AP+ nový vizuál Alza pre firmy

MIO MiVue 752

Zobraziť katalóg
MIO MiVue 752
4,4 11 hodnotení
Kamera do auta – nahrávanie až 2560×1440/30fps (Quad HD), 2.7" obrazovka, SVP, 3-osý G-Senzor, podpora ADAS, parkovací režim, microSD (až 128GB), detekcia nehody, v balení kamera MiVue A20+
Kód:  PP306y52 Produktové číslo:  5415N5480013 Stránky výrobcu

MIO MiVue 752

Človek nikdy nevie, čo sa môže na ceste stať. Je preto dobré vybaviť si vozidlo záznamovou kamerou, pretože video môže napríklad v prípade kolízie alebo inej spornej situácie poslúžiť ako dôkaz. Vďaka veľkému displeju s dotykovým ovládaním vás nebude pri šoférovaní nič rušiť, vy sa tak budete môcť venovať šoférovaniu naozaj naplno. Kamera disponuje veľmi presnou detekciou mimoriadnych situácií. Vstavané GPS navyše poskytne perfektný prehľad o prejdených trasách.

Kľúčové vlastnosti kamery do auta MIO MiVue 752

  • Kvalitný objektív Exmor umožní vytvárať vysokokvalitný záznam vo FullHD rozlíšení
  • Záznam na microSD karty až do kapacity 128 GB (20 hodín neprerušeného záznamu)
  • Nahrávanie v rozlíšení až 2 560 × 1 440/30 fps
  • Snímač sleduje polohu kamery v troch osiach - vďaka tomu môže rýchlo reagovať na mimoriadne situácie
  • Presný záznam ciest pomocou GPS
  • Obrazovka s uhlopriečkou 2,7 palcov
  • Napájanie pomocou kábla alebo dobíjacej batérie

Bezpečné šoférovanie s kamerou MIO MiVue 752

Systém ADAS (Advanced Driver Assistance System) vám bude pri šoférovaní pomáhať hneď dvomi funkciami: varovanie pri opustení jazdného pruhu LDWS (Lane Departure Warning System) a varovanie pred čelným stretom FCWS (Forward Collision Warning System). Tieto dve funkcie pridávajú do zariadenia vysokú hodnotu z hľadiska bezpečnosti, pretože LDWS vás upozorní v prípade, že vychádzate vozidlom z jazdného pruhu, čím potenciálne zabráni čelnej zrážke. Ak sa zmenší vzdialenosť medzi vaším vozidlom a vozidlom pred vami, napríklad keď vodič pred vami prudko zabrzdí, funkcia FCWS vás tiež upozorní. Rovnako tak je možné nastaviť interval zvukovej výstrahy ako upozornenie na možnú únavu a potrebu odpočinku.

Elektronický spolujazdec

Kamera MiVue 752 je vybavená G senzorom, ktorý rýchlo reaguje na náhlu zmenu smeru jazdy a preťaženia. Integrovaný snímač zaznamenáva smer jazdy v troch osiach. Vďaka tomu sa dá zistiť, odkiaľ prišiel náraz a ako k nemu došlo. V momente, keď G senzor zaznamená razantnú zmenu pohybu, kamera automaticky uloží záznamy o udalosti. Vďaka stále aktuálnej databáze radarov vás navyše čaká bezproblémová jazda bez pokút.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Používateľská príručka, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
100 g Hotovo!
Šírka
8,78 cm Hotovo!
Výška
5,25 cm Hotovo!
Hĺbka
3,19 cm Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
140 ° Hotovo!
Svetelnosť objektívu
f/1,8 Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,7" Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Zásuvka autozapaľovača Hotovo!
Kapacita batérie
240 mAh Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kúpil som u Vás kameru MiVue 752 . Má tato kamera Slovenské alebo Česke menu? Ďakujem Smieško

Dobrý den,mám problém zadní kamera se neustále odpojuje a nelze nahrát souvislý záznam díky za pomoc

Dobry den, po instalaci se mi neustale pripojuje a odpojuje pribalena zadni kamera. Cetl jsem i podobny problem ve vlakne u kamery A30. Zkousel jsem i aktualizaci FW, ale problem pretrvava. Na prvni pohled se mi zda, ze je kamera citliva na kolisani napeti. Prosim o radu. Dekuji.

Dobrý den na internetu jsem našel že kamera obsahuje WIFI a bez wifi jsem ji jinde nenašel. Každopádně zde WiFi neuvádíte. Jak to tedy je?

Dobrý den, dostala jsem kameru jako dárek a nezvládnu si ji nainstalovat, kde mi ji nainstalují?

Dobrý den, je možné zakoupit náhradní autonabíječku ke kameře Mio? Popř. nabíjecí kabel s USB-místo zásuvky do autozapalovače? Děkuji Markvart

Dobrý den, plánujete nabídnout na alze i nejnovější top model Mio kamery "MiVue 798 Dual"? Odkaz do neznáma Nebo je MiVue 752 Dual lepší? Děkuji za info.

Při pokusu exportovat z MiVue Managera na FB se objevuje hláška "Facebook zjistil, že aplikace Drive Recorder nepoužívá zabezpečené připojení pro přenos informací. Dokud aplikace Drive Recorder neaktualizuje svoje bezpečnostní nastavení, nebudete moct Facebook používat k přihlašování." Ale jak nějaké bezpečnostní nastavení aplikace mám provést. Lze to vůbec? Nebo to musí udělat dodavatel? Chce to udělat?

Dobrý den, pojištění proti krádeži ...není uvedeno , zda to pokrývá i krádež z auta. Je tam pouze byt, dům chata...auto nikoli. Asi kamera do auta s připojištěním co nepokrývá krádež z automobilu? Pokud je to tak, proč to nabízíte? Děkuji za odpověď

Dobrý den. Nepíše se tu délka kabelů, přední a zadní. Jde vypínat zvukové upozornění?

123
Diskusia a poradňa k MIO MiVue 752
Príslušenstvo pre MIO MiVue 752 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 752 Dual. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO MiVue 752. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO MiVue 752. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO MiVue 752.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií