LEGO v APP pro AP+

MiPow Playbulb Smart bluetooth – biela

Zobraziť katalóg
MiPow Playbulb Smart bluetooth – biela
4,0 3 hodnotení
LED žiarovka – milióny farebných odtieňov, nastaviteľná intenzita osvetlenia, závit E26/E27, 280Im, výkon 5W, životnosť až 20000 hod., môžete kombinovať s ostatnými MiPow svetlami
Kód:  EAMPP07b Produktové číslo:  MP-BTL201-WT
MiPow Playbulb Smart bluetooth – biela Predaj skončil

MiPow Playbulb Smart bluetooth – biela

Inteligentná LED žiarovka MiPow Playbulb Smart Bluetooth bielej farby s veľkosťou klasickej žiarovky vyniká množstvom funkcií a celým radom nádherných farebných odtieňov, ktoré dokáže vykúzliť. Svojimi úžasnými svetelnými efektmi dodá vášmu domovu príjemnú a útulnú atmosféru. Vďaka vyspelej technológii MiPow môžete túto múdru LED žiarovku jednoducho vypínať a zapínať, znižovať a zvyšovať intenzitu svietenia iba pomocou inteligentného telefónu.

Stačí k tomu len mať aplikáciu Playbulb X zadarmo, ktorá je určená pre inteligentné zariadenia so systémom iOS alebo Android a kompatibilné s Bluetooth 4.0 Smart. Posuvom prsta po displeji telefónu môžete ľahko na diaľku svetlo ovládať a vybrať si pomocou Color Picker medzi neuveriteľným množstvom krásnych farieb tú najkrajšiu, ktorá práve zodpovedá vašej nálade. Žiarovka vám ponúkne aj veľa rôznych svetelných efektov ako je napr. Dúha, dúha s kolísaním intenzity, pulzovanie, blikanie či imitácia svetla sviečky. Je možné ju tiež kombinovať s ostatnými MiPow svetlami.

Kľúčové vlastnosti

  • LED inteligentná žiarovka ovládaná diaľkovo z inteligentného telefónu
  • Milióny farebných odtieňov
  • Ovládanie intenzity a farby svetla z inteligentného telefónu
  • Rôzne svetelné efekty
  • Kompatibilná s osvetlením MiPow
  • Funkcia zatrasenia
  • Funkcia časovača
  • Jednoduchá inštalácia a sprevádzkovanie
  • Dlhodobá životnosť a nízka energetická náročnosť

Jedinečné funkcie

Žiarovka ponúka celý rad skvelých funkcií. Na zábavu počas párty je ideálna funkcia zatrasenia, kedy po zatrasení telefónom si aplikácia sama vyberie náhodný farebný odtieň. Výborná je aj funkcia časovača ktorú oceníte najmä večer pri čítaní knižky v posteli. Táto funkcia umožňuje nastaviť čas a rýchlosť pozvoľného stlmovania svetla alebo jeho pozvoľného rozjasňovania. Vďaka tomu budete večer príjemne zaspávať a ráno sa prebúdzať so simuláciou prirodzeného západu a východu slnka.

Praktický pomocník do každej domácnosti

Vďaka jej jednoduchému elegantnému dizajnu môžete žiarovku umiestniť kdekoľvek v interiéri, bez toho aby pôsobila rušivým dojmom. Je vhodná na čítacie a stolové lampy, nástenné osvetlenie a lustre. Milo vás prekvapí svojim silným a teplým svetlom. Inštalácia žiarovky a jej sprevádzkovanie je jednoduché, nainštalujete ju rovnako ako klasickú žiarovku jednoduchým zaskrutkovaním do závitu svietidla. Žiarovka vyniká aj svojou dlhou životnosťou a nízkou spotrebou energie.

Doplňujúce informácie:

LED diódy:

RGB + teplá biela

Dosah:
10 m

Rozmery:
100 × 57 × 57 mm

Hmotnosť:
97 g

Farba:
Biela

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MiPow Playbulb Smart Bluetooth - bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MiPow Playbulb Smart Bluetooth - Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MiPow Playbulb Smart Bluetooth - Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MiPow Playbulb Smart Bluetooth - fehér.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií