Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MIO Spirit 7550

Zobraziť katalóg
MIO Spirit 7550
GPS navigácia - doživotná aktualizácia máp Európy TeleAtlas (44 krajín), 5" displej, databáza radarov, slot pre MicroSD kartu, IQ Routes, Learn Pro, TMC
Kód:  PP308a1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO Spirit 7550

aktuálne mapy

Aktuálne mapy

Súčasťou navigácie Mio Spirit 7550 sú mapy 44 európskych krajín so zaistenými doživotnými aktualizáciami a vďaka aktuálnym informáciám vás na cestách už len tak niečo neprekvapí.

Snadné parkování

Parkovanie

Navigácia Mio Spirit 7550 umožňuje ešte jednoduchšie nájdenie parkovacích miest. Nová funkcia Parkovací asistent automaticky zobrazí zoznam parkovísk, akonáhle sa priblížite do vzdialenosti 1 km od cieľa.

chytré trasy

Inteligentné trasy

Inteligentné rozhranie IQ Routes zbiera reálne informácie o prevádzke od ostatných vodičov. Na základe týchto informácií navigácia Mio Spirit 7550 optimalizuje vašu trasu. V kolóne na diaľnici predsa nechcete strácať svoj čas.

Luxus medzi navigáciami

Luxus medzi navigáciami

Navigácia Mio Spirit 7550 je nabitá praktickými funkciami a dodávaná s doživotnou aktualizáciou máp, takže vás nikdy nezastihnú zmeny cestnej siete. Neomylne vás zavedie do zvolenej ulice a na konkrétnu adresu. Dostaňte sa čo najľahšie do cieľa. Napíšte kľúčové slová a navigácia ponúkne všetky nájdené výsledky. S TMC získate aktuálne informácie o stave cesty pred vami priamo za jazdy. Ak sa vyskytne zápcha z akéhokoľvek dôvodu, môžete ľahko zmeniť trasu a pokračovať do cieľa.


Plánovač výletov

Navigácia Mio Spirit 7550 má výkonný plánovač výletov autom, s ktorým naplánujete výlety z pohodlia domova prostredníctvom počítača a MioMore Desktop. Výlet si môžete tiež naplánovať priamo na prístroji. Je možné nastaviť viac bodov na trase, ich prioritu pre optimalizáciu trasy a máte navyše možnosť využiť aj náhľadu trasy s jej simuláciou.

Plánovač výletov

Nový přístup k jízdním pruhům a křižovatkám

Všetko pre ľahkú orientáciu

S funkciou Lane Guidance navigácie Mio Spirit 7550 budete pri odbočovaní vždy v správnom jazdnom pruhu. Ponúka realistické a trojrozmerné zobrazenie križovatky i s dôležitými dopravnými značkami. Vďaka tomu máte viac času pre pochopenie situácie pred vami.

Choďte ešte ďalej

Choďte ešte ďalej

Navigácia Mio Spirit 7550 funguje brilantne ako v automobile, tak mimo neho. Vďaka režimu chôdze s 2D mapou sa môžete prechádzať po mestách a užívať si pamiatok. Môžete tiež objavovať nové miesta neprístupné pre automobily. Teraz môžete skutočne objavovať viac.

Parametre a špecifikácia

Šírka
134,5 mm Hotovo!
Výška
86 mm Hotovo!
Hĺbka
12,7 mm Hotovo!
Hmotnosť
158 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
134,5 mm Hotovo!
Výška
86 mm Hotovo!
Hĺbka
12,7 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
158 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
5" (12,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
480 × 272 Mpx Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIO Spirit 7550 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Spirit 7550 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO Spirit 7550. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO Spirit 7550. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO Spirit 7550.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií