P&G MS v hokeji_CZ

MIO MiVue 731

Zobraziť katalóg
MIO MiVue 731
5 5 hodnotení
Kamera do auta – rozlíšenie Full HD (1920×1080), uhol záberu 130°, so záznamom zvuku, microSD
Kód:  PP306y0 Produktové číslo:  5415N5830012

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO MiVue 731


Ak chcete mať na cestách istotu, že všetky možné incidenty budete mať spoľahlivo zaznamenané, potom je ideálnou voľbou kamera do auta Mio MiVue 731. Autokamera vyniká schopnosťou zaznamenávať video v kvalitnom Full HD rozlíšení pri snímkovej frekvencii 30 snímok za sekundu. Integrovaná GPS automaticky zaznamenáva vašu rýchlosť aj polohu a tiež vás včas upozorní na rýchlostné radary pred vami. Samozrejmosťou je G-senzor, parkovací režim, či otočný držiak na sklo ako súčasť balenia. S kamerou do auta Mio MiVue 731 budete mať zo všetkých vašich jázd kvalitný záznam.


Kľúčové vlastnosti kamery do auta Mio MiVue 731

  • Kamera do auta s moderným dizajnom a kvalitným spracovaním
  • Mio MiVue 731 vám poskytne záznam vo Full HD rozlíšení pri rýchlosti 30 snímok za sekundu
  • Svetelnosť optiky f/2.0 poskytne jasnejší obraz aj za horších svetelných podmienok
  • 2,7“ prehľadný displej s pomerom 16 : 9
  • S technológiou H.264 natočíte výborné záznamy s malou veľkosťou súborov
  • GPS čip sa postará o zaznamenávanie informácií o jazde a zobrazenie trasy na mapách od Google
  • Integrovaný 3-osový G-senzor na uzamknutie záznamov pri detekcii otrasov
  • Kamera Mio MiVue 731 vyniká širokým uhlom záberu 130°
  • Pohotovostný parkovací režim s detektorom pohybu (vyžaduje napájanie)
  • Špeciálna funkcia kamery do auta Mio MiVue 731 vás upozorní na rýchlostné radary s dostatočným predstihom
  • Súčasťou balenia je 360° otočný držiak na sklo
  • Podpora inteligentného systému ADAS (Advanced Driver Assistance System)
  • Menu kompletne v českom jazyku

Kamera do auta Mio MiVue 731 s kvalitným obrazom a integrovanou GPS

S kamerou do auta Mio MiVue 731 sa už nemusíte obávať, že by ste nemali presvedčivý dôkaz v prípade kolízie, či iných nepríjemností na ceste. Zábery zo záznamovej kamery MiVue 731 sú v kvalitnom Full HD rozlíšení so snímkovou frekvenciou 30 sn./s. Samozrejmosťou vo výbave autokamery je aj vstavaný G-senzor, ktorý v prípade otrasu záznam uzamkne proti prepísaniu. V parkovacom režime využijete detektor pohybu a budete tak mať neustály prehľad o tom, čo sa dialo okolo vášho vozidla. Hlavne vás ale kamera do auta Mio MiVue 731 dokáže, vďaka integrovanému GPS čipu, včas a spoľahlivo upozorniť na rýchlostné radary, o ktorých tak budete vedieť s dostatočným predstihom. Očakávať môžete taktiež bezplatné aktualizácie databázy radarov po celú dobu životnosti zariadenia.



MiVue Manager ako nástroj na sledovanie, ukladanie a zdieľanie vašich ciest

V programe MiVue Manager od Mio môžete v počítači ďalej pracovať s vašimi nasnímanými záznamami. Aplikácia vám poskytne možnosti od správy záberov, cez ich analýzu až po archiváciu nahraných dát. Program je kompatibilný ako s operačným systémom Windows, tak i Mac. Vstavaný G-senzor v autokamere Mio MiVue 731 zabezpečí materiál na analýzu dát a integrovaná GPS dokáže zobraziť aj grafické znázornenie vašich trás v Google mapách. Navyše môžete svoje videá cez program MiVue Manager ľahko a jednoducho nahrať na platformy ako je YouTube, alebo Facebook.


Mio MiVue 731

Bezpečnosť vďaka pokročilým asistenčným systémom pre vodičov

S kamerou Mio MiVue 731 si môžete byť istí, že budete vždy v bezpečí, pretože disponuje systémami Advanced Driver Assistance. Medzi tie patrí systém varovania pred čelnou zrážkou (FCWS), systém varovania pred vybočením z jazdného pruhu (LDWS) a systém varovania pred mikrospánkom vodiča (FA). S autokamerou Mio MiVue 731 je vďaka tomu na minimum znížená možnosť, že nechtiac zaviníte nehodu.

Mio MiVue 731

Integrovaná GPS

So vstavaným GPS modulom nemusíte ku kamere Mio MiVue 731 nič externé pripájať a získate perfektný prehľad o rýchlosti vašej jazdy, či GPS súradniciach. Ukladanie záznamu o rýchlosti môžete deaktivovať.

Mio MiVue 731

Pohotovostný parkovací režim

V režime parkovania kamera Mio MiVue 731 postráži vaše vozidlo vďaka najmodernejšej technológii detekcie pohybu. V prípade pohybu pred vozidlom sa automaticky spustí záznam a vy presne viete, čo sa okolo vášho auta dialo. Parkovací režim vyžaduje trvalé napájanie.


Mio MiVue 731

Vysoká kvalita záznamu kamery do auta Mio MiVue 731

Autokamera Mio MiVue 731 vám ponúkne zobrazovací uhol až 130° na perfektný prehľad o dianí na ceste. Navyše môžete očakávať vysoko kvalitné zábery vďaka záznamu vo Full HD rozlíšení 1080p a snímkovej frekvencii 30 sn./s. S kamerou do auta Mio MiVue 731 zaznamenáte svoju jazdu aj za zhoršených svetelných podmienok vďaka svetelnosti objektívu f/2.0. Akonáhle naštartujete vozidlo, kamera MiVue 731 automaticky spustí záznam a vy sa o nič nemusíte starať.


Mio MiVue 731

G-senzor deteguje otrasy

Vďaka vstavanému 3-osovému G-senzoru si môžete byť istí, že sa vaše dôležité záznamy vytvorené kamerou Mio MiVue 731 neprepíšu. Ak totiž dôjde k nárazu či náhlej zmene pohybu, G-senzor zábery z týchto momentov uzamkne a vy ich môžete neskôr bez obáv skontrolovať.

Mio MiVue 731

Včasné upozornenie na radary

Ak máte radi rýchlu jazdu a o niečo menej následné platenie pokút, potom sa vám u kamery Mio MiVue 731 zíde funkcia, ktorá vás včas upozorní na radary pred vami. Vďaka tejto detekcii rýchlostných radarov budete mať informáciu o ich umiestnení s dostatočným predstihom, v závislosti na rýchlosti vašej jazdy. K tejto funkcii sa viaže aj bezplatná aktualizácia databázy radarov po celú dobu životnosti zariadenia, iba s výnimkou krajín ako sú Francúzsko, Švajčiarsko, Lotyšsko, Estónsko, Rumunsko a Turecko. 



Obsah balenia autokamery Mio MiVue 731:

  • Kamera do auta Mio MiVue 731
  • Dlhý napájací kábel do auta
  • Otočný držiak na sklo


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0 Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
79,4 g Hotovo!
Šírka
8,41 cm Hotovo!
Výška
5,16 cm Hotovo!
Hĺbka
3,14 cm Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
130 ° Hotovo!
Svetelnosť objektívu
f/2 Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,7" Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
2 h Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat z čeho je tělo kamery? Plast nebo kov? Děkuji

Dobrý den, autokamera dle popisu na webu má i funkci RADARY, teda upozorňování na radary na silnici a na kamery na červené na křižovatkách atd., je to pravda? Tady v popisku u vás to není vidět...

Zdravím, nahrává tato kamera i zvuk? Díky

Dobry den musi byt za jizdy zapojena na kabelu?dekuji

Dobrý den, na jakou dobu nahrávání vystačí 128gb karta? Děkuji Míra.

Dobrý den , aký format nahravania má ( mov , avi , mp4 ... ) ? dakujem za odpoved.

Dobry den chtěl bych se zeptat jestli je paměťová karta součástí kamery.Díky

Diskusia a poradňa k MIO MiVue 731
Príslušenstvo pre MIO MiVue 731 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 731. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO MiVue 731. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO MiVue 731. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO MiVue 731.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií