AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MONIX Eterna pre 4 šálky M630004

Zobraziť katalóg
MONIX Eterna pre 4 šálky M630004
Moka kávovar – vyrobené z nehrdzavejúcej oceli pre tlakové varenie kávy, dolná nádobka na vodu má nepriľnavú úpravu, pre 4 šálky veľmi silnej kávy, spodná nádoba na vodu vybavená špeciálnym povrchom proti usadzovaniu vodného kameňa
Kód:  MON025 Produktové číslo:  M630004

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MONIX Eterna pre 4 šálky M630004 Predaj skončil

MONIX Eterna pre 4 šálky M630004

Moka kanvička Monixa Eterna slúži na prípravu talianskej kávy s jedinečnou arómou. Kafetiéra je vyrobená z ušľachtilej ocele 18/10 s extra hladkým povrchom. Tento pretlakový kávovar má ergonomickú rukoväť a dekoratívny aj funkčný gombík na veku z teplovzdorného plastu. Je vhodný pre všetky druhy sporákov, vrátane indukcie. Tesnenie kávovaru je výmenné. Vďaka distančnému sitku môžete množstvo kávy znížiť na polovicu. Moka kanvička je ideálna pre všetkých milovníkov talianskej silnej kávy s nezameniteľnou chuťou a vôňou. Na prípravu vynikajúcej kávy už nepotrebujete nič ďalšie.

Kľúčové vlastnosti

  • Pre 4 šálky kávy – 0,20 litra
  • Ergonomická rukoväť
  • Z ušľachtilej ocele
  • Bezpečnostný pretlakový ventil
  • Pre elektrické, plynové a sklokeramické a indukčné platničky
  • Tradičná príprava kávy

Ako na prípravu kávy?

Nemusíte sa obávať zložitej prípravy. Do spodnej nádoby sa naleje voda, lievik naplníte kávou. Nezabudnite na lievik nasadiť sitko, naň potom patrí vrchná nádobka kávovaru. Následne všetky časti kanvičky zoskrutkujte a môžete sa pustiť do varenia. Teraz stačí vydržať približne 4 minúty a môžete z hornej časti kanvice servírovať čerstvú kávu s nezameniteľnou vôňou a chuťou.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaký je prosím průměr dna? Indukční desky neakceptují jakýkoliv průměr, naše např. sepne až od průměru 92mm. Tento údaj je poměrně důležitý a usnadní výběr na první pokus, ušetří vám tak vrácené zboží. Díky za doplnění.

Diskusia a poradňa k MONIX Eterna pre 4 šálky M630004
Príslušenstvo pre MONIX Eterna pre 4 šálky M630004 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONIX Kávovar Eterna pro 4 šálky M630004. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MONIX Kaffee-Kocher Eterna für 4 Tassen M630004. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONIX Kaffee-Kocher Eterna für 4 Tassen M630004. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MONIX Eterna M630004.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií