Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MIO MiVue 792

Zobraziť katalóg
MIO MiVue 792
4,7 45 hodnotení
Kamera do auta –, uhol záberu 140°, 2,7" displej, asistenčný systém lane Assist, akumulátorové napájanie, GPS, nahrávanie v slučke, detekcia radarov, detekcia nárazu, automatické spustenie, parkovací režim a g-senzor, max. rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), max. snímkovacia frekvencia 60sn./s, kompatibilná s pamäťovou kartou microSD, micro SDHC a micro SDXC do veľkosti 128GB, podporovaný formát H.264 a MP4, rozhranie USB 2.0 a bezdrôtové rozhranie WiFi, používateľská príručka, nabíjačka do auta a držiak v balení, napájanie zaisťuje zásuvka autozapaľovača, kapacita batérie 240mAh
Kód:  PP306ya Produktové číslo:  5415N5480006

MIO MiVue 792

Snímač Sony STARVIS CMOS pre jasné farby a špičkový kontrast

Dokonalý kontrast a jasné farby kamery Mio MiVue 792 sú zaistené aj za zlých svetelných podmienok, vďaka kvalitnému snímaču STARVIS CMOS od firmy Sony. Vďaka veľmi vysokej citlivosti, ktorá sa blíži infračervenému pásmu, je kamera Mio MiVue 792 takmer porovnateľná s nočným videním.

Kvalitné funkcie kamery Mio Night Vision

O výbornú viditeľnosť v nočných hodinách sa stará špičkový senzor STARVIS od spoločnosti Sony. Objektív kamery MiVue 792 má vysokú svetelnosť a prepúšťa výrazne väčšie množstvo svetla, vďaka čomu je dosiahnuté vynikajúceho kontrastu a dokonalých farieb i pri nedostatku svetla.

Nahrávanie vo vysokom Full HD rozlíšení

Kamera Mio MiVue 792 nahráva obraz v špičkovom rozlíšení Full HD 1 080 p a pri rýchlosti 60 snímok za sekundu. Prvotriedna technológia dovoľuje vytváranie veľmi kvalitných nahrávok, ktoré majú veľmi malú veľkosť, vďaka čomu zaberajú v pamäti málo miesta.

Vyššia priepustnosť svetla

Precízne spracovaný objektív kamery Mio MiVue 792 umožňuje vyššiu priepustnosť svetla k senzoru.  Vďaka tomu je zaistená prvotriedna kvalita záberu kamery aj v situáciách, keď máte k dispozícii menšie množstvo svetla.

140° objektív kamery

Kamera Mio MiVue 792 disponuje 140° objektívom, takže pri vašej jazde zachytí širokú plochu a žiadna časť cesty jej nezostane skrytá.

Bezdrôtové pripojenie kamery MIO MiVue 792

Na prenos dát z autokamery MIO MiVue 792 do ďalších zariadení možno  použiť WIFI a uložiť vaše súbory do aplikácie MiVue Pro. Vďaka tomu nie je na prenos potrebné použitie žiadnych káblov a uloženie dát je preto veľmi jednoduché a rýchle.

GPS navigácia

Autokamera Mio MiVue 792 automaticky ukladá údaje o vašej rýchlosti a GPS súradniciach, takže ich máte v prípade potreby vždy k dispozícii. Pri používaní GPS možno zvoliť vami požadovanú rýchlosť, po prekročení ktorej vás na to sama upozorní. Výhodou je tiež GPS modul, ktorý je ukrytý vnútri jednotky.

Systém detekcie pohybu

Kamera Mio MiVue 792 disponuje spoľahlivou technológiou detekciu pohybujem. Vďaka nej sa kamera na základe pohybu pred vozidlom sama zapne a nahrá video bez toho, aby ste v tej chvíli museli byť prítomní vo vozidle. Na použitie tejto funkcie je potrebné trvalé napájanie cez Smartbox či Powerbox, ktoré máte možnosť dokúpiť samostatne.

Asistenčné systémy pre bezpečnejšiu jazdu

Pre vaše dokonalé bezpečie pri jazde je kamera MiVue 792 vybavená špičkovými asistenčnými systémami pre vodiča (ADAS). Tieto systémy sa starajú o výstrahy pred vybočením z jazdného pruhu (LDWS), varovanie pred čelným stretom (FCWS) a varovanie pred mikrospánkom vodiča (FA).

G-senzor na detekciu pohybu

Kamera do auta MiVue 792 disponuje zabudovaným G-senzorom, ktorý pri nehode alebo neočakávanej zmene pohybu zaznamená pohyb automobilu tak, aby nemohlo dôjsť k prepísaniu tohto záznamu.

Varovanie pred radarmi

Databáza radarov autokamery MiVue 792 vás včas upozorní na rýchlostné meranie, takže môžete prispôsobiť rýchlosť vášho vozidla a vyhnúť sa tak pokutám za jej prekročenie.

Možnosť použitia zadnej kamery

Pri používaní autokamery MiVue 792 máte možnosť dokúpenia zadnej kamery MiVue A30 , takže bude okolie vášho vozidla dokonale zmapované z oboch strán.

Kompaktné rozmery

Kamera MiVue 792  vyniká svojimi malými rozmermi  a zároveň je veľmi odolná a elegantná. Kameru je možné ľahko uchytiť na čelné sklo, a potom uložiť do odkladacej priehradky.

Aplikácia na uloženie dát

Prostredníctvom  praktickej aplikácie MiVue Manager Desktop pre Windows či MAC možno ľahko zdieľať videá, ktoré tak budete mať kedykoľvek okamžite k dispozícii.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Používateľská príručka, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
112 g Hotovo!
Šírka
9,02 cm Hotovo!
Výška
4,88 cm Hotovo!
Hĺbka
3,71 cm Hotovo!

Hlavný

Optický zoom
0 ks Hotovo!
Uhol záberu
140 ° Hotovo!
Svetelnosť objektívu
f/1,8 Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,7" Hotovo!

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920×1080) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor, Zásuvka autozapaľovača Hotovo!
Kapacita batérie
240 mAh Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den jde pouzit kamera jako ip kamera takzvane prez wifi. dosah wifi?

Dobrý den. Mám poškrabaný "kryt?" displeje. Je možno získat náhradní? Hrabák

Dory den. mam kameru MiVue 792 wifi pro. Chci se zeptat za je mozne nastavit delku zaznamu. Nahaa mi to v 3min delce, ale chtel bych to nastavit na 1min. Dekuji

Dobrý den, jaký kabel, kartu nebo něco jiného je třeba dokoupit, abych mohl tuto kameru plně využívat? Díky

Dobrý den, výrobce uvádí, že je v kameře baterie 240mAh. Mám dva kusy a po vypojení z napájení se kamery vypnou tak, že nejdou zapnout, dokonce se vynuluje okamžitě datum i čas. Pro zapnutí se musí opět připojit kabelem k napájení. Předpokládám, že jsou oba kusy na reklamaci, nebo je na to nějaký "extra fígl" ? Děkuji za odpověď

Dobrý den. Mám s kamerou dva problémy. 1) nenahrává delší časový úsek jízdy. Pokud mám nastavenou délku záznamu 5 minut, tak při kratší jízdě (do 15 min, delší jsem zatím nezkoušel) nahraje dva 5 min záznamy (což je ok), ale dál už buď nenahrává, nebo se záznam neuloží. Kamera se tak zachovala při dvou nezávislých jízdách. 2) nejdou aktualizovat informace o radarech. Nové autualizace stáhnu do appky telefonu (asi automaticky), po přípojení telefonu ke kameře se aplikace zeptá na aktualizaci, dám ano, vše se v pořádku stáhne do kamery. Při dalším spuštění se kamera začne sama aktualizovat, po aktualizaci se vypne, tak jak by měla. Ale po opětovném zapnutí tam ty nové aktualizace radarů nejsou. Po spojení s aplikací v telefonu to opět jen nabídne aktualizaci atd. Celý proces jsem projel 5x dokola a výsledek vždy stejný.

Dobrý den. Kameru jsem zkoušel ve dvou autech, ale chování je vždy stejné. ... Kamera se zapne hned po připojení do zástrčky zapalovače, ani nemusí být nastartovaný motor. ... Naopak nastartování jakoby pošle signál na vypnutí a kamera se vypne. Když ji poté, s nastartovaným motorem, manuálně zapnu, tak nejbližší aktivace start-stop systému auta ji opět spolehlivě vypne. Myslel jsem si, že to dělá parkovací režim (jak jsem se zde dočetl), ale i po jeho deaktivaci se kamera chová stejně.

Dobrý den, mám tu kameru cca rok a půl. Funkce jsou zcela bez problémů, ale potřeboval by vyřešit dvě drobnosti : 1. Nevyhovuje mi zapínání do zapalovače a protože kameru používám pouze za jízdy, tak nepotřebuji smart box. Existuje kabel který napojím pouze na napětí (do pojistky) když se zapne klíček ? 2. Na to že mám kameru cca rok a půl, tak už mi přestává držet na čelním skle a padá. Znamená to, že budu stále po roce dokupovat držák na čelní sklo ?

Dobrý den, když přehrávám video na PC, tak se neukazuje informace o rychlosti. Zobrazuje se jen název kamery, GPS souřadnice... Ale rychlost ne. Mám někde něco ještě zašrktnout v nastavení, aby se to zobrazovalo? Děkuji. Honza

Kamera Mio Mivue 792 Wifi Pro - nefunguje zvuk, když si přehrávám záznam na pc ... hledal jsem v nastavení kamery atd a zvuk tam mám na maximum ... když člověk kouka na různé Daschcam video - kde člověk slyší řidiče, radio, auto atd ....

123...
Diskusia a poradňa k MIO MiVue 792
Príslušenstvo pre MIO MiVue 792 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 792 Wifi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO MiVue 792 Wifi.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií