AD homeoffice AD homeoffice

Mio MiVue 818 WiFi GPS

Zobraziť katalóg
Mio MiVue 818 WiFi GPS
4,4 47 hodnotení
Kamera do auta – so senzorom CMOS, uhol záberu 140°, 2,7" displej, asistenčný systém lane Assist, GPS, detekcia radarov, automatické spustenie, parkovací režim a g-senzor, max. rozlíšenie videa 2560×1440, max. snímková frekvencia 60 sn./s, stereo ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD do veľkosti 128 GB, podporovaný formát H.264, napájací kábel/adaptér v balení, napájanie zaisťuje zásuvka autozapaľovača, kapacita batérie 250 mAh
Kód:  PP818ay Produktové číslo:  5415N6600002

Mio MiVue 818 WiFi GPS

MIO MiVue 818 Wifi GPS

Váš jedinečný spoločník na cestách autom, ktorý vám vždy bude kryť chrbát! To je táto moderná autokamera Mio MiVue 818, ktorá sa pýši neobyčajnou kvalitou obrazu s 2K WQHD 1 440 p a k tomu 5M senzorom, ktoré dohromady zaručia krištáľovo čistú kvalitu obrazu. K tomu vám pri nočných jazdách poslúži aj technológia Mio Night Vision, starajúca sa o výnimočnú kvalitu záberov aj za horších svetelných podmienok vďaka zostave sklenených šošoviek s vysoko svetelnýmobjektívom f/1.8. Kamera do auta Mio MiVue 818 s uhlom záberu 140° vás poteší aj mnohými modernými technológiami, medzi ktoré patrí napr. upozornenie na úsekové meranie, GPS polohovanie aj upozornenie na radary, režim inteligentného parkovania alebo zabudovaný Wi-Fi modul.


Kľúčové vlastnosti kamery do auta Mio MiVue 818

  • Neobyčajná autokamera na každodenné použitie a kvalitné záznamy z vašich ciest
  • Mio MiVue 818 nahráva pri kvalite Full HD (1 920 × 1 080) pri 60 sn./s alebo pri maximálnom rozlíšení 2K WQHD 1 440 p (2 560 × 1 440)
  • Vstavaný Bluetooth vám poskytne možnosť rýchleho stiahnutia dát o najazdených kilometroch a tiež jednoduchého nájdenie vášho vozidla napr. na rozľahlom plnom parkovisku
  • Vďaka integrovanej GPS sú informácie o vašej jazde automaticky zaznamenávané (rýchlosť, smer, súradnice a ďalšie)
  • GPS modul kamery do auta Mio MiVue 818 sa tiež stará o vašu informovanosť ohľadom rýchlostných radarov, kamier a úsekových meraní s bezplatnou aktualizáciou
  • So vstavanou Wi-Fi môžete sledovať zábery aj vo vašom smartfóne či tablete a ľahko súbory zdieľať
  • Zaznamenávanie najazdených kilometrov do virtuálnej knihy jázd
  • Mio Night Vision – vysoká svetelnosť objektívu f/1.8 a inteligentná zostava sklenených šošoviek zariadi perfektnú kvalitu pri horších svetelných podmienkach
  • Predná kamera do auta Mio MiVue 818 disponuje širokým uhlom záberu 140°
  • Autokamera do auta s inteligentným parkovacím režimom
  • O všetkých údajoch máte prehľad na 2,7" obrazovke kamery Mio MiVue 818
  • Samozrejmosťou je zabudovaný G-senzor
  • Ku kamere dostanete tiež prístup k PC softvéru Mio MiVue Manager, s ktorým môžete zdieľať, prehrávať a analyzovať vaše zábery

Vo dne alebo v noci, autokamera do auta Mio MiVue 818 všetko zachytí

Širokouhlá autokamera do auta Mio MiVue 818 Wi-Fi GPS vám neponúkne nič iné, než krištáľovo čistý obraz za každej situácie. Senzor 5M spoločne s rozlíšením v nespochybniteľnej kvalite 1 440 p WQHD sa postarajú o to, aby vaše zábery boli skvelé za akýchkoľvek podmienok. Kamera do auta vám umožní vidieť všetko, čo budete potrebovať, a teda aj dianie napr. za krajnicou, vďaka objektívu so zorným uhlom 140°.

Vysoká kvalita záznamu Full HD aj pri vyššej rýchlosti jazdy

S kamerou do auta Mio MiVue 818 môžete očakávať špičkovú kvalitu záznamov vo Full HD (1 080 p) pri výborných 60 snímkach za sekundu. Krásne vykreslené detaily a perfektne čitateľné dopravné značky alebo ŠPZ označenie áut aj za šera alebo noci zaistí u kamery Mio MiVue 818 kvalitný objektív s vysokou svetelnosťou f/1.8. Navyše ku kamere môžete zaobstarať tiež voliteľnú zadnú kameru MiVue A50 a urobiť tak zautokamery MiVue 818 kameru duálnu.

Autokamera Mio MiVue 818 disponuje bezdrôtovým pripojením

Prenos dát bez zbytočného ťahania, hľadania a zapájania káblov? Žiadny problém pre špičkovú kameru do auta Mio MiVue 818. Vďaka integrovanému Wi-Fi modulu môžete súbory z autokamery Mio presúvať do iných zariadení bezdrôtovo, kde ich uložíte ľahko a rýchlo do aplikácie MiVue Pro. S technológiou OTA (Over-the-air) bude vaše zariadenie stále aktualizované na najnovšiu verziu softvéru.

Predná kamera do auta Mio MiVue 818 má integrovaný Bluetooth systém

So vstavaným modulom Bluetooth budete môcť s prednou kamerou do auta Mio MiVue 818 ľahko prenášať súbory, sťahovať reporty o vašich najazdených kilometroch alebo dokonca nájsť svoje vozidlo na veľkom parkovisku medzi ostatnými autami. Technológia pri využití funkcie „Nájsť môj zaparkovaný automobil“ využíva uložené GPS súradnice, a vy tak ľahko získate informácie o polohe vášho vozidla.

Kamera do auta Mio MiVue 818 vás upozorní na úsekové meranie

Ak budete podnikať cesty autom v spoločnosti autokamery Mio MiVue 818, nemusíte mať obavy z nechceného prekročenia rýchlosti ani tam, kde to nepoznáte. Kamera do auta s GPS vám poskytne včasnú informáciu o obmedzeniach rýchlosti, priemernej rýchlosti intervalu a premieta vám vzdialenosť a čas (vo forme sekúnd), než prídete do styku s rýchlostnou kamerou na úseku vašej cesty. O všetkých týchto informáciách máte perfektný prehľad na 2,7" displeji.

Patentovaná funkcia Mio Smart Alert

Včasné upozornenie na merané úseky, aby ste si mohli postrážiť a prispôsobiť rýchlosť svojej jazdy, vám u kamery do auta Mio MiVue 818 zaistí GPS technológia v kombinácii s predinštalovanou databázou radarov. Inovatívna autokamera Mio MiVue 818 vás na radary upozorní s dostatočným predstihom a navyše sú jej interné dáta bezplatne aktualizované počas celej doby životnosti (s výnimkou mapy rýchlostných radarov Francúzska, Švajčiarska, Lotyšska, Estónska, Rumunska,Turecka a Nemecka).

Vstavaná GPS technológia

O zaznamenávanie rýchlosti jazdy, presnej polohy a času do vašich záznamov z jazdy je bezpečne postarané pomocou integrovaného GPS polohovania. GPS modul je uložený priamo vnútri jednotky a na rozdiel od iných modelov autokamier sa kamera do auta Mio MiVue 818 navyše stará aj o automatické kalibrovanie času a polohy, napríklad pri dlhšej dobe nepoužívania tohto zariadenia.

Cúvacia kamera Mio MiVue 818 ponúkne šikovný režim parkovania

Cúvacia kamera Mio MiVue 818 Wi-Fi GPS umožňuje využitie až inteligentného parkovacieho režimu, pri ktorom sa automaticky spustí zaznamenávanie, akonáhle sú zistené neprirodzené vibrácie vášho vozidla. To napomáha získať dôkazné materiály, aj keď nie ste v blízkosti vozidla. Tento režim vyžaduje trvalé napájanie parkovacej kamery Mio MiVue 818.

Jednoduchá manipulácia so zábermi s aplikáciou MiVue Manager

K autokamere Mio MiVue 818 dostanete tiež prístup k počítačovému programu MiVue Manager Desktop pre Windows aj MAC, s ktorým môžete svoje súbory ľahko prehrávať, kombinovať aj strihať a následne ich pohodlne zdieľať rovno na sociálnych sieťach.

Kamera do auta Mio MiVue 818 Wifi GOS vám umožní v aplikácii používať aj knihu jázd

Kamera do auta Mio vám umožní v aplikácii používať knihu jázd, do ktorej sa automaticky zaznamenávajú informácie o ceste, ako sú dátum a čas, miesto začiatku a konca cesty, individuálny a celkový počet najazdených kilometrov a prípadná finančná náhrada/km v prípade služobných ciest. Report z jazdy možno potom ľahko exportovať do formátu pdf.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Obsah balenia
Napájací kábel/adaptér Hotovo!
Vnútorná pamäť
0 MB (0 GB) Hotovo!
Podporované video formáty
H.264 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Napájací kábel/adaptér Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Vnútorná pamäť
0 MB (0 GB) Hotovo!
Podporované video formáty
H.264 Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
128 GB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
86,1 g Hotovo!
Šírka
8,56 cm Hotovo!
Výška
5,47 cm Hotovo!
Hĺbka
3,61 cm Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Zásuvka autozapaľovača Hotovo!
Kapacita batérie
250 mAh Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vyhledávání zaparkovaného auta funguje super, ale jak je na tom prosím kniha jízd? Jak to funguje? To se mi eviduje někde v kameře nebo v té aplikaci v telefonu?

Prosím, jak se kamerka Mio 818 upevňuje na sklo nebo palubovou desku? Je držák součástí?

Dobrý den, u kamery při pokusu o připojení pomocí WiFi k aplikaci "MIVuePro" požaduje telefon heslo pro WiFi síť. Bohužel v návodu žádné heslo není?!?

Pokud se chci ke kameře připojit pomocí WiFi, tak byť postupuji podle návodu v aplikaci MiVue pro, tak nevidím WiFi hotspot MiVue... Jen poznamenám, že vidím jiné hotspoty v okolí, ale ne ten kamery. Podobně jsem zkoušel hledat jiným telefonem a také jsem nic nenašel (To bez aplikace, ale tady jde o klasický hotspot a jsem toho názoru, že se problém projeví už jen tím, že prostě žádou wifi nevidím, ať app mám nebo ne.)

dobrý den, koupil jsem autokameru: MiVue 818 (02/2024), včetně smart Boxu, kabeláž instaloval autoelektrikář. Po zapojení kamera jede, SD karta zformátována, ALE! nejde připojit k aplikaci v telefonu MiVuePro - telefon Xiaomi Redmi Note Pro, zapnuto wifi, datový přenos, bluethoth. Aplikace odstraněna, znova naistalována, telefon restartovaný. kamera taky restart. postup: znova spojení "připojit aplikaci" a ... spojení se nezdařilo. V čem je problém, prosím, děkuji josef

Dobrý den, nějaký darebný pachatel mi ničí pneumatiky a sprejuje barvu na auto. Jsou kamery do auta, které se umí zapnout při pohybu nikoliv auta, ale při pohybu zvenku u auta, bližším než např. 1 metr? Děkuji.

Dobry den, rad by som sa opytal ci kamera disponuje aj funkciou detekcie narazov v pripade ze odparkujem niekde auto ze sa spusti nahravanie ak mi don niekto nahodou nabura. Vdaka

Lze zakoupit k MIO 818 další držáček na sklo ?

Dobrý den, lze kameru rozšířit i o zadní s funkcí couvání? Pokud ano, tak prosím jakou, Děkuji za odpověď.

Dobrý den, dá se pořídit i samostatně nálepka která drží kameru na skle?

123...
Diskusia a poradňa k Mio MiVue 818 WiFi GPS
Príslušenstvo pre Mio MiVue 818 WiFi GPS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 818 Wifi GPS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO MiVue 818 Wifi GPS.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií