AD homeoffice PET

MONIX Kávovar CREAM pre 9 šálok M670009

Zobraziť katalóg
MONIX Kávovar CREAM pre 9 šálok M670009
3,5 2 hodnotení
Moka kávovar - vyrobená z hliníka pre tlakové varenie kávy, dolná nádobka na vodu má nepriľnavú úpravu, pre 9 šálok veľmi silnej kávy, spodná nádoba na vodu vybavená špeciálnym povrchom proti usadzovaniu vodného kameňa
Kód:  MON024 Produktové číslo:  M670009

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MONIX Kávovar CREAM pre 9 šálok M670009 Predaj skončil

MONIX Kávovar CREAM pre 9 šálok M670009

Moka kanvička Monix Cream slúži na prípravu talianskej kávy s jedinečnou arómou. Kafetiér je vyrobený zo zdravotne nezávadného hliníka. Tento pretlakový kávovar má ergonomickú rukoväť a dekoratívny gombík na veku z teplovzodrného plastu. Je vhodný pre všetky druhy sporákov, vrátane indukcie. Tesnenie kávovaru je vymeniteľné. Moka kanvička je ideálna pre všetkých milovníkov talianskej silnej kávy s nezameniteľnou chuťou a vôňou. Na prípravu vynikajúcej kávy už nepotrebujete nič ďalšie.

Kľúčové vlastnosti

  • Na 9 šálok kávy - 0,45 litra
  • Ergonomická rukoväť
  • Zo zdravotne nezávadného hliníka
  • Bezpečnostný pretlakový ventil
  • Pre elektrické, plynové, sklokeramické a indukčné platničky
  • Tradičná príprava kávy

Ako na prípravu kávy?

Nemusíte sa obávať zložitej prípravy. Do spodnej nádoby sa naleje voda a potom naplníte lievik kávou. Nezabudnite na lievik nasadiť sitko, naň potom patrí vrchná nádobka kávovaru. Následne všetky časti kanvičky zoskrutkujte a môžete sa pustiť do varenia. Stačí vydržať zhruba 4 minúty a môžete z hornej časti kanvice servírovať čerstvú kávu s nezameniteľnou vôňou a chuťou.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MONIX Kávovar CREAM pre 9 šálok M670009 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONIX Kávovar CREAM pro 9 šálků M670009. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MONIX CREAM Kaffeemaschine für 9 Tassen M670009. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONIX CREAM Kaffeemaschine für 9 Tassen M670009. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MONIX Cream 9 csésze kávé elkészítéséhez M670009.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií