Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MONSTER Elements Wireless Black Slate Over Ear

Zobraziť katalóg
MONSTER Elements Wireless Black Slate Over Ear
Bezdrôtové slúchadlá náhlavné, bezdrôtové, skladacie, Bluetooth, ovládanie na hlavovom moste, mušle z pamäťovej peny, vhodné pre DJ, počúvanie hudby až 24 hodín, stav batérie je indikovaný LED diódou, tri možnosti prepojenia - bezdrôtovo, audio káblom alebo pomocou USB Direct Digital audio
Kód:  MON312a1 Produktové číslo:  137050-00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MONSTER Elements Wireless Black Slate Over Ear Predaj skončil

MONSTER Elements Wireless Black Slate Over Ear

Dajte zbohom obťažujúcim káblom a vychutnajte si počúvanie vašich obľúbených tónov s prémiovými bezdrôtovými slúchadlami od spoločnosti Monster. Okamžite spoznáte ten rozdiel, ktorý delí počúvanie hudby na jednoduché počúvanie a dokonalý hudobný zážitok. S týmito slúchadlami sa dostanete pri zvukovej reprodukcii hneď o niekoľko stupňov vyššie. Vybavené sú modernou bezdrôtovou technológiou Bluetooth. Kvalita dielenského spracovania je dokonalou kombináciou skladacej konštrukcie a možnosťou otáčania ušných pohárikov v dýdžejskom štýle. Čo vás ale dostane úplne zaručene, je výnimočná životnosť batérie. Tá je schopná vám slúžiť po dobu až 24 hodín.

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonalý dizajn a dielenské spracovanie
  • Náhlavné bezdrôtové slúchadlá
  • Moderné technológie Bluetooth
  • Mušle z pamäťovej peny
  • Indikátor stavu batérie
  • Dotykové ovládanie
  • Až 3 spôsoby počúvania (bezdrôtové, káblové - analóg alebo pomocou USB portu)
  • Dlhá výdrž batérie až 24 hodín počúvania alebo až 30 hodín hovoru

Luxusné prevedenie

Výrobca dosiahol s týmto modelom úplný zázrak, kedy s myšlienkou o úplné pohodlie pre užívateľa, dotiahli tento model k úplnej dokonalosti. Naozaj veľké mušle sú opatrené veľmi pohodlnou pamäťovou penou a nosenie je tak príjemné aj po dlhej dobe používania. Pre zvýšenie komfortu je penou opatrená aj časť hlavového mostu.

Spôsob počúvania si vyberte sami

Aj keď môžete slúchadlá používať bezdrôtovo a využiť tak vysokú výdrž kvalitnej integrovanej batérie. Je možné pripojiť slúchadlá k analógovému káblu alebo dokonca k USB portu. Všetky potrebné káble sú samozrejme súčasťou balenia a slúchadlá sú tak po vybalení pripravené na okamžité použitie. Môžete dokonca voliť medzi dvoma zvukovými profilmi - normal alebo club. Užívateľov určite poteší skutočnosť, že slúchadlá sú dodávané s praktickým púzdrom.

Balenie obsahuje

  • Monster Elements slúchadlá
  • Mäkké púzdro
  • 1,8" audio jack, kábel rezistentný voči zamotaniu a 1/4" adaptér
  • Digitálny Micro USB kábel, Micro USB pre priame digitálne audio
  • Micro USB do plnej veľkosti USB adaptér pre nabíjanie
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MONSTER Elements Wireless Black Slate Over Ear Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER Elements Wireless Black Slate Over Ear.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií