Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Moikit Gene červená

Zobraziť katalóg
Moikit Gene červená
Fľaša - Športové, 700ml, Bluetooth 4.0, LCD, displej, presné meranie hydratácie
Kód:  EAKLB013 Produktové číslo:  MK-G1206-RD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Moikit Gene červená Predaj skončil

Moikit Gene červená

Všichni řešíme, co jíme, jak a kolikrát týdně sportujeme, ale mnozí z nás zapomínají na to, že naše tělo je tvořeno téměř z 70 % z vody. Sportovní láhev Gene vás celý den hlídá a zlepšuje naši hydrataci. Každý z nás má jiný denní cyklus aktivit a tudíž má i jiný ideální příjem tekutin. Z toho důvodu byl do této láhve vyvinut zcela revoluční individuální algoritmus, který na základě vašich fyzických hodnot, kondice a denní aktivity vypočítá tu správnou hodnotu, kolik máte za den vypít vody. Proto vám láhev Moikit pomůže vytvořit zdravé hydratační návyky. Láhev pojme najednou až 700 ml tekutin.

Klíčové vlastnosti

  • LCD displej čitelný i na přímém slunci
  • systém upozornění na láhvi a mobilních zařízeních
  • dlouhá výdrž baterie - až 25 dní
  • ergonomické provedení
  • pití brčkem i náklonem
  • Bluetooth 4.0
  • analýza hydratace za 7, 30 a 90 dní
  • přesné měření
  • ideální na sport, cestování i do kanceláře
  • odolný, ale nezávadný materiál
  • propracovaná aplikace
  • 700 ml
  • voděodolná
  • kompatibilita s iOS zařízeními 8+ a Android 4.3+
  • barva červená

Převratná technologie

Láhev Gene obsahuje patentovanou technologii Zephair, která zpřesňuje měření vašeho příjmu tekutin pouze s odchylkou 5 %. Tato převratná technologie je založena na překvapivě jednoduchém principu: objem vody, který z láhve odejde, musí být nahrazen odpovídajícím objemem vzduchu. Na rozdíl od jiných systémů tak u Moikit Gene nedochází k přímému kontaktu měřících senzorů nebo jiné elektroniky s vodou (a tedy její určité kontaminaci), ale právě jen se vzduchem zaplňujícím uvolněný objem.

Údržba a péče

I přes různou elektroniku je však možné láhev umývat a starat se o ni jako o běžnou sportovní láhev. Při přepravě této láhve nehrozí, že se vám otevře, neboť je vybavena propracovaným zámkem, který se jen tak neotevře. Láhev je vyrobena z Tritanu, který je zcela nezávadný a neobsahuje žádné toxické látky a je voděodolná díky certifikaci IPX6.

Propracovaný systém

Informace o stavu vašeho režimu a sportovní láhve uvidíte přímo na vysoce čitelném LCD displeji, který přečtete i za ostrého slunce. I přes displej dokáže integrovaná baterie s kapacitou 150 mAh napájet láhev až 25 dní na jedno nabití. Dobití pak probíhá přes standardní microUSB konektor. Láhev můžete propojit s chytrým telefonem či tabletem a automaticky je synchronizovat skrze Bluetooth. Aplikace spolupracuje s dalšími aplikacemi jako Zdraví od Applu, Fitbitu či Jawbone. Přímo v aplikace také najdete možnosti nastavení notifikací a důkladnou analýzu vašeho dne.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:
» Všetky smart fľaše a hrnčeky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Moikit Gene červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Moikit Gene rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Moikit Gene rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Moikit Gene piros.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií