Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MIO MiVue J85 WIFI 2.5K QHD

Zobraziť katalóg
MIO MiVue J85 WIFI 2.5K QHD
3,8 58 hodnotení
Kamera do auta – so senzorom CMOS, uhol záberu 150°, asistenčný systém lane Assist, akumulátorové napájanie, GPS, detekcia radarov, hlasové ovládanie, automatické spustenie, parkovací režim a g-senzor, max. rozlíšenie videa 2560×1600, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do veľkosti 128 GB, podporovaný formát H.264 a MP4, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie GPS, kapacita batérie 240 mAh
Kód:  PP306yc Produktové číslo:  5415N6060002

MIO MiVue J85 WIFI 2.5K QHD

Záznamová kamera do auta MIO MiVue J85 neruší výhľad

Kamera do auta MIO MiVue J85 je skonštruovaná tak, aby vás počas šoférovania nijako nerušila. Vďaka tomu môžete kameru MIO MiVue J85 jednoducho nainštalovať za spätné zrkadlo. Nebudete mať teda na prístrojovej doske žiadne zbytočné predmety, ktoré by vám znemožnili voľný výhľad von.


Vysoko kvalitný snímač STARVIS CMOS

Záznamová kamera do auta MIO MiVue J85 je vybavená vysoko kvalitným snímačom STARVIS CMOS, ktorý sa postará o nahrávanie obrazu so špičkovým kontrastom, s jasnými a bohatými farbami, a to aj pri zhoršených svetelných podmienkach.

MIO MiVue J85 WIFI

Mimoriadne kvalitný záznam obrazu v rozlíšení QHD

Hoci je deň alebo noc záznamová kamera do auta MIO MiVue J85 sa vždy postará o nahranie obrazu v čo možno najlepšej kvalite. MIO MiVue J85 disponuje 150° zorným uhlom, clonou f/1,8 a rozlíšením 2,5 K QHD 1 600p. Vďaka týmto hodnotám dokonale zachytí každučký detail vašej jazdy.


Špičkové možnosti pripojenia vďaka integrovanej WiFi

Všetky videá môžete jednoducho zálohovať do svojho inteligentného telefónu alebo posielať cez aplikáciu MiVue Pro prostredníctvom integrovanej WiFi. Firmvér záznamovej kamery do auta MIO MiVue J85 možno ľahko aktualizovať a prenos dát z kamery zrýchliť pomocou aktualizácie WIFI OTA, vďaka čomu bude vaše zariadenie stále aktuálne.

MIO MiVue J85 WIFI

Kamera MIO MiVue J85 dokáže upozorniť na radary

Záznamová kamera do auta MIO MiVue J85 disponuje predinštalovanou databázou radarov, takže budete vždy vedieť, ako rýchlo môžete ísť. Všetky dáta sú aktualizované počas doby životnosti tejto záznamovej kamery. Nechýba ani praktické hlasové upozorňovanie na rýchlosť, vďaka ktorému budete vždy vedieť, či a kedy musíte spomaliť.


Bezpečné riadenie s kamerou MIO MiVue J85

Systém ADAS vám bude pri riadení pomáhať hneď dvoma funkciami: varovanie pri opustení jazdného pruhu LDWS a varovanie pred čelným stretom FCWS. Tieto dve funkcie pridávajú do zariadenia vysokú hodnotu z hľadiska bezpečnosti, pretože LDWS vás upozorní v prípade, že vychádzate vozidlom z jazdného pruhu, čím potenciálne zabráni priamemu stretu.

MIO MiVue J85 WIFI

Spoľahlivé nahrávanie polohy a rýchlosti vďaka senzoru GPS

Záznamová kamera do auta MIO MiVue J85 pracuje s aktuálnym zoznamom radarov a pomocou zabudovaného senzora GPS je schopná premietnuť prejdenú trasu v interaktívnych google mapách. GPS modul je na rozdiel od konkurenčných kamier do auta zabudovaný priamo v kamere. Nemusíte tak pripájať žiadne externé zariadenie.


Sledovanie pohybov pomocou G-Sensora

Záznamová kamera do auta MIO MiVue J85 je tiež vybavená G senzorom, ktorý veľmi rýchlo reaguje na náhlu zmenu smeru jazdy alebo iné nečakané preťaženie. Integrovaný snímač zaznamenáva jazdu v troch osiach a výrazné odchýlky okamžite ukladá. Tak možno zistiť smer a príčinu prípadného nárazu.

MIO MiVue J85 WIFI

Praktický parkovací režim

Kamera do auta MIO MiVue J85 sa dokáže automaticky aktivovať a nahrať video na základe detekcie pohybu pred vozidlom. Ide teda o praktickú funkciu, vďaka ktorej zbierate dôkazy, aj keď nie ste vo vozidle.


Nechýba podpora zadnej kamery

Záznamová kamera do auta MIO MiVue J85 je plne kompatibilná so zadnou kamerou MiVue A30, ktorá zachytáva situáciu za vozidlom. Svoju cestu tak môžete zaznamenať zo všetkých uhlov pohľadu.

MIO MiVue J85 WIFI

Hlasové povely a upozornenia

Záznamová kamera do auta MIO MiVue J85 vás informuje hlasovými povelmi o situácii na ceste. Informácie dostávate v situácii, keď sa blížite k rýchlostnému radaru alebo keď prekročíte povolenú rýchlosť. Rovnako tak aj v prípade, že náhle vychádzate z jazdného pruhu alebo hrozí čelná kolízia.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
79 g Hotovo!
Šírka
10 cm Hotovo!
Výška
3,88 cm Hotovo!
Hĺbka
3,4 cm Hotovo!

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa
2560×1600 Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
240 mAh Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim mám problém že počas jazdy sa vypína kamera. Kde môže byť problém.

můžu vrátit zboží (J85 a A30) bez udání důvodu a bez předplacené služby. Respektive do kolika dnů od prodeje... dekuji za zpětnou vazbu.

Předpokládám, že napájecí kabel má 12V autokoncovku. Je možné při použití micro USB kabelu provozovat parkovací režim kamery pomocí powerbanky? Případně dokážete říct jak dlouho kamera v tomto režimu vydrží napojená na powerbanku o kapacitě například 20 000 mAh? Bylo by teoreticky možné vytvořit okruh kdy powerbanka se nabíjí při provozu z 12V autozástrčky a na samotnou powerbanku je napojena kamera? :-D

1) Neexistuje (i od jiného výrobce) drzak, který by umoznoval kameru posunout blize ke sklu (eliminace odrazu pristrojove desky, vetsi vyhled do stran místo na A sloupky) a pripadne ji i natocit mirne do strany (nemam ji kvůli senzorum za zpetnym zrcátkem uplne ve stredu okna)? 2) Ma kamera bluetooth? Jak a k cemu jej lze pouzit? Kdyz kameru pripojim k android telefonu a aplikaci MiVuePro, tak se mi v notifikacich telefonu zobrazi oznameni: ze "Bluetooth service is ready". Co to znamena a k cemu je ta "bluetooth service" uzitecna? Ze by třeba pomoci bluetooth A2DP prenasela hlasovy vystup kamery do audiosystemu auta? Foto: Odkaz do neznáma 3) Do folderu Parking se ukladaji videa v pripade, ze po zaparkovani G-senzor zjisti pohnuti autem a/nebo kamera detekuje pohyb v okoli auta. A co folder Photo? Tam se staticky JPG obrazek dostane za jakych podminek? A je mozne porizeni staticke fotky vyvolat uzvatelsky (stlacenim nejakeho tlacitka na kamere, z mobilni aplikace, atd...)?

Dobrý den. Má tato kamera nahrávání ve smyčce? Nějak se mi to v popisu nepodařilo dohledat. Děkuji. Tom.

Dobry den, je možné kameru připojit do autorádia android přes USB ( napájení a přenos obrazu )? Děkuji

Dobrý den, spouští se tato kamera automaticky nebo ji musím před každou jízdou zapnout? A je aplikace do telefonu přes kterou se nastavuje kamera v češtině?

dobrý den, poprosím o informaci ohledně hlídání radarů. Jedná se o evropskou síť? nebo je to omezeno na ČR? Děkuji

Zdravím, má tato kamera možnost ovládáním hlasem ?? A jaké jsou příkazy ? Předpokládám, pokud ano že v anglickém jazyce ?? Díky L

Dobrý den na kameře mivue 886 se mi automaticky spouští nouzový režim a kameta celou dobu pípá. To se mi podarilo jednou opravit vypnutím a pak při dalši jízdě bylo vše ok. Ale po dalším startu opět nouzový režim. Jedná se třeba o vadný kus? Děkuji

123...
Diskusia a poradňa k MIO MiVue J85 WIFI 2.5K QHD
Príslušenstvo pre MIO MiVue J85 WIFI 2.5K QHD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue J85 WIFI 2.5K QHD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO MiVue J85 WIFI 2.5K QHD.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií