Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

MIO MiVue 698 DUAL

Zobraziť katalóg
MIO MiVue 698 DUAL
5 2 hodnotení
Kamera do auta - dotyková obrazovka 2,7", Extreme HD záznam (2304 x 1296p/ 30fps), GPS záznam, svetelnosť optiky F1.8, 3-osový G senzor, 140° širokouhlá šošovka, parkovací režim, režim fotografovania, 1 slot MicroSD
Kód:  PP306y5 Produktové číslo:  5420027525648

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO MiVue 698 DUAL

Získajte očitého svedka na cestách nielen pred, ale aj za vozidlom.Záznamová kamera do auta MIO MiVue 698 DUAL má zadnú kameru,integrovaný modul GPS a doživotne vás bude upozorňovať na rýchlostné radary. Budete mať vždy dôkaz toho, čo sa skutočne na ceste stalo.

Kľúčové vlastnosti

  • Predná i zadná kamera poskytne dokonalý prehľad o situácii
  • Kvalitný záznam vďaka Full HD a Extreme HD rozlíšeniu
  • Záznam do kodeku H.264 na microSD kartu
  • Integrovaný GPS modul sleduje vašu trasu, rýchlosť a pod.
  • Parkovací režim a režim fotografovania
  • Širokouhlý záznam (140° uhol záberu)
  • Upozornenie na rýchlostné radary

Svedok vždy na vašej strane

Kamera MiVue 698 DUALzačne nahrávať ihneď po naštartovaní vozidla. Perfektne kombinuje prednú a zadnú kameru, preto ide o ideálne riešenie pre všetkých, ktorí chcú mať svedka každej situácie pred i za svojím vozidlom. Záznam vám pomôže pri vyšetrovaní nehôd a ochráni vás od straty poistného bonusu. Navyše získate väčší pocit bezpečia počas konania.

Jemné Full HD rozlíšenie

Predná kamera má rozlíšenie extreme HD (2304 × 1296), zadné potom Full HD (30 sn./sec). Na zázname, ktorý sa ukladá na microSD kartu, tak zreteľne rozoznáte poznávacie značky a ďalšie dôležité detaily potrebné k zdarnému vyriešeniu nepríjemnej situácie. Vďaka svetelnosti f/1,8 pritom bude záznam kvalitný aj za zhoršených svetelných podmienok. Okrem toho sa môžete pochváliť priateľom i záznamom z prejazdu krásnou scenériou. Cez počítačovú aplikáciu MiVue Manager môžete svoje videá zdieľať na Facebooku alebo YouTube.

Podrobný záznam trasy

Samozrejme nechýba integrovaný GPS modul, ktorý sleduje vašu trasu vrátane rýchlosti, nadmorskej výšky, zemepisnej dĺžky a šírky a smeru jazdy. Po celú dobu životnosti sa aktualizujú údaje o bezpečnostných kamerách, teda budete vždy vedieť, kde jazdiť opatrne, bez toho aby sa vám to vypomstilo na pokutách.

Súčasť balenia:
Návod
Držiak kamery do auta
Nabíjačka
USB kábel s dĺžkou 7 m na zapojenie zadnej kamery

 

Parametre a špecifikácia

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0 Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
USB kábel, Manuál, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
140 ° Hotovo!
Svetelnosť objektívu
f/1,8 Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,7" Hotovo!

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa
2304×1296 Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Kapacita batérie
240 mAh Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, podařilo se mi ulomit přední držák (tu rybinku, přes kterou se připevňuje kamera), dá se koupit nový, případně koho oslovit? Předem díky za odpověď

Dobry den, je mozne sledovat zaznam so zadnej kamery na displeji prednej aj pocas jazdy, napr. na kontrolu privesneho vozika za autom, príp. je mozne sledovat na displeji obe kamery sucasne? Dakujem.

U tohoto produktu je zmineno, ze se jedna o casto reklamovane zbozi. Je mozne zjistit duvody reklamaci?

Prosím o informáciu, má MIO MiVue 698 dual vstavané wifi? Ďakujem, s pozdravom Laco

Dobrý den, je možné nahrávat i když nemám nastartováno? Nechat kameru běžet například celou noc aniž by se vybila baterka? Děkuji za odpověď

Zajímá mě co znamená doživotní aktualizace radarů.Je to období funkčnosti kamery,nebo je to konkrétní doba.Díky za odpověď

Diskusia a poradňa k MIO MiVue 698 DUAL
Príslušenstvo pre MIO MiVue 698 DUAL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 698 DUAL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO MiVue 698 DUAL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO MiVue 698 DUAL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO MiVue 698 DUAL autós videórögzítő.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií