Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

MIO MiVue C380 Dual

Zobraziť katalóg
MIO MiVue C380 Dual
4,4 28 hodnotení
Kamera do auta – cúvacia, duálne, uhol záberu 130°, 2" displej, akumulátorové napájanie, GPS, detekcia radarov a g-senzor, max. rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), max. snímková frekvencia 30 sn./s, mono ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou microSD, micro SDHC a micro SDXC do veľkosti 128 GB, podporovaný formát H.264 a MP4, rozhranie USB 2.0, napájanie zaisťuje akumulátor, kapacita batérie 240 mAh
Kód:  PP306w1 Produktové číslo:  5415N5780005 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO MiVue C380 Dual

Kvalitne spracovaný optický snímač od spoločnosti Sony

Optický snímač autokamery Mio MiVue C380 je určený k dokonalému zachyteniu dopravných značiek, poznávacích značiek a ďalšieho značenia.  Vďaka tomuto snímaču kamery Mio MiVue C380 vždy zaobstaráte dokonalé zábery aj v zhoršených svetelných podmienkach.

Kvalitné funkcie kamery Mio Night Vision

O výbornú viditeľnosť v nočných hodinách sa stará špičkový senzor STARVIS od spoločnosti Sony. Objektív kamery MiVue C380 má vysokú svetelnosť a prepúšťa výrazne väčšie množstvo svetla, vďaka čomu je dosiahnuté vynikajúceho kontrastu a dokonalých farieb i pri nedostatku svetla.

Vysoká kvalita záznamu

Kamera Mio MiVue C380 vyhotovuje záznam vo Full HD rozlíšení 1 080 p,  takže dokonale zachytí každý okamih vašej cesty.

Vyššia priepustnosť svetla

Precízne spracovaný objektív kamery Mio MiVue C380 umožňuje vyššiu priepustnosť svetla k senzoru. Vďaka tomu je zaistená prvotriedna kvalita záberu kamery aj v situáciách, keď máte k dispozícii menšie množstvo svetla.

130° objektív fotoaparátu

Kamera Mio MiVue C380 disponuje 130° objektívom, takže pri vašej jazde zachytí širokú plochu a žiadna časť cesty jej nezostane skrytá.

GPS navigácia

Autokamera MIO MiVue C380 automaticky ukladá údaje o vašej rýchlosti a GPS súradniciach, takže ich máte v prípade potreby vždy k dispozícii. Pri používaní GPS možno zvoliť vami požadovanú rýchlosť, po prekročení ktorej vás na to sama autokamera Mio MiVue C380 upozorní. Výhodou je tiež GPS modul, ktorý je ukrytý vnútri jednotky.

Systém detekcie pohybu

Kamera Mio MiVue C380 disponuje spoľahlivou technológiou detekcie pohybu. Vďaka nej sa kamera na základe pohybu pred vozidlom sama zapne a nahrá video bez toho, aby ste v tej chvíli museli byť prítomní vo vozidle. Na použitie tejto funkcie je potrebné trvalé napájanie cez Smartbox či Powerbox, ktoré máte možnosť dokúpiť samostatne.

G-Senzor na zaznamenanie pohybu

Autokamera MiVue C380 disponuje zabudovaným G-senzorom, ktorý pri nehode alebo neočakávanej zmene pohybu zaznamená pohyb automobilu tak, aby nemohlo dôjsť k prepísaniu tohto záznamu.

Varovanie pred radarmi

Databáza radarov kamery do auta MiVue C380 vás včas upozorní na rýchlostné meranie, takže môžete prispôsobiť rýchlosť vášho vozidla a vyhnúť sa tak pokutám za jej prekročenie.

Súčasťou balenia je zadná kamera MiVue A30

V balení MiVue C380 Dual nájdete okrem hlavnej kamery aj zadnú kameru MiVue A30,ktorá sa postará o precízne zmapovanie priestoru za vozidlom.

Kompaktné rozmery

Kamera MiVue C380 vyniká svojimi malými rozmermi a zároveň je veľmi odolná a elegantná. Kameru je možné ľahko uchytiť na čelné sklo, a potom uložiť do odkladacej priehradky.

Aplikácia na uloženie dát

Prostredníctvom  praktickej aplikácie MiVue Manager Desktop pre Windows či MAC možno ľahko zdieľať videá, ktoré tak budete mať kedykoľvek okamžite k dispozícii.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
59,5 g Hotovo!
Šírka
6,26 cm Hotovo!
Výška
5,12 cm Hotovo!
Hĺbka
3,74 cm Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
130 ° Hotovo!
Svetelnosť objektívu
f/1,8 Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2" Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Kapacita batérie
240 mAh Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kamera některé události jednoduše nenahraje ? Je možné prosím toto reklamovat ? Asi dochází k jevu z důvodu absence baterie, že při velice krátkém intervalu nahrávání neuloží data na kartu ... Např. i jemné ťuknutí do auta ... Vlastní zkušenost ... "Výrobek naprosto neplní funkci" Děkuji

Dobrý den , kde koupit smart box ke kameře Mil MiVue C80 dual nějak ho nevidím v nabídce. díky ze reakci

Jakou byste doporučil velikost SD karty k této kameře?

Dobrý deň, tieto dve kamery sú prepojené cez Wifi alebo kábel?

Dobrý den prosím vás je k MIO MIVUE C380 DUAL po registraci Smart instalační sada

Dobrý den, mohu zadní kameru umístit i mimo vozidlo, tam kde není zadní okno, třeba na SPZ. Respektivě je voděodolná. Děkuji

Dobrý den, je možno kameru pro tzv. parkovací režim napojit na powerbanku, když nechci instalovat smartbox? Jak dlouho je schopna powerbanka fungovat při kapacitě 20000 mAh. Moc děkuji. Lenka

Dobrý deň, viete mi prosím k tejto kamere doporučiť 128GB SD kartu ktorá bude 100% kompatibilná a funkčná? Kúpil som túto kameru a knej Samsung MicroSDXC 128 GB EVO Plus UHS-I U3 https://www.alza.sk/samsung-microsdxc-128gb-evo-plus-uhs-i-u3-sd-adapter-d5848610.htm kartu, bohužiaľ začalo mi to hlásiť že je potrebné vymeniť alebo naformátovať kartu,pritom karta nieje určite plná ,taktiež parking a nudzová partícia. Stáva sa to vždy rôzne,v rôznych časových intervaloch,pomože jedine odpojenie napájania,následne kamera nahráva a znova po určitom čase táto hláška a takto to ide dookola. FW v kamere je najnovší. Išiel som na 12hodinovú trasu, kde som potreboval mať istotu záznamu a neriešil som nič, len neustále odpájanie a zapájanie kamery. Ktomu ešte ten nešťastne hrubý napajací Y kábel. Ďakujem za pomoc.

Dobry den, je mozne pripojit kamery do napajeni na 12V do kufru? nebo je kabel udelany pouze na napajeni z predniho zapalovace? Dekuji

Dobry den, je mozne napajet pomoci USB v aute? nebo musim do 12V? Dekuji

123...
Diskusia a poradňa k MIO MiVue C380 Dual
Príslušenstvo pre MIO MiVue C380 Dual Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue C380 Dual. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO MiVue C380 Dual.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií