Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Aplikace

Mishiko čierny

Zobraziť katalóg
Mishiko čierny
2,5 2 hodnotení
GPS lokátor - obojok pre sledovanie zvierat, monitor aktivít a pohybu, funguje v celej Európe a USA, presnosť GPS do 4 metrov, zdieľanie prístupu, zabudovaná SIM karta, bez žiadnych ďalších poplatkov
Kód:  MSK001 Produktové číslo:  MIS0000

Mishiko čierny

Pes pod vašou kontrolou

Obojok pre sledovanie zvierat Mishiko je vybavený GPS lokátorom, ktorý dokáže zamerať polohu vášho zvieracieho miláčika s presnosťou do 4 metrov. Okrem GPS je obojok tiež vybavený SIM kartou, ktorá umožní monitorovanie kdekoľvek v Európe či USA. Podľa výskumu ASPCA sa až 14% zvierat stráca a takmer žiadne z nich sa nevráti späť domov, vďaka tomuto inteligentnému obojku toto percento rapídne klesá.

vypnuté
Pozadí
vypnuté
Pozadí

Prehľad o pohybe a zdraví

Majte dokonalý prehľad o pohybe vášho psa, vďaka prítomnosti GPS. Výskum ASPCA preukazuje, že obezita u psov je vážnym problémom, ktorý skracuje ich život až o dva roky. Na dosiahnutie správnej každodennej fyzickej aktivity je pripravený tréningový plán, ktorý je individuálne zostavený pre vášho psa, vďaka údajom o váhe, veku, pohlaví a rasy.

Všetky informácie na jednom mieste

Všetky informácie, ktoré inteligentný obojok Mishiko nameria si môžete pohodlne prezrieť v aplikácii Mishiko, ktorá je k dispozícii pre operačný systém Android a iOS . Aplikácia uchováva údaje o zdraví vášho psa a združuje komunitu psíčkarov. Používajte pri venčení obojok Mishiko každý deň a spríjemnite si prechádzky s vaším štvornohým miláčikom.

vypnuté
Pozadí
vypnuté
Mishiko černý

Kľúčové vlastnosti

Štýlové a odolné hliníkové telo

Žiadne tlačidlá

Monitoring polohy a fyzickej aktivity

Jednoduché a intuitívne ovládanie

Automatické aktualizácie firmvéru

Bezdrôtová nabíjacia stanica

Efektívne podsvietenie

Obsah balenia

GPS a fitness zariadenie Mishiko

Bezdrôtová nabíjacia stanica

Micro USB kábel

Pohodlný obojok

Univerzálne uchytenie pre iné obojky

Užívateľská príručka

Rýchly štart

vypnuté
Pozadí

Na všetky doplňujúce otázky nájdete odpoveď tu: mishiko.net/podpora

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, poprosil by som o odpoved ohladne SIM karty a dalsich dodatocnych nakladov.Na otazku zakaznika z 15.06.2017 uvadzate ze:"Dobrý den,súčasťou balenia sim karta nieje,pre lokalizáciu a funkčnosť obojka je potrebné si zakúpiť sim kartu od operátora,tým sa spustí GPS lolalizátor.Na sim karte musia byť aktívne dáta.".Nasledne na podobnu otazku zakzaznika z 01.08.2017 v odpovedate:"Dobrý den,ano,zařízení má v sobě zabudovanou globální SIM kartu která funguje i v Evropě a již se za ní neplatí žádné poplatky.".Pri dalsom dotaze zakaznika z 15.08.2017,kde ziada vysvetlenie tejto nezrovnalosti uvadzate:"Dobrý den, je tam zabudovaná globální SIM karta.".Poprosim o jedno jednoznacnu odpoved na otazky:1.Obsahuje vyrobok SIM kartu (ano/nie). 2.Ak vyrobok SIM kartu obsahuje,je ju nutne aktivovat u lokalneho poskytovatela mobilnych sluzieb(ano/nie). 3.Ak vyrobok SIM kartu obsahuje,su spojene dalsie poplatky s pouzivanim SIM karty (ano/nie).

Dobrý den u produktu píšete že je zabudovaná sim karta a je to bez dalších poplatků a u dotazu níže píšete, že je potřeba koupit sim kartu s aktivními daty, jak to tedy je?

Píše se tu, aby lokátor fungoval, musí být aktivní. Aby byl aktivní, musí se s ním 5s třást. Dále po 2 minutách přestává být aktivní. Co když se pes ztratí a pak si na 2 minuty lehne? To ho musím sám najít, zatřást s ním a pak se s ním teprve spojím přes aplikaci? To je trochu divné nebo jsem popis špatně pochopil? Díky za vysvětlení. "3.6. Jak zařízení vypnout? Když se zařízení Mishiko nepoužívá a nepohybuje se, přechází po 2 minutách automaticky do neaktivního režimu a po 24 hodinách se přepíná do režimu spánku. Ruční vypínání zařízení není nutné. Pro opětovné zapnutí musíte zařízením znovu 5 vteřin třást." "4.1. Je na záložce vždy dostupný údaj o poloze mého psa? Důležité: Aby byly vidět okamžité souřadnice vašeho psa na záložce aplikace, je nutné, aby zařízení bylo aktivní! Je-li zařízení aktivní, či nikoli, můžete zjistit podle světelné indikace (zařízením 5 vteřin třeste)."

Dobry den. Nabity neaktivni přístroj mishiko nevydrzi ani dva dny a je vybity. Na vychazce ihned po nabiti vydrzi max dve hodiny. Je to normalni takto nepouzitelna vydrz nebo mam zvazovat reklamaci?

Proc neuvadite velikost? Musime ted vratit toto monstrum. Mame Jacka Russela a toto je proste tezky velky trackeer spis na vlcaka.

Dobrý den, jak mám rozumět tomu, když jednou napíšete, že součástí lokátoru SIM karta není a v další odpovědi napíšete, že je. Co je tedy pravda?

Jak mam chapat "zabudovaná SIM karta, bez žádných dalších poplatků". Znamena to, ze do pristroje jiz neni potreba vlozit SIM (ktera je jiz zabudovana) a neni potreba platit operatorovi ? Znamena to, ze nejaky tarif bez omezeni casu je jiz v cene vyrobku ?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na princip fungování obojku ve vztahu k přenosu dat a platbu za přenos dat. Má obojek nějakou SIM kartu? Zaplatím skutečně jen jednorázově cenu pořízení a pak už žádné další poplatky? Nebo je to předplatné nějak omezeno? Díky Milan Medek

Diskusia a poradňa k Mishiko čierny
Príslušenstvo pre Mishiko čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mishiko Premium černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mishiko schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mishiko schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mishiko fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií