AD homeoffice Premium Week Samsung

Mio MiVue 798 WIFI 2.5K QHD Dual

Zobraziť katalóg
Mio MiVue 798 WIFI 2.5K QHD Dual
4,9 7 hodnotení
Kamera do auta – rozlíšenie 2.8K WQHD (1600p), uhol záberu 150°, so záznamom zvuku, microSD, Lane Assist
Kód:  PP306ye Produktové číslo:  5415N5480026

Mio MiVue 798 WIFI 2.5K QHD Dual

Snímač Sony STARVIS CMOS pre jasné farby a špičkový kontrast

Dokonalý kontrast a jasné farby kamery Mio MiVue 798 WIFI 2.5K QHD sú zaistené aj za zlých svetelných podmienok, vďaka kvalitnému snímaču STARVIS CMOS od firmy Sony. Vďaka veľmi vysokej citlivosti, ktorá sa blíži infračervenému pásmu, je kamera Mio MiVue 798 WIFI 2.5K QHD takmer porovnateľná s nočným videním.

Kvalitné funkcie kamery Mio Night Vision

O výbornú viditeľnosť v nočných hodinách sa stará špičkový senzor STARVIS od spoločnosti Sony. Objektív kamery Mio MiVue 798 WIFI 2.5K QHD má vysokú svetelnosť a prepúšťa výrazne väčšie množstvo svetla, vďaka čomu je dosiahnuté vynikajúceho kontrastu a dokonalých farieb i pri nedostatku svetla.

Špičkový 1 600 p záznam

Kamera Mio MiVue 798 WIFI 2.5K QHD  disponuje rozlíšením 1 600 p, vďaka ktorému dokonale zachytí a nahrá aj tie najmenšie detaily. Bez problémov zachytí ŠPZ aj zadné svetlá automobilov vo dne aj v noci.

Vyššia priepustnosť svetla

Precízne spracovaný objektív kamery Mio MiVue 798 WIFI 2.5K QHD umožňuje vyššiu priepustnosť svetla k senzoru. Vďaka tomu je zaistená prvotriedna kvalita záberu kamery aj v situáciách, keď máte k dispozícii menšie množstvo svetla.

150° objektív fotoaparátu

Kamera Mio MiVue 798 WIFI 2.5K QHD  disponuje 150° objektívom, takže pri vašej jazde zachytí širokú plochu a žiadna časť cesty jej nezostane skrytá.

Bezdrôtové pripojenie kamery Mio MiVue 798 WIFI 2.5K QHD

Na prenos dát z autokamery Mio MiVue 798 WIFI 2.5K QHD do ďalších zariadení možno použiť WIFI a uložiť vaše súbory do aplikácie MiVue Pro.  Vďaka tomu nie je na prenos potrebné použitie žiadnych káblov a uloženie dát je preto veľmi jednoduché a rýchle.

GPS navigácia

Autokamera Mio MiVue 798 WIFI 2.5K QHD automaticky ukladá údaje o vašej rýchlosti a GPS súradniciach,  takže ich máte v prípade potreby vždy k dispozícii. Pri používaní GPS možno zvoliť vami požadovanú rýchlosť, po prekročení ktorej vás na to sama upozorní. Výhodou je tiež GPS modul, ktorý je ukrytý vnútri jednotky.

Systém detekcie pohybu

Kamera Mio MiVue 798 WIFI 2.5K QHD disponuje spoľahlivou technológiou na detekciu pohybu.  Vďaka nej sa kamera na základe pohybu pred vozidlom sama zapne a nahrá video bez toho, aby ste v tej chvíli museli byť prítomní vo vozidle. Na použitie tejto funkcie je potrebné trvalé napájanie cez Smartbox či Powerbox, ktoré máte možnosť samostatne dokúpiť.

Asistenčné systémy pre bezpečnejšiu jazdu

Pre vaše dokonalé bezpečie pri jazde je kamera Mio MiVue 798 WIFI 2.5K QHD vybavená špičkovými asistenčnými systémami pre vodiča (ADAS). Tieto systémy sa starajú o výstrahy pred vybočením z jazdného pruhu (LDWS), varovanie pred čelným stretom (FCWS) a varovanie pred mikrospánkom vodiča (FA).

G-Senzor na zaznamenanie pohybu

Autokamera Mio MiVue 798 WIFI 2.5K QHD disponuje zabudovaným G-senzorom, ktorý pri nehode alebo neočakávanej zmene pohybu zaznamená pohyb automobilu tak, aby nemohlo dôjsť k prepísaniu tohto záznamu.

Varovanie pred radarmi

Databáza radarov autokamery Mio MiVue 798 WIFI 2.5km QHD vás včas upozorní na rýchlostné meranie,  takže môžete prispôsobiť rýchlosť vášho vozidla a vyhnúť sa tak pokutám za jej prekročenie.

Súčasťou balenia je zadná kamera MiVue A30

V balení Mio MiVue 798 WIFI 2.5K QHD Dual nájdete okrem hlavnej kamery takisto zadnú kameru MiVue A30, ktorá sa postará o precízne zmapovanie priestoru za vozidlom.

Kompaktné rozmery

Kamera Mio MiVue 798 WIFI 2.5K QHD  vyniká svojimi malými rozmermi a zároveň je veľmi odolná a elegantná. Kameru je možné ľahko uchytiť na čelné sklo, a potom uložiť do odkladacej priehradky.

Aplikácia na uloženie dát

Prostredníctvom  praktickej aplikácie MiVue Manager Desktop pre Windows či MAC možno ľahko zdieľať videá, ktoré tak budete mať kedykoľvek okamžite k dispozícii.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Používateľská príručka, Nabíjačka do auta Hotovo!

Typ a funkcie

Asistenčné systémy
Lane Assist Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Zásuvka autozapaľovača Hotovo!
Kapacita batérie
240 mAh Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Mam viacero otázok 1. Či je možné použiť kameru z micro USB výstupom ktorý som mal ku starej kamere resp či to vyrieši redukcia 2.Či je možné používať kameru bez batérie a keď áno či je potrebné vždy nastavovať dátum a čas alebo sa automaticky načíta podľa GPS . Ide o to že u starej kamery som musel mat batériu vonku aby nadmerne nehriala resp ju vyduvvalo a potom sa prepisovali záznamy náhodne a koľkokrát sa aktuálny záznam nezachoval a bol tam akýkoľvek neaktuálny starý ale ta nemala GPS a pomáhalo len vždy manuálne pred jazdou formátovať aby nahrávalo posledné záznamy 3. Ci je možnosť vypnúť parkovací režim lane asist hlásenie radarov. 4.Aky dlhy záznam sa uloží pri manuálnom zapnutí resp na uloženie záznamu do budúcna kvôli premazaniu Jedna sa o to aby natláčala čo má a uchovávalo záznamy ktoré má Dakujem

Dobrý den, je součástí balení i zadní kamera a propojovací kabel? Bude v prodeji ještě kamera mio mivue 752 wifi dual? Děkuji

Pozdravujem. Otázka 1. Má tento model wifi? V popise pre ten istý model so samostatným predným modulom je v popise: rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi, bezdrôtové rozhranie GPS V popise pre dual iba: rozhranie USB 2.0 ! Otázka 2. Kde zistím prenosové rýchlosti wifi jednotlivých modelov? Ide mi o čo najrychlejší prenos záznamu z kamery bez nutnosti demontáže kamery a výberu karty. Otázka 3. Koľko stupňov kvality záznamu je možné nastaviť? Dík

Dobrý deň. Ako je riešené napájanie zadnej kamery? Môžu nahrávať záznam kamery súčasne? ďakujem

Dobrý den chtěla jsem zeptat zda kamera bude i nahrávat když je auto v klidovém režimu a když kolem něj někdo projde.Dekuji Za odpověď Bohuslavová

Dobrý den.CHcy se zeptat,zda jde na této kameře spustit parkovací režim na přední i zadní kameře součastně nebo se ta zadní musí odpojit. Děkuji za odpověd

Dobrý den chtěl bych se zeptat na doporučení sd karty pro tuto autokameru. Vhodnou velikost/kapacitu tak rychlost zápisu. kamera je kvalitní nechci udělat nějakou botu levnou kartou .Díky za radu /tip.

Dobrý den chtěl bych se zeptat na doporučení sd karty pro tuto autokameru. Vhodnou velikost/kapacitu tak rychlost zápisu. kamera je kvalitní nechci udělat nějakou botu levnou kartou .Díky za radu /tip.

Dobrý den, kameru mám velmi krátce, češtinu mám nastavenu jako systémový jazyk ale itak kamera mluví anglicky, text česky je. Jde nějak nastavit aby kamera česky i mluvila? Díky za odpověď.

Dobrý den. Jak dlouhý je kabel k zadní kameře? Chtěl bych do dodávky.Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k Mio MiVue 798 WIFI 2.5K QHD Dual
Príslušenstvo pre Mio MiVue 798 WIFI 2.5K QHD Dual Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 798 WIFI 2.5K QHD Dual. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mio MiVue 798 WIFI 2.5K QHD Dual. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mio MiVue 798 WIFI 2.5K QHD Dual. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mio MiVue 798 WIFI 2.5K QHD Dual.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií