Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Aplikace

MIO Combo 5107 Lifetime

Zobraziť katalóg
MIO Combo 5107 Lifetime
4,9 9 hodnotení
GPS navigácia so vstavanou kamerou pre záznam udalostí pred vozidlom a doživotnou aktualizáciou máp, 5 "LCD displej, G-senzor, automatické zapnutie, databáza radarov, IQRoutes, Learn Pro, slot pre microSD, 8GB microSD karta súčasťou balenia
Kód:  PP302u Produktové číslo:  5413N4820002

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO Combo 5107 Lifetime

MIO Combo 5107 Lifetime v sebe kombinuje hneď dve zariadenia dohromady. Predovšetkým je to automobilová navigácia, do ktorej výrobca umiestnil kameru pre záznam udalostí pred vozidlom. Toto riešenie šetrí priestor na čelnom skle. Nemusíte tak súčasne mať dve zariadenia naraz.

Kamera je vybavená snímačom s rozlíšením 1 Mpx a nahráva video v rozlíšení 720p (30 snímok/s). Pre záznam v horších svetelných podmienkach slúžia štyri prisvetľovacie diódy. Svoje nahrávky uložíte na internú pamäť s kapacitou 4 GB a v prípade, že vyčerpáte túto pamäť,je k dispozícii slot pre microSD kartu, avšak s maximálnou kapacitou 32 GB. V tele prístroja nájdete ešte jeden slot pre pamäťové karty, ktorý slúži na aktualizáciu firmvéru. Nahrávanie sa automaticky spustí pri zapnutí navigácie.

Samotná navigácia disponuje dotykovým displeja s uhlopriečkou 5 " a rozlíšením 800 x 400 pixelov. Obsahuje mapy Európy zahŕňajúca 44 krajín vrátane Českej republiky. Samozrejmosťou, je doživotná aktualizácia máp a vstavaná databáza radarov. Funkcie IQ Routes a Learn Pro zabezpečia inteligentné navigovanie na základe dennej doby, intenzity dopravy a predovšetkým podľa preferencií vodiča. Vo väčších mestách či križovatkách oceníte prepracovaného sprievodcu jazdnými pruhmi či prehliadač križovatky v 3D. Už nikdy sa vám nestane, že zabudnete odbočiť alebo sa včas zaradiť do správneho pruhu. Môžete si tiež vyskúšať režim Truck, ktorý výrobca poskytuje na jeden mesiac zadarmo.

Parametre a špecifikácie:

Kamera:
Video v rozlíšení 720p
4x prisvetľovacia dióda pre záznam v šere
G-senzor, automatické zapnutie

Vstupy a výstupy:
Video vstup
Výstup na slúchadlá

Pamäť:
4GB vstavaná pamät
Podpora MicroSD kariet (2x slot)
8GB microSD karta súčasťou balenia

Navigácia:
Vstavaná databáza radarov
IQRoutes, Learn Pro
Sprievodca jadznými pruhmi
Výber z trasy na obrazovke
Režim nákladného vozidla (demo na 1 mesiac)

Mapy:
Celá Európa (44) s doživotnou aktualizáciou

Obsah balenia:
Navigácia
Držiak na čelné sklo
Napájací adaptér do auta
USB kábel
8 GB microSD karta
CD
Manuál

Parametre a špecifikácia

Šírka
135,7 mm Hotovo!
Výška
84 mm Hotovo!
Hĺbka
12,5 mm Hotovo!
Hmotnosť
185 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
135,7 mm Hotovo!
Výška
84 mm Hotovo!
Hĺbka
12,5 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
185 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
5" (12,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
800 × 480 Hotovo!
Výdrž batérie
1,96 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIO Combo 5107 Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Combo 5107 Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO Combo 5107 Lifetime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO Combo 5107 Lifetime. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO Combo 5107 Lifetime.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií