Mimoni – postavičky a figúrky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ
Soška
(1)
Hracia súprava
(1)
Použitie
Na hranie
(1)
Zberateľské
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Mimoni postavičky predstavujú nielen skvelý spôsob, ako priniesť radosť a smiech do detských hier, ale slúžia aj ako kúzelný most, ktorý prepája generácie prostredníctvom spoločných zážitkov a radosti z fantázie. Títo malí žltí pracovníci sú zábavní pre všetky vekové kategórie. Akých Mimoňov u nás nájdete a v čom sú špecifickí? Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako si vybrať tieto Mimoni figúrky na mieru.

Pokračovať

Mimoni postavičky sú tu pre všetkých milovníkov tohto sveta

Pre všetkých milovníkov pracovitých žltých stvorení ponúkame postavičky Mimoni. Prvýkrát sa objavili vo filme „Ja zloduch“ z roku 2010 a odvtedy sú neodmysliteľnou súčasťou detských osláv, škôlok, kostýmov a rôznych predmetov po celom svete. Ak chcete vašim deťom jednu takú zaobstarať aj domov, Mimoni postavičky budú pre vás tie pravé. Nájdete ich v rôznych veľkostiach a vyhotoveniach. Obzvlášť zaujímavé môžu byť Funko POP! Mimoni figúrky.

i

Mimoni figúrky sa vyznačujú svojim charakteristickým žltým vzhľadom, modrými overalmi a rozličnými výrazmi tváre a pozíciami, ktoré odrážajú ich nezameniteľné osobnosti a humorné správanie.

Rôznorodí Mimoni: Postavičky, ktoré môžete zbierať

Mimoni postavičky sa vyrábajú v mnohých variantoch, od malých plastových figúrok a plyšových hračiek až po figúrky na tortu a interaktívne modely, ktoré dokážu hovoriť alebo vykonávať jednoduché činnosti. Niektoré Mimoni figúrky sú dokonca inšpirované konkrétnymi scénami z filmov, vďaka čomu je každá z nich jedinečná a zberateľsky atraktívna. A môžete si rovno zaobstarať ich šéfa v podobe Gru Funko POP! figúrky. Mimoni nad sebou predsa len potrebujú pevnú ruku.


Mimoni postavičky
Mimoň postavička

Mimoni figúrka POP!
Funko POP! Mimoň postavička

Hoci sú Mimoni figúrky primárne zamerané na deti, získali si popularitu aj medzi dospelými zberateľmi. Ich jednoduchý, ale expresívny dizajn a nezameniteľný humor oslovuje široké spektrum fanúšikov. Staňte sa jedným z Mimoňov.

Mimoni postavičky vás môžu aj hocičo naučiť

Okrem toho, že Mimoni postavičky slúžia ako zábavný prvok, môžu mať aj vzdelávaciu hodnotu. Najmenšie deti podporujú v rozvoji fantázie a predstavivosti pri hre, zatiaľ čo u starších detí môžu rozvíjať záujem o zberateľstvo a znalosť kultúry populárnych médií. Mimoni sú známi svojím roztomilým vzhľadom, hláškami a láskou k banánom. Sú tiež veľmi inteligentní a často sa púšťajú do bláznivých dobrodružstiev, ktoré si môžu vaše deti vymýšľať.

i

Mimoni – figúrky mnohých tvárí

Mimoni figúrky však nie sú to jediné, čo si môžete z tohto sveta preniesť k sebe do izby. Táto filmová séria ponúka širokú škálu doplnkov a variácií, vrátane hudobných nástrojov, vozidiel, stavebníc, a dokonca aj kostýmov pre deti. Obľúbenou možnosťou pre malé aj väčšie deti je napríklad mäkké a farebné Mimoň plyšové zvieratko.

Aké sú najznámejšie Mimoni postavičky?

Existuje skutočne veľké množstvo postavičiek Mimoni. Najznámejšou je Kevin – inteligentný vodca. Jeho najlepšími kamarátmi sú Stuart a Bob. Stuart je najmenší a najmladší z mimoňov a ťahá ho to k sladkostiam, Bob je zase najsilnejšia Mimoň postavička, ktorá je známa svojou lojalitou a priateľskou povahou.

Hľadáte lacné Mimoni figúrky? Pozrite sa, či práve nejaké neponúkame. Vyberať si môžete z rôznych figúrok.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
21,26 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAbz10260
Funko POP! Minions 2 - Young Gru
Figúrka – figúrka, soška, zberateľská, motív Mimoni, výška 9 cm, materiál vinyl, nepohyblivá
11,80 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHf968

Mimoni – postavičky a figúrky

V kategórii Mimoni – postavičky a figúrky máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Mimoni – postavičky a figúrky – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné mimoni – postavičky a figúrky
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií