Rapture AD homeoffice

MODECOM CORDOBA

Zobraziť katalóg
MODECOM CORDOBA
4,0 1 hodnotení
Taška na notebook 15,6, čierna, kovové pracky
Kód:  XXUM821a8 Produktové číslo:  TOR-MC-CORDOBA-15

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MODECOM CORDOBA

MODECOM CORDOBA je perfektná taška na prenosné počítače vybavené obrazovkou veľkosti od 15,6 do 16"(uhlopriečka). Táto taška je produkt vyrobený z materiálov najvyššej kvality a vďaka unikátnej konštrukcii ju ocenia aj tí najnáročnejší používatelia.

Spoločnosť Modecom má skúsenosti na trhu ako výrobca počítačových komponentov, a tak akceptuje potreby svojich zákazníkov a poskytuje im vždy módne, vysoko kvalitné a funkčné výrobky. V tomto prípade ide o štýl klasickej biznis elegancie. Podľa potreby môžete niesť tašku pomocou komfortnej rukoväte (napríklad na obchodné rokovania), alebo na menej formálne stretnutia môžete využiť pripojený pohodlný, praktický popruh na prepravu na ramene.

V záujme maximálnej bezpečnosti vášho cenného vybavenia je brašna MODECOM CORDOBA vybavená špeciálnou, vnútornou ochrannou komorou, ktorá účinne chráni váš notebook v prípade náhodného pádu alebo nárazu. Navyše, táto ochranná komora oddeľuje počítač od ostatných predmetov, ktoré patria do tejto tašky. Špeciálna tuhá konštrukcia zase zabraňuje deformácii brašne a udržuje ju tak stále v dobrom stave.

Otváranie tejto tašky je realizované cez zips, ktorý umožňuje ľahký prístup k notebooku. Za účelom zvýšenia funkčnosti je MODECOM CORDOBA tiež vybavená extra vreckom pre dokumenty a všetky druhy doplnkov užitočných pri obchodných rokovaniach.

Parametre a špecifikácia:

Materiál:

PU

Rozmery pre notebook:
15,6 - 16"

Rozmery tašky:
41,5 x 30,5 x 5 cm

Vnútorné vrecko rozmery:
40 x 29 x 5 cm

Prečítať viac
Pred objednaním si skontrolujte rozmery vášho notebooku, aby ste predišli výberu nevhodnej tašky na vaše zariadenie.


Parametre a špecifikácia

Materiál
Polyuretán Hotovo!
Hĺbka
5 cm Hotovo!
Šírka
41,5 cm Hotovo!
Výška
30,5 cm Hotovo!
Materiál
Polyuretán Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyuretán Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
5 cm Hotovo!
Šírka
41,5 cm Hotovo!
Výška
30,5 cm Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyuretán Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
15,6" Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MODECOM CORDOBA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MODECOM CORDOBA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MODECOM CORDOBA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MODECOM CORDOBA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MODECOM CORDOBA.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií