Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Doprava a instalace TV zdarma

MIO MiVue C330

Zobraziť katalóg
MIO MiVue C330
4,7 56 hodnotení
Kamera do auta – rozlíšenie senzora 4 Mpx, uhol záberu 130°, 2" displej, dotykové ovládanie, GPS, nahrávanie v slučke, detekcia radarov, automatické spustenie, nočné videnie a g-senzor, max. rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), max. snímková frekvencia 30 sn./s, stereo ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do veľkosti 128 GB, podporovaný formát H.264 a MP4, používateľská príručka, nabíjačka do auta a držiak v balení, napájanie zaisťuje akumulátor, kapacita batérie 240 mAh
Kód:  PP303b2 Produktové číslo:  5415N5300011 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO MiVue C330

Uložte si každú vašu jazdu a záznam potom môžete použiť ako dôkaz v prípade nehody. MiVue C330 zaznamená vašu jazdu do skvele viditeľného Full HD videa. V prípade potreby vo vyhotovenom videu ľahko nájdete požadovanú sekvenciu, kde identifikujete účastníkov rizikovej dopravnej situácie. Je žiaduca pre časté riadenie v zamestnaní, ale aj pre milovníkov adrenalínu za volantom, závodných jazdcov a automobilových fanúšikov. K záznamu vašej jazdy pridá tiež GPS údaje, a vďaka známej polohe vás tiež informuje pri priblížení sa k rýchlostnému radaru.

Kľúčové vlastnosti

  • 1080p Full HD záznam s 30 fps
  • Širokouhlý záznam (130°)
  • Upozornenie na rýchlostné radary
  • Zobrazenie pozície z GPS údajov na Google mapách
  • Intuitívne rozhranie pre jednoduché prechádzanie údajov o rýchlosti

Vyvážené vlastnosti

Kamera má širokouhlý objektív s uhlom pohľadu 130° a vynikajúce svetelnosťou F2, takže zachová dobrú viditeľnosť aj za zhoršeného osvetlenia. Videá sa zaznamenávajú vo Full HD rozlíšení (1080p). Dáta komprimuje pomocou technológie H.264, ktorá poskytuje vynikajúcu kvalitu obrazu pri relatívne malej veľkosti.

Moderné spracovanie

Nasnímaný materiál je možné po pretiahnutí do počítača podrobiť skúmaniu v aplikácii MiVue Manager. V intuitívnom prostredí môžete prechádzať a prehrávať videá, nechať si zobraziť údaje z G-senzoru, ale tiež zobraziť trasu z GPS údajov na Google mapách. Videá je možné navyše rovno zdieľať na sociálnych sieťach (YouTube alebo Facebook).

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Používateľská príručka, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
59,5 g Hotovo!
Šírka
6,26 cm Hotovo!
Výška
5,12 cm Hotovo!
Hĺbka
3,74 cm Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
130 ° Hotovo!
Svetelnosť objektívu
f/2 Hotovo!
Rozlíšenie snímača
4 Mpx Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2" Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Kapacita batérie
240 mAh Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kde získám podrobný manuál pro nastavení a ovládání kamery MiVue C330? (ne ten který je na internetu o velikosti 1,16 MB, ale opravdický, kde jsou vysvětlena všechna hesla z menu)

Lze dokoupit náhradní držák?

dobrý deň včera som si kúpil kameru, včera som Vám poslal dotaz dotaz zmizol kameru zatial mám ALE návod je katastrofálny 1. ako dostanem na displej češtinu ??? 2.kamera sa sama od seba vypína - zrejme zlé nastavenie - lebo však nie je podľa čoho, resp. svieti rec ale nie je obraz 3. pred vjazdom do garáže mi začala sama od seba signalizovať radar - čo je zrejme nezmysel 4. Tlačidlo č. 11 vypnúť ako sa píše v návode vôbec na kamere neexistuje atd budem vďačný za odpovede a nasmerovanie - lebo zatial moc adšený nie som

Dobrý den, jak je s kvalitou obrazu při noční jízdě? Děkuji

Má kamera detekci pohybu ?? Díky

Do jakého formátu ukládá videa, formát souboru. Děkuji za odpověď.

Dobry den, je mozne u teto kamery stiskem tlacitka ulozit smycku (napr. uvidim neco zajimaveho a chci to pozdeji ulozit doma na pc) a nahravani pak pokracuje automaticky v dalsich smyckach dal bez toho, aniz by mi ulozeny zaznam premazal ? Diky.

Píšete dotykový displej - ale podle obrázku (i oficiálního webu) se mi to nechce věřit

Dobrý den, mám dotaz ohledně této kamery - nahrává v režimu časové osy, respektive, přehrává nový záznamem vždy nejstarší záznam? Děkuji.

Dobry den , vedeli by ste mi zaslat kontakt na pozarucny servis pre tuto kameru ? kamera sa tvari ze funguje a nahrava no zial ziaden zaznam nahranynie je - resp.nahrava nahodnym sposobom ,hoc by mala nahravat stale v sluckach .Novy fw nepomohol.Dakujem

123...
Diskusia a poradňa k MIO MiVue C330
Príslušenstvo pre MIO MiVue C330 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue C330. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MiVue MIO C330. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MiVue MIO C330. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO MiVue C330.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií