Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

MIO MiVue Drive 65LM Truck/Karavan Liffetime

Zobraziť katalóg
MIO MiVue Drive 65LM Truck/Karavan Liffetime
3,0 2 hodnotení
GPS navigácia displej 6.2" s rozlíšením 800 × 480 px, Bluetooth a Prehrávač videa, microSD max. 64GB, Mapy ČR + Európa, Parkovací asistent (vyhľadanie parkoviska), RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), Radenie do jazdných pruhov, Databáza radarov, Dotykový displej, Doživotná aktualizácia máp cez mobilný telefón, jazyk rozhrania čeština, angličtina
Kód:  PP302u5c5 Produktové číslo:  5262N5380036 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO MiVue Drive 65LM Truck/Karavan Liffetime Predaj skončil

MIO MiVue Drive 65LM Truck/Karavan Liffetime


Vstavaná kamera a GPS navigácia - spojenie príjemného s užitočným

GPS navigácia v kombinácii s integrovanou autokamerou predstavuje zariadenie, ktoré nutne musíte mať vo svojom nákladnom aute alebo pojazdnom karavane. Doživotná aktualizácia máp, varovanie pri opustení jazdného pruhu alebo databáza radarov robia z MIO MiVue Drive 65LM Truck/Karavan skvelú navigáciu, ktorá vám spríjemní jazdu. Extreme HD kamera zase zaznamená aj tie najmenšie detaily pri jazde, vďaka čomu sa jej záznamy dajú skvele použiť ako dôkazový materiál pri súdnom konaní.


GPS MIO MiVue Drive 65LM Truck/ Karavan spolu s kamerou
 

Bezpečné navádzanie v tuneli & výber parkovania

MIO MiVue Drive 65LM Truck/Karavan vám pochopiteľne naplánuje najrýchlejšiu trasu priamo na miesto určenia, vie toho však oveľa viac. Bude vás bezpečne navádzať pri jazde v tuneloch, výbere jazdného pruhu a pomôže aj s nájdením vhodného miesta na parkovanie. Doživotná aktualizácia máp zaručuje, že budete mať vždy zaznamenané aj tie najnovšie zmeny na cestách, a nebudete tak nikdy prekvapení. Systém LearnMePro sa učí vaše obvyklé cesty, a navrhuje vám tak trasu priamo na mieru. Zároveň navigácia MiVue Drive online prijíma informácie o dopravnej situácii, na základe ktorých je vždy pripravená trasu zmeniť.

Zábery v Extreme HD rozlíšení

Širokoúhla kamera so 140° zorným poľom a svetelnosťou f/1.8 zachytí v záberoch každučký detail - MIO MiVue Drive 65LM Truck/Karavan totiž sníma v Extreme HD rozlíšení, 1 296 p pri 30 fps. Všetko samozrejme okamžite ukladá na pamäťové microSD karty, ktorých maximálna kapacita je 64 GB. Vďaka tejto vynikajúcej optike môžete záznamy použiť aj na súde v prípade dopravnej nehody.


Bezpečné telefonovanie s funkciou Handsfree

MiVue Drive tiež myslí na bezpečnosť, a to hneď dvoma systémami. LDWS technológia pomocou kamery stráži, či ste náhodou nevybočili zo svojho jazdného pruhu a ak by sa tak náhodou stalo, hlasno vás upozorní. FCWS technológia zasa bráni čelnej zrážke. Pre komfort telefonovania slúži rozhranie Bluetooth a funkcia handsfree, takže budete môcť ľahko počas jazdy vybavovať hovory.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
173,1 mm Hotovo!
Výška
101,5 mm Hotovo!
Hĺbka
18,7 mm Hotovo!
Hmotnosť
295 g Hotovo!
Určenie
Nákladné auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
173,1 mm Hotovo!
Výška
101,5 mm Hotovo!
Hĺbka
18,7 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
295 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Nákladné auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
6,2" (15,75 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
800 × 480 px Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!

Mapy

Mapy
Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Gibraltar, Chorvátsko, Írsko, Taliansko, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Angličtina, Čeština, Nemčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má tato navigace opravdu TMC? Výrobce sice u produktu ve specifikacích uvádí, že jej má, ale v seznamu podporovaných zařízení jej neuvádí. Prosím někoho, kdo to ví jistě. Děkuji, Karolína

Totální propadák ani po půl roce a třech reklamacích jsem navigaci nepoužil .Po úplném nabití je cca po 5 minutách vybitá a nelze pustit. Zítra jedu vyzvednout po 4 reklamaci . Pokaždé je reklamace zamítnuta. Pokud to bude stejné budu to řešit přes Obchodní inspekci. Navigace i ALZA veliké zklamání !!!!!

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na 3 specifické věci: 1: dochází k vypínání navigace MIO MiVue Drive 65LM Truck (ať už z jakéhokoli důvodu) po jejím odpojení ze zásuvky autozapalovače? (Měl jsem navigaci zn. Xtech, u které při odpojení navigace ze zásuvky autozapalovače vždy začal na displeji 20 sekundový odpočet k jejímu vypnutí a pokud jsem tento odpočet manuálně slačením dotyk. tlačítka nezrušil, navigace se vypnula. ("vychytávka" zřejmě pro úsporu energie, která nešla nikterak nastavit - ke zbláznění, kor při jízdě po hrbolaté komunikaci kdy došlo k samovolnému uvolnění dobíjecího konektoru ze zásuvky autozapalovače - navigace se vypnula). 2: vydává navigace nějaký akustický tón signalizující její plné dobití, kdy tento akustický tón neskončí dokud navi není odpojena z dobíjení? 3. signalizuje navigace nějakým upozorněním, že je vybita baterie a je nutno tuto připojit k dobíjení? (nebo se při stavu vybité baterie hned sama vypne bez předchozího varování?) Děkuji za odpověď.

Dobrý den, prosím jak se provadí aktualizace navigace? Děkuji za odpověď Dan.

Dobrý den,jaký je rozdíl mezi Mio MiVue 65LM a Mio MiVue 65LM truck/karavan?Ptám se ,jelikož Mio MiVue 65LM také nabízí možnosti volby truck/karavan.Nebo jsou tyto dvě navigace totožné?Děkuji.

dobry den. chcem sa spytat ci tato navigacia MIO MiVue Drive 65LM Truck/Karavan Liffetime ma rezim aj na osobne vozidlo a ci sa da navolit rezim osobneho vozidla a privesom resp. si viem navolit max. rychlost kvoli presnemu vypoctu trasy kedze jazdím casto s privesom kde me maximalka 100km/h. dakujem za odpoved. pekny den prajem

bydlim ve skalici u frýdku místku navigace mi ukazuje 2 kostely jeden hned o de mne asi 100m nikdy tam nestal čísla popisna to neuvadi zitra jdu reklamovat bud mi poradí nebo ji chci vrátitr

jak navolit cíl obec co má pouze řísla popisna a ne nazvy ulic

Dobrý den, funguje navigace a kamera, i když je otočena o 180 st? Chtěl bych ji přidělat na přístrojovou desku. Děkuji za odpověď

Dobry den, ktora pridavna zadna kamera, ktoru mate aktualne v ponuke je vhodna k navigacii MIO MiVue Drive 65LM Truck/Karavan Liffetime, nakolko v predchadzajucich prispevkoch uvedeny typ MIO Mivue A20 uz nie je v predaji. Dakujem

12
Diskusia a poradňa k MIO MiVue Drive 65LM Truck/Karavan Liffetime
Príslušenstvo pre MIO MiVue Drive 65LM Truck/Karavan Liffetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue Drive 65LM Truck/ Karavan Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO MiVue Drive 65LM Truck/ Karavan Liffetime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO MiVue Drive 65LM Truck/ Karavan Liffetime. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO Drive MiVue 65 LMA Truck / Caravan Liffetime.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií