitné produkty s dlhou životnosťou sa môžete úplne spoľahnúť.

vypnuté
Pračka Miele WKF 130 WCS předem plněná ChromeEdition

Prvotriedne povrchy

Čelnú stenu všetkých práčok, sušičiek aj práčok so sušičkou Miele emailuje. A to ako jediný výrobca týchto spotrebičov. Kvalitou vyniká použitý smalt. Ten odolá poškriabaniu, korózii, pôsobeniu kyselín a lúhov. Ľahko sa udržiava, čistí a zachováva si stálosť farieb.


Ďalšie prednosti produktu:

  • Regulácia penivosti - tvorba peny je redukovaná, čím sú dosiahnuté optimálne výsledky prania a plákania.
  • Zvuková signalizácia - ihneď po vypraní budete upozornení a bielizeň tak nezostane v práčke bez povšimnutia.
  • Záruka ochrany proti poškodeniu vodou - maximálna záruka na systém ochrany proti poškodeniu vodou.
  • Detská poistka - počas prania sú dvierka blokované, nechtiac nie je možné ani zmeniť program alebo ho prerušiť.
  • Núdzové odblokovanie - ak dôjde k výpadku prúdu, dvierka je možné odblokovať a bielizeň vybrať.
  • Optické rozhranie - v práčke je integrované počítačové rozhranie, vďaka ktorému je možné ľahko prístroj diagnostikovať v prípade poruchy.
  • ProfiEco motor - práčku poháňa výkonný motor, ktorý je navyše veľmi úsporný, tichý a nepodlieha opotrebeniu.
  • Eko informácie - prezrite si predpovedané hodnoty spotreby elektriny a vody ešte pred spustením programu. Po dokončení prania potom získate presné čísla.
  • Množstevná automatika - inteligentná množstevná automatika analyzuje aktuálne naplnenie, čím šetrí spotrebu vody aj energie.
  • Pranie pri nízkej teplote - u väčšiny programov môžete znížiť teplotu prania až na 20 °C alebo prať v studenej vode. U ľahko znečistenej bielizne tak ušetríte množstvo energie.
  • Prietokový merač - prítok vody je meraný a riadi ho krídlové koleso pre maximálnu úsporu.
  • Predvoľba štartu a ukazovateľ zvyšného času - spustenie programu môžete naplánovať až 24 hodín vopred a zároveň máte prehľad o čase, ktorý zostáva k dokončeniu programu.
  • Patentovaný samočistiaci zásobník AutoClean - zvyšky pracieho prostriedku nezostávajú v zásobníku, po každom praní sa totiž automaticky prepláchne silným prúdom vody.
  • Profesionálny Balance systém - kusy bielizne sa v bubne pri odstreďovaní optimálne rozložia. Zaručený je tak pokojný chod a dokonalé odstreďovanie.
  • Programy čistenia: QuickPowerWash, Automatika plus, Bavlna, Ľahko ošetrovateľné, Jemné prádlo, Bavlna s predpraním, Košele, Hodváb (ručné pranie), Vlna (ručné pranie), Expres 20, Tmavé/jeans, Outdoor, Impregnácia, Športová bielizeň, Paplóny, čistenie prístroja, Len plákanie/škrobenie, Odčerpávanie/Odstreďovanie

Parametre a špecifikácia

Miele Práčky

Vyhotovenie
Práčka s predným plnením Hotovo!
Maximálny počet otáčok
1600 ot./min Hotovo!
Množstvo náplne
8 kg Hotovo!
Programy prania
Bavlna – hygiena, Vlna, Hodváb, Športové oblečenie, Outdoor, Perové prikrývky Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky práčky Miele

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Miele WKF 131 WCS
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE WKF 131 WCS.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií