Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Mio MiVue 826 Wifi

Zobraziť katalóg
Mio MiVue 826 Wifi
5 7 hodnotení
Kamera do auta – rozlíšenie Full HD (1920×1080), 2.7 " LCD, uhol záberu 150°, so záznamom zvuku, microSD, automatické spustenie, ochrana súborov, parkovací režim
Kód:  PP307ya Produktové číslo:  5420027528106

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mio MiVue 826 Wifi

Kamera do auta Mio MiVue 826

Ak chcete mať na cestách istotu, že všetky možné incidenty budete mať spoľahlivo zaznamenané, potom je tou správnou voľbou kamera do auta Mio MiVue 826. Autokamera sa pýši záznamami v kvalitnom Full HD rozlíšení (1 920 × 1 080) pri vysokej snímkovej frekvencii 60 snímok za sekundu, takže vaše zábery z ciest budú plynulé a plné detailov. Integrovaná GPS automaticky kalibruje polohu i čas a s patentovanou funkciou Smart Alert vám prinesie aj včasné upozornenie na radary pred vami. Samozrejmosťou je G-senzor detegujúci vibrácie, parkovací režim s až 48-hodinovým zaznamenávaním, alebo vstavaná WiFi na okamžitý prenos súborov. S kamerou do auta Mio MiVue 826 budete mať zo všetkých vašich jázd spoľahlivý dôkazový materiál.


Kľúčové vlastnosti kamery do auta Mio MiVue 826

  • Kamera do auta s vysokorýchlostným záznamom
  • Mio MiVue 826 vám poskytne plynulý záznam vo Full HD rozlíšení (1 920 × 1 080p) pri rýchlosti 60 snímok za sekundu
  • Vstavaný vysoko kvalitný optický snímač s Night Vision technológiou
  • Výnimočná svetelnosť objektívu f/1.8 poskytne jasnejší obraz aj za horších svetelných podmienok
  • 2,7“ prehľadný displej
  • S technológiou H.264 zhotovíte výborné záznamy s malou veľkosťou súborov
  • GPS modul zabezpečí zaznamenávanie informácií o jazde (rýchlosť, smer, nadmorskú výšku a zemepisné súradnice) a automatickú kalibráciu polohy i času
  • Integrovaný 3-osový G-senzor na uzamknutie záznamov pri detekcii otrasov
  • Kamera Mio MiVue 826 vyniká širokým uhlom záberu 130°
  • Nastaviteľný uhol záberu a ľahké vybratie kamery pri odchode zabezpečí aktívna dokovacia stanica QuickClick
  • Pohotovostný parkovací režim bez nutnosti napájania stráži vaše vozidlo až 48 hodín
  • Patentovaná funkcia Mio Smart Alert vás upozorní na rýchlostné radary s dostatočným predstihom
  • Namontovaná WiFi umožní živé zobrazenie záberov vo vašom inteligentnom mobilnom zariadení, prenos súborov, či ich zdieľanie
  • Menu kompletne v českom, či slovenskom jazyku

Kamera do auta Mio MiVue 826 s kvalitným obrazom a integrovanou WiFi

S kamerou do auta Mio MiVue 826 sa už nemusíte obávať, že by ste nemali presvedčivý dôkaz v prípade kolízie, či iných nepríjemností na ceste. Zábery zo záznamovej kamery MiVue 826 sú v kvalitnom Full HD rozlíšení a perfektne plynulé vďaka snímkovej frekvencii 60 sn./s. Samozrejmosťou vo výbave autokamery je aj vstavaný G-senzor, ktorý v prípade otrasu záznam uzamkne proti prepísaniu. Ten využijete aj pri pohotovostnom parkovacom režime, ktorý vydrží až 48 hodín vďaka napájaniu z vnútornej batérie. Ďalšou prednosťou kamery do auta Mio MiVue 826 je integrovaný WiFi modul na okamžité sledovanie, či zálohovanie záznamov do vášho mobilného zariadenia, alebo zdieľanie prostredníctvom aplikácie MiVue Pro.


Dokovacia stanica QuickClick na jednoduché nabíjanie s možnosťou nastavenia uhla kamery Mio MiVue 826

Inštalácia kamery Mio MiVue 826 je veľmi intuitívna a vďaka špeciálnej dokovacej stanici QuickClick vám poskytne možnosť neustáleho nabíjania, aby bola kamera vždy pripravená na nahrávanie. Kompaktnú a širokouhlú kameru MiVue 826 tak môžete s touto dokovacou stanicou, s pomocou ktorej možno ľahko nastavovať uhol záberu kamery, umiestniť napríklad za spätné zrkadlo, aj ak vlastníte väčšie či vyššie vozidlo. S aktívnym držiakom QuickClick nie je ani problém kameru ľahko vybrať a vziať si ju so sebou pri každom opustení vášho automobilu.


Vstavaná GPS automaticky deteguje polohu aj čas, stráži rýchlosť a upozorní vás na radary

Ďalšou prednosťou autokamery Mio MiVue 826 je integrovaný GPS modul, ktorý sa okrem sledovania polohy stará aj o automatickú kalibráciu času, či presnú rýchlosť jazdy. Túto funkciu využijete aj po dlhšej dobe bez spustenia kamery. Hlavne vás ale kamera do auta Mio MiVue 826 dokáže vďaka patentovanej funkcii Mio Smart Alert včas a spoľahlivo upozorniť na rýchlostné radary,  o ktorých tak budete vedieť s dostatočným predstihom. Očakávať môžete taktiež bezplatné aktualizácie databázy radarov po celú dobu životnosti zariadenia.


Plynulý obraz vďaka vysokorýchlostnému záznamu 60 sn./s

U konkurenčných kamier do auta väčšinou nájdete schopnosť zaznamenávať video iba pri 30 snímkach za sekundu, čo môže spôsobiť nedostatočne kvalitné, či rozmazané zábery. S autokamerou Mio MiVue 826 sa však ničoho takého obávať nemusíte, lebo vyhotovuje zábery pri frekvencii 60 snímok za sekundu a to v širokom uhle záberu 150°, takže vám zabezpečí perfektný prehľad nad situáciou na ceste a krištáľovo čistý obraz aj pri vysokej rýchlosti jazdy.


Mio MiVue 826

Nastaviteľný uhol kamery s dokovacou stanicou QuickClick

Nenápadné umiestnenie kamery Mio MiVue 826 napríklad za spätné zrkadlo vám umožní aktívna dokovacia stanica QuickClick, vďaka ktorej si budete môcť podľa ľubovôle nastaviť uhol záberu. Kamera sa v stanici neustále dobíja a ľahko ju vyberiete v prípade opustenia vozidla.

Mio MiVue 826

Vysokorychlostný záznam kamery do auta Mio MiVue 826

Autokamera Mio MiVue 826 vám ponúkne široký zobrazovací uhol až 150° na perfektný prehľad o dianí na ceste. Navyše môžete očakávať vysoko kvalitné a plynulé video vďaka záznamu pri rozlíšení 1 080p a vysokej snímkovej frekvencii 60 sn./s. S kamerou do auta Mio MiVue 826 tak zaznamenáte svoju jazdu v tej najvyššej kvalite aj pri jazde vyššou rýchlosťou.

Mio MiVue 826

Integrovaná GPS

So vstavaným GPS modulom vám odpadajú starosti s ručným nastavovaním času, pretože ho kamera Mio MiVue 826 dokáže automaticky kalibrovať rovnako ako polohu. Tiež máte neustále perfektný prehľad nad aktuálnou rýchlosťou jazdy.


Mio MiVue 826

Včasné upozornenie na radary vďaka Mio Smart Alert

Ak máte radi rýchlu jazdu a o niečo menej následné platenie pokút, potom sa vám zíde aj patentovaná funkcia Mio Smart Alert. Vďaka tejto schopnosti autokamery Mio MiVue 826 je možné detegovať rýchlostné radary a vy budete mať informáciu o ich umiestnení s dostatočným predstihom, v závislosti na rýchlosti vašej jazdy. K tejto funkcii sa viaže aj bezplatná aktualizácia databázy radarov po celú dobu životnosti zariadenia, iba s výnimkou krajín ako sú Francúzsko, Švajčiarsko, Lotyšsko, Estónsko, Rumunsko a Turecko.

Mio MiVue 826

Pohotovostný parkovací režim

V režime parkovania sa bude kamera Mio MiVue 826 pasívne dobíjať a až 48 hodín strážiť vaše vozidlo. So vstavanou batériou kamery do auta MiVue826 môžete parkovací režim využiť aj bez nabíjania. V prípade detekcie vibrácií sa automaticky spustí záznam a vy presne viete, čo sa okolo vášho vozidla dialo. Tento 48-hodinový interval sa môže meniť v závislosti na množstve aktivačných udalostí a na okolitej teplote.

Mio MiVue 826

Vstavaný WiFi modul a aktualizácie OTA

Za nadštandardnú výbavu kamery do auta Mio MiVue 826 sa dá považovať aj integrovaná WiFi, vďaka ktorej budete môcť v reálnom čase sledovať, či zálohovať svoje zábery do smartfónu či tabletu, alebo ich ihneď zdieľať prostredníctvom aplikácie MiVue Pro. Autokamera Mio MiVue 826 a jej firmware môžete bez námahy aktualizovať pomocou OTA (Over-the-air) technológie a vaše záznamové zariadenie tak udržiavať neustále aktuálne.


Obsah balenia autokamery Mio MiVue 826:

  • Kamera do auta Mio MiVue 826
  • Lepiaci držiak na sklo s dokovacou stanicou a nabíjačkou
  • Návod


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
102 g Hotovo!
Šírka
8,75 cm Hotovo!
Výška
6,23 cm Hotovo!
Hĺbka
4,2 cm Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
150 ° Hotovo!
Svetelnosť objektívu
f/1,8 Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,7" Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Zásuvka autozapaľovača Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Je tato karta vhodná pro tuto kameru SanDisk microSDXC 128GB Extreme PRO + Rescue PRO Deluxe + SD adaptér Děkuji Zeman

poprosim chcel by som k tejto kamerke vetšiu kapacitu cca128 až 256 skušal som rychlostne u3 no vyhadzuje chyba karty musim kupit U1 ?viete mi upresnit konkretnu sd?

Dobrý den mám kameru jen pár hodin ale chci se zeptat je možné aby se kamera připojila k mobilu pomocí wifi automaticky? Zatím jsem se k ní připojil pouze manualně a když dám na kameře zpět hned se odpojí.

Dobrý den, kameru používám cca 8 měsíců, ale nepodařilo se mi správně rozchodit hlášení o radarech. Vždy v polovině se hlášení se hlášení ukončí a rychlostní limit již není dopovězen. Zkoušel jsem i update souboru, ale ke zlepšení nedošlo. Kde může být problém?

Dobrý den. Jaké jsou možnosti zobrazení na displeji při jízdě? Je zobrazen pouze aktuální obraz z nahrávání? Jde mi o to, jestli je možné trvale si nechat zobrazit pouze tmavou obrazovku s aktuální rychlostí a případným omezením rychlosti. Další dotaz je, jestli si kamera pamatuje úroveň jasu, nebo jestli je nutné nastavovat ho při každém spuštění. Děkuji.

Dobry den, parkovaci rezim na 48hod. je aktivni i v pripade ze neni kamera pripojena k napajeni?

je nejaka sance nastavit vyssi kvalitu zaznamu? FullHD 30 i 60fps kvalita je katastrofalni - vypada to nikoliv na spatnou optiku ale hrozne vysokou kompresi. Mimo rozliseni nemuzu najit zadne dalsi nastaveni jako treba kvalita komprese. Znacky jsou velmi spatne citelne a obraz je horsi nez z levnejsi zadni kamery A30

Dobrý den, chcel by som a opýtať aký je rozdiel medzi Mio MiVue 826 Wifi a Mio MiVue 846 Wifi GPS

Jak se MIVUE od Smartboxu dozví, že má přejít do parkovacího režimu?

Dobrý den, mohu se zeptat jaký je rozdíl mezi 826 a 846? Dále potom, je nutné kupovat Smartbox, nebo pro běžný provoz postačí zapojení do zapalovače? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k Mio MiVue 826 Wifi
Príslušenstvo pre Mio MiVue 826 Wifi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 826 Wifi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mio MiVue 826 Wifi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mio MiVue 826 Wifi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mio MiVue 826 Wifi.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií