Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Minerva Max 10 M

Zobraziť katalóg
Minerva Max 10 M
5 1 hodnotení
Šijací stroj 10 druhov stehov, 4 - kroková gombíková dierka, overlock, šitie dvojihlou, nastavenie dĺžky a šírky stehu, spätný chod, odrezávač nite, LED svetlo
Kód:  MINSM0001 Produktové číslo:  Max10M

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Minerva Max 10 M

Šijací stroj, ktorý zdolá všetky nástrahy domácnosti. Jednoduchým postupom možno voliť jeden z 10 typov základných stehov a nechýba ani nastaviteľná šírka a dĺžka. Vďaka 800 otáčkam za minútu a dostatočnému krútiacemu momentu, prešijete aj tie najťažšie látky a tkaniny. K dispozícii sú ďalej volič napätia nite, automatický navliekač ihly a odrezávač nite. Šikovným pomocníkom je aj integrované osvetlenie, páčka spätného chodu alebo navíjač cievky pre spodnú niť.

Súčasťou stroja je aj skladacia rukoväť na prenášanie, špulka na ihly, balenie ihiel, cievky a ďalšie príslušenstvo, potrebné k tomu, aby ste mohli začať ihneď šiť.

 

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Overlockový steh, Automatický navliekač nite, Automatické odstrihnutie nite, Navinutie cievky, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie Hotovo!
Počet druhov stehov
10 Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Overlockový steh, Automatický navliekač nite, Automatické odstrihnutie nite, Navinutie cievky, Šitie dvojitou ihlou, Nastavenie dĺžky stehu, Nastavenie šírky stehu, Osvetlenie Hotovo!

Vlastnosti

Počet druhov stehov
10 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky šijacie stroje

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda šicí stroj Minerva Max 10 M má kufříkové provedení. děkuji, K.S.

Diskusia a poradňa k Minerva Max 10 M
Príslušenstvo pre Minerva Max 10 M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Minerva Max 10 M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Minerva Max 10 M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Minerva Max 10 M.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií