Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Mikrotik mUPS

Zobraziť katalóg
Mikrotik mUPS
3,0 1 hodnotení
Routerboard – Vonkajší, pre batériovú zálohu, 2× LAN, PoE in/out, Gbit
Kód:  PW024p27 Produktové číslo:  mUPS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mikrotik mUPS

Vonkajší RouterBoard MikroTik MUPS umožňuje napájanie aj počas výpadku elektrickej energie, keď sa napájanie prepne na záložnú 12 V batériu. Dokonca aj keď budete mať 28 V napájací zdroj, tak sa pripojené zariadenie pri výpadku nebude reštartovať, plynulo dôjde k prepnutiu na 12 V. Integrované LED diódy indikujú stav nabíjania či nízky stav nabitia batérie (<50 %). Prostredníctvom operačného systému RouterOS ľahko zistíte, kedy zariadenie beží na záložnej batérii a ďalšie dôležité parametre. MikroTik MUPS je jednoduché a kompaktné zariadenie, ktoré urobí vašu sieť spoľahlivejšiu. Tiež zaistí stabilný príkon, čo príde vhod napr. v kombinácii so solárnym napájaním alebo inštaláciou v automobile. Jednotka je dodávaná bez batérie a je kompatibilná s akoukoľvek 12 V batériou (gélové, autobatérie...).

Kľúčové vlastnosti záložného zdroja MikroTik MUPS

  • Vonkajšie vyhotovenie
  • Dva LAN konektory
  • PoE in/out
  • Kompatibilný s akoukoľvek 12 V batériou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aká verzia licencie je pre RouterOS ? Väčšina produktov Mikrotik je s L4, ale tu a ani na stránkach výrobcu toto nie je uvedené.

Diskusia a poradňa k Mikrotik mUPS
Príslušenstvo pre Mikrotik mUPS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mikrotik mUPS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mikrotik mUPS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mikrotik mUPS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mikrotik mUPS.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií